Kako pripremiti vozilo za zimu?

Pobrinite se za vaš automobil još prije zime - njegovo unutrašnjost zaštitite od vlage i prljavštine, za skijanje odaberite kvalitetnu krovnu kutiju i ne zaboravite svoje lance za snijeg!

Unutrašnjost zaštitite tipskimi gumenimi tepisi Gledring koji su proizvedeni točno po mjerama automobila i zbog visokih rubova nude najbolju podnu zaštitu za vaš automobil. Tepisi su prepoznatljivi zbog jedinstvenog dizajna koji onemogućava sakupljanje prljavštine na izbočenim linijama tepiha. Pranje i održavanje je jednostavno - potrebna vam je voda i spužvica. Zaštitite i prtljažnik, tako da možete u njega bez problema staviti mokre pancere i drugu opremu. Gumeni tepih za prtljažnik je zbog tipske izrade dobro prilagođen prtljažniku pojedinačnog modela automobila, a zbog visokih rubova nema straha da bi se preko prelila voda. Proutklizna guma pruža sigurnost protiv nekontroliranog pomicanja tereta po tepihu.

Untitled

Ako idete na skijanje s cijelom obitelji, prtljažnik vjerojatno neće biti dovoljno -skije moraju na krov! U tom slučaju, odaberite kvalitetne krovne nosače Nordrive, koji su prilagođeni svakom pojedinom automobilu. Skije ili drugu opremu možete staviti i u kvalitetnu krovnu kutiju Nordrive, koja je proizvedena od otporne ABS-plastike i opremljena visokokvalitetnim okvirima koji omogućavaju jednostavno otvaranje i zatvaranje. Imaju protuprovalnu bravu.

Dodatna oprema svakog odgovornog vozača uključuje i lance za snijeg. Odaberite lance za snijeg Hilfer, koji se odlikuju jednostavnu i brzu instalaciju.  Osim brojnih dimenzija su dostupni i lanci s karikama veličine 8 mm kao i lanci s 16 mm karikama, koji su prikladni za vozila na pogon na sva četiri kotača.

Sve to možete naći na www.withcar.hr, također možete odabrati i iz niza druge dodatne opreme i pribora za vaše vozilo. Za više informacija nazovite nas na besplatni broj 016 70 01 39 i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Sorodne objave

Facebook

Facebook