• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

  • Uvod

    January 23, 2015

Uvod

Kupili ste novi automobil i u interesu vam je da sačuvate njegov izgled što je moguće duže? Dodatna oprema  obuhvaća niz proizvoda s kojima vožnja automobilom može biti ugodnija.

Dodatna oprema obuhvaća sjenila, tepihe, korita za prtljažnik, krovne nosače, krovne kutije,pregradne mreže, lance za snijeg i sl. Na tržištu postoji puno ponuđača auto opreme, od originalnih proizvoda proizvođača automobila do najjeftinijih koje možete pronaći skoro u svakoj trgovini.

Možda mislite da je oprema za automobil, kao što su tepisi ili naslon za ruku, prilično nevažan dio opreme i da može bilo koja robna marka ili proizvod zadovoljiti potrebe, ali to ni izdaleka nije istina. Kod takve opreme je upitnasigurnost jer je u vašem interesu da proizvod potpuno odgovara automobilu. Kao primjer može poslužiti mreža za psa koja je namijenjena, prije svega, vašoj sigurnosti i sigurnosti tereta. Prilikom kupnje provjerite odgovara li mreža potpuno unutrašnjosti automobila, jer mogu biti eventualne rupe sa strane ili nestabilnost mreže što je pri naglom kočenju vrlo opasno. Osim toga, provjerite je li mreža dovoljno stabilna da izdrži sudar prtljage ili psa. Po mjeri izrađene mreže obično se čvrsto fiksiraju u automobil te su izrađene od čvršćih materijala koji prilikom kočenja ili sudara brinu o zaštiti.

Tepisi

S obzirom na široku paletu ponude dodatne opreme na tržištu, kupci se u većini slučajeva usredotoče na tri elemente: cijenu, funkcionalnost i izgled.

Cjenovno najpovoljniji su masovni proizvodi koje možete pronaći na policama skoro svih trgovina. Takvi proizvodi su univerzalni te su proizvedeni na način da odgovaraju širokoj paleti vozila. Kod dodatne opreme obično vrijedi pravilo da dobiješ onoliko koliko platiš pa su proizvodi iz takvih trgovina obično slabije kvalitete. Možete kupiti krovne nosače različitih dimenzija koji nisu za montažu ili ne podupiru velike nosivosti. Kod funkcionalnosti je naglasak na tome odgovaraju li savršeno krovni nosači vozilu, što je od ključnog značenja za sigurnost i udobnost prilikom vožnje.

U lošijim vremenskim uvjetima preporučujemo da se unutrašnjost vozila zaštititi gumenim tepisima jer vam po mjeri izrađeni tepisi uštede vrijeme prilikom čišćenja vozila.Na tržištu su dostupne i presvlake za prtljažnik koje štite unutrašnjost automobila zajedno sa sklopljenim stražnjim sjedalima. Dizajn kvalitetnijih gumenih tepiha za automobil je takav da tepisi zadržavaju vodu i prljavštinu, a istovremeno je omogućeno jednostavnije čišćenje. U slučaju da kupujete tepihe, po mjeri izrađeni auto tepisi potpuno su prilagođeni unutrašnjosti vozila, što znači da vam neće kliziti po podu.

_DS31695Univerzalni proizvodi su jeftiniji, ali nisu prilagođeni pojedinom tipu automobila. Tipska dodatna oprema izrađena je posebno za svaki model automobila, što znači da tipski proizvod odgovara točno vašemu automobilu.

Sjenila za automobil na taj način mogu doći do izražaja jer su izrađena po mjeri i savršeno odgovaraju staklenim površinama te smanjuju prodiranje UV zraka i temperaturu do 20 %. Sjenila tako stvarno štite od vrućine i nisu samo jeftina zamjena za sjenu. Takva dodatna oprema izgleda kao originalna, a istovremeno dobivate najbolju funkcionalnost s obzirom na cijenu.

34 SET OF SHADESKvalitetna unutarnja dodatna oprema olakšava čišćenje i održavanje automobila te čuva vrijednost vašeg vozila ako ga imate namjeru dalje prodati.

Kod pojedinih manjih proizvoda razlika u cijeni između univerzalnih i originalnih proizvoda vrlo je mala, a u pojedinim slučajevima originalni proizvodi imaju vrlo visoke cijene te ih dobro preplatite. Krovni nosači ili krovne kutije mogu biti dvostruko skuplji od ostalih robnih marki svjetski priznatih proizvođača. Raspitajte se o cijenama jer najvjerojatnije ne želite preplatiti krovne nosače za automobil samo zbog sklopljenog ugovora između proizvođača i uvoznika automobila.

_MG_5084Na tržištu postoje i ponuđači tipske dodatne opreme koji brinu o tome da za nižu cijenu dobijete visoku kvalitetu, a oprema je potpuno prilagođena vašem automobilu. Brza montaža i estetski dizajn dodatni su motiv za kupnju tipske dodatne opreme. Za mišljenje smo upitali Luku iz web-trgovine Withcar.hr: „Kupci često nisu svjesni da kvalitetna dodatna oprema za automobil može biti dostupnija. Prilikom kupnje kod uvoznika proizvod mogu prilično skupo platiti, a osim toga moraju ga i osobno preuzeti. U našoj web-trgovini mogu dobiti tipsku dodatnu opremu u roku od 24 sata od kupnje proizvoda, i to dostavom na kućni prag.“


Sorodne objave