Gumeni tipski tepisi

Kvaliteta GLEDRING tepiha datira u godinu 1949., kada je slovensko obiteljsko poduzeće GLEDRING, počelo sa proizvodnju gumenih proizvoda. U 27 godina otkako su počeli proizvoditi gumene tepise za automobile, razvili su više od 400 modela tepiha, tako da su među najvećih tvrtki u tom segmentu.


Vožnja automobila pokreće pritiskom na pedala i nezaobilaznim kontaktom stopala s podnim oblogama i zaštitu. Možda samo mi ovako razmišljamo - ali lijepi i čisti tepisi prije vožnje, napravijo vožnju malo više udobnu. GLEDRING tepisi izrađeni od kvalitetne 100% SBR gume bez aditiva imaju jedinstven dizajn koji omogućuje lako čišćenje, čak i sa visokotlačnim čistačem. Tako tepisi stvarno najbolje poslužiju vama i ne vi njima, jer se mogu od prljavštine potpuno očistiti u roku od nekoliko minuta.

Nekako je općenito prihvaćeno da je tijekom zime zbog snijega i velike količine prljavštine, pod automobila zaštićen gumenim prostirkama, ali zaboravljamo da se utjecaji na unutrašnjosti automobila ne mijenjaju drastično tijekom ljeta. U automobilu je puno iglica, pijesaka, soli, i mi također više puta izlazimo i ulazimo u vozilo.

Zato GLEDRING tepisi sa svojim jedinstvenim dizajnom, koji dobro zadržava vodu i suhe prljavštine, idealni su u svim vremenskim uvjetima i godišnjim dobima. Tepisi su izrađeni po mjerama i za više od 400 modela automobila, tako da se savršeno uklapaju i odlični su za zaštitu od vlage, prašine i prljavštine.

Gumene tepihe jednostavno namjestite ispod sjedala te ih pričvrstite čepovima (ako su predviđeni u vozilu). U vozilima gdje su priloženi samourezni čepovi, iste namjestite u pod vozila (ne oštećuju tepih) i na njih pričvrstite tepihe.

Kupite svoj komplet klikom na ovaj link.

Sorodne objave

Facebook

Facebook