Kako napraviti vožnju na more udobnu?

Također dočekali smo i onaj dio godine kada možemo zamijeniti cipele za papuče i radne hlače za kupaće kostime. Nakon godišnjeg rada, još kako je lijepo na godišnji odmor i uz to mnogo sitnica koje dolaze s visoko predviđenim dopustom. Prije pristaništa do konačnog odredišta uz more, u planinama ili jezera, čeka nas vrijeme, što se ga obično najmanje veselimo – vožnja.

Unatoč svim užitkom na odmoru, vožnja do cilja za mnoge može biti noćna mora. Činjenica je da će mnogi od vas naići na duge zastoje i toplinu, sa puno prtljage do posljednjog mjesta u stilu migracijskog servisa.

U svakom slučaju, doći čete na cilj, ali također lišavajući udobnost i ugodan doživljaj u prvom kontaktu s automobilom, koji će biti na odmoru vaš glavni pratilac.

U online trgovini Withcar.hr, možete naći dosta proizvoda koji značajno pomažu, da bude vaš odmor bezbrižan i vožnja udobna.

Krovna kutija poznatog britanskog brenda Nordrive, će biti savršen izbor za olakšanje prtljažnog prostora i stražnjih sjedala. Volumen kutije možete odabrati sami (330l, 430l i 530l) ovisno o količini prtljage. Također možete birati između 5 različitih boja i najbolje ju prilagoditi svom automobilu.

Uz našu veliku ponudu krovnih nosača, također možete biti sigurni da višak prtljage nikad neće biti problem. Naša ponuda uključuje nosače, koje se instalira na krov kao i poprečne nosače, koji se instalira na postojeće krovne tračnice.

Duge vožnje tijekom ljeta, naravno, ne idu bez klime, ali klima nije baš najbolje rješenje za dugu i intenzivnu uporabu. Uz visoko kvalitetna tipska sjenila, putnici u automobilu se može zaštititi od svjetlosti i UV zraka. Također su idealno rješenje protiv svih kradljivaca koji na parkiralištu traže dragocjenosti u avtomobilu. Sjenila opskurnu pogled i istovremeno smanjuju temperaturu u automobilu i do 20%. Prema nekoliko stranaka, to je super kvalitetan proizvod. Možete ih pogledati ovdje.

Tako ćete neizbježno prometno gužvu preživjeti u ugodnoj hladovini i zaštiti od sunca i puno lakše čekati zaslužan skok u more.
Pobrinite se i za zaštitu unutrašnjosti automobila. Velika prednost tipskih gumenih tepiha GLEDRING je, da se uzimaju van i samo jih isperete vodom. Jednostavno čišćenje će ukloniti pijesak, lišće i iglice, pa čak i smolu - znamo da može biti prava tuga.

Ne zaboravite također pratiti naših akcija, koje su ažurirane jednom tjedno u donjem desnom kutu web stranice. Možda čete pronaći upravo ono što će učiniti vožnju ugodniju i na taj način dodatno uljepšati ionako lijepe tjedne u godini.

Breskrben odmor želi vam tim Withcar.hr.

Sorodne objave

Facebook

Facebook