Tepisi za auto

Alfa Romeo
Alfa Romeo
Audi
Audi
BMW
BMW
Chevrolet
Chevrolet
Citroen
Citroen
Dacia
Dacia
Fiat
Fiat
Ford
Ford
Honda
Honda
Hyundai
Hyundai
Iveco
Iveco
Jeep
Jeep
Kia
Kia
Lancia
Lancia
Land Rover
Land Rover
Mazda
Mazda
Mercedes Benz
Mercedes Benz
Mini
Mini
Mitsubishi
Mitsubishi
Nissan
Nissan
Opel
Opel
Peugeot
Peugeot
Renault
Renault
Seat
Seat
Skoda
Skoda
Subaru
Subaru
Smart
Smart
Suzuki
Suzuki
Tesla
Tesla
Toyota
Toyota
Volkswagen
Volkswagen
Volvo
Volvo

Novi tepisi u svim automobilima

Tepisi za auto

Vlasnici automobila često su razdražljivi zbog tepiha u autu. Ili su potpuno prljavi, skupljaju prašinu, blato i zemlju, ili opet nisu na svom mjestu. Ljuti ih kada se pomiču pod nogama, pogotovo ispod vozačevog sjedala. To je, međutim, uistinu nešto neugodno i opasno. Bolje da ne razmišljamo o tome što bi se sve moglo dogoditi da se tepih zaglavi ispod kočnice ili da nam se peta zaglavi u zavrnuti rub tepiha. Možemo se naći u neugodnoj situaciji, a samo nas sreća može izvući iz nje. Na redovitom servisu našega limenog ljubimca već su više puta spomenuli da su upravo zbog toga gumeni tepisi za auto puno bolji od običnih tekstilnih. U tvrtki Gledring izrađeni su točno po mjeri za svaki određeni model i marku vozila. To znači da prianjaju točno u centimetar i da se zbog posebnog gumenog materijala ne pomiču pod nogama. Ne klize nam pod nogama, a ni naše noge na gumenim tepisima ne klize usprkos vlazi ili vodi. Obično su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji su napravljeni za lakše čišćenje i održavanje. Pijesak jednostavno otresemo s njih. Materijal je kvalitetan i dosta težak, kompaktan.

Gledring
Gumeni tepisi za auto

Originalni tepisi za auto od raznih materijala

Tepisi za auto mogu biti izrađeni od gume ili tekstila. Obično se osim tepiha za putnike u vozilu odlučujemo i za kupnju korita za prtljagu ili tekstilne obloge za prtljažnik. To je još naročito često kod vlasnika pasa ili kod sportaša koji prevoze svoju sportsku opremu u prtljažniku (skijaška obuća, oprema za pješačenje ili penjanje itd.). Nedavno sam kupila novi automobil sa starim tepisima. Odlučila sam zamijeniti ih novima. Preko internetske trgovine dobro sam provjerila ponudu. Gumeni tepisi za auto bili su moj odabir i nije mi žao. Nakon tjedan dana ljubazni dostavljač dovezao mi ih je i odmah sam se riješila starih nevolja. Novi gumeni tepisi za auto bili su zaista najbolji! Ništa se nije pomicalo pod nogama i nakon nekoliko tjedana korištenja utvrdila sam da su također vrlo jednostavni za održavanje.

Kad se na tepihu nakupi nešto prljavštine, jednostavno ju možemo ukloniti iz automobila. Ako se na tepihu nalazi pijesak ili prašina, brzo ga otresem i gumeni tepih je kao nov. Međutim, ako se na njemu nakupilo nešto više tvrdokorne prljavštine, poput zemlje ili blata, jednostavno ga isperemo pod tekućom vodom. Ako je prljavština zaista tvrdokorna, na gumenim tepisima možemo koristiti i blagi deterdžent. Zatim se gumeni tepisi mogu osušiti na zraku, a ako smo u žurbi, možemo ih osušiti krpom. U auto ih postavimo čim su ponovno suhi. A onda izgledaju kao novi.

Gumeni tepisi nam štede puno vremena, jer se više ne moramo mučiti s dubinskim čišćenjem. Obični tekstilni tepisi prašinu i prljavštinu doslovno upiju. Čišćenje je dugotrajno i naporno jer nam je potreban najmoćniji dubinski usisivač, kako bismo prljavštinu zaista uklonili. Kod gumenih tepiha toga nema, gotovo da nam usisavači neće ni trebati.

S originalnim tepisima za auto opremila sam cijelu obitelj

Budući da sam s gumenim tepisima bila istinski oduševljena, postupno sam ih, kada je bila prilika, nabavljala za cijelu obitelj. Budući da živimo na selu, gotovo svatko ima svoj automobil. Kupila sam ih mami za božićni poklon, ocu za rođendan i bratu, jer sam mu bila dužna uslugu. Svi su bili oduševljeni njima. Sigurno nikada više neću koristiti obične tekstilne tepihe za auto, jer mi gumeni tepisi štede dosta vremena i energije, a naposljetku i novac za čišćenje automobila.

Na gumenim tepisima posebno sam zahvalna otkada imam djecu. Naime, s malom djecom je zaista teško održavati čistoću u vozilu. Njihove nogice su posvuda, a cipele uvijek pronađu neku prljavu lokvu koja se potom nađe u mom automobilu. Korištenjem gumenih tepiha više nemam tih briga jer tepihe mogu brzo obrisati, a u posebno teškim slučajevima isprati tekućom vodom za minutu ili dvije. Moj automobil s gumenim tepisima uvijek je brzo čist i lijep.

Facebook

Facebook