Naša preporuka: gumeni tepisi kvalitetnog proizvođača Gledring

Više od 65 godina tradicije i kvalitete u službi komfora u automobilu

Sjećate li se kada ste prije 28 godina kupili prve neuništive univerzalne gumene tepihe Gledring? Baš one koje i danas imate u svom automobilu? Za to se vrijeme, naime, štošta promijenilo, ali kvaliteta i ciljevi tvrtke Gledring ostaju na istoj visini. Proizvodnju gumenih tepiha započela je 1988., kada ste kod nas prvi put mogli kupiti univerzalne gumene tepihe.

S njima je robna marka Gledring postala poznata i priznata na europskom tržištu, a 2006. godine počeli su ubrzano ulagati u razvoj novih proizvoda te na osnovi vlastita znanja razvili tipske gumene tepihe, odnosno originalne tepihe. Svoje dugogodišnje iskustvo i bogata znanja usmjerili su u razvoj i izradu novog dizajna tipskih gumenih tepiha, koji su zbog inovativne šare atraktivnog izgleda ujedno jednostavni za čišćenje.

Tvrtka Gledring se 2008. godine sa svojim novim programom tipskih gumenih tepiha predstavila na najvećem svjetskom sajmu automobilske dodatne opreme Automechanika u Frankfurtu, a danas osim na tom sajmu izlažu i na drugim takvim događajima, uključujući i sajmove u Dubaiju, Parizu, Istanbulu, Las Vegasu, Londonu…

41452_0

Zahvaljujući svojoj kvaliteti i inovativnosti tepisi Gledring odmah su poželi uspjeh i tvrtki otvorili nove poslovne prilike i zacrtali nove izazove. Danas ponosno mogu tvrditi da su jedan od najboljih proizvođač gumenih tepiha i da su prisutni na svim većim europskim i svjetskim tržištima. Broj zadovoljnih kupaca raste iz dana u dan, što tvrtku

Gledring postavlja među vodeće proizvođače na tom području, a sami svojim najvećim uspjehom smatraju vjerne i zadovoljne stranke koje su sa njima još od samoga početka. Istodobno naglašavaju tradiciju i kvalitetu, jer su tepisi Gledring u potpunosti plod njihovog znanja i tehnologije, skupa s visokotlačnim strojevima, koji su potrebni za proizvodnju, i s posebnom gumenom smjesom od koje su napravljeni.

Tipski, odnosno originalni tepisi Gledring potpuno se prilagođavaju svakom modelu automobila i zbog inovativna dizajna jednostavni su za čišćenje. U Hrvatskoj proizvode Gledring možete naći u svim bolje opremljenim automobilskim salonima, trgovinama s automobilskom dodatnom opremom i u trgovini na internetu:  www.withcar.hr  . Generalni veleprodajni zastupnik za hrvatsko tržište je poduzeće TDS d.o.o.

6

 

Autor: Oliver Marić

Sorodne objave

Facebook

Facebook