Gumeni tepisi za automobile Gledring

Proizvodi Withcar.hr predstavljeni u video obliku.

 

Tepisi za auto Gledring slovenski su proizvod, napravljeni od ugodnih materijala, finog su mirisa i bez otrovnih primjesa.

Gumeni tepisi su napravljeni točno po mjeri automobila, imaju visoke rubove i nude izuzetno dobru zaštitu automobila od prljavštine. Imaju i čepove za pričvršćivanje koji se pobrinu da se tepisi ne pomiču.

 

Tepisi su prepoznatljivi po svom jedinstvenom dizajnu koji onemogućava zadržavanje i skupljanje prljavština uz izbočene crte tepiha. Pranje i održavanje je vrlo jednostavno, potrebna vam je samo voda i spužva.

Tipske gumene tepihe Gledring, napravljene točno po mjeri vašeg automobila, možete izabrati ovdje: www.withcar.hr/ponuda/avto-tepisi.

 

Gumeni tepisi Gledring napravljeni su od kvalitetne gume koja nema neugodan miris i ne kliza, a također su se prilikom proizvodnje tepiha pridržavali najviših kvalitativnih, ekoloških i drugih standarda.

Strojevi za njihovu izradu plod su slovenskog znanja, a u tvrtki Gledring svaki tepih prije konačne izrade temeljito ispitaju u skladu s najstrožim kriterijima i standardima. Pomoću posebnog uređaja simuliraju njegovu uporabu u svakodnevnom životu te tako optimiziraju obradu, klizanje i druga svojstva, zato su tepisi Gledring vodeći na tržištu gumenih tepiha za osobna i laka gospodarska vozila.

Tvrtka Gledring može se pohvaliti dugom tradicijom još od 1949. godine, bogatim znanjem i brojnim iskustvima, što se odražava i u kvaliteti njihovih proizvoda.

Poduzeće Gledring za svoje je gumene tepihe razvilo namjensko sredstvo za čišćenje za suho pranje te za dodatnu impregnaciju gumenih tepiha Gledring.

Prilagođeno sredstvo za čišćenje za suho pranje omogućava brzo i učinkovito čišćenje gumenih tepiha Gledring u vašem vozilu bez korištenja vode, čak i u slučaju tvrdokornih mrlja.

Zahvaljujući dodatnoj impregnaciji, uz redovnu će primjenu sredstva za čišćenje vaši gumeni tepisi izgledati kao novi.

Eko sredstvo za čišćenje je na bazi vode (H2O) i ne sadrži grube deterdžente ili kemikalije, stoga nije štetno ni za čovjeka ni za okoliš.

Čitav sadržaj od 500 ml dovoljan je za više od 25 pranja kompleta gumenih tepiha Gledring.

Facebook

Facebook