en-US Withcar blog Withcar blog Sun, 28 Apr 2024 09:56:55 +0000 http://fishpig.co.uk/magento/wordpress-integration/?v=3.1.1.21 https://www.withcar.hr/blog/ Naša preporuka: gumeni tepisi kvalitetnog proizvođača Gledring Više od 65 godina tradicije i kvalitete u službi komfora u automobilu

Sjećate li se kada ste prije 28 godina kupili prve neuništive univerzalne gumene tepihe Gledring? Baš one koje i danas imate u svom automobilu? Za to se vrijeme, naime, štošta promijenilo, ali kvaliteta i ciljevi tvrtke Gledring ostaju na istoj visini. Proizvodnju gumenih tepiha započela je 1988., kada ste kod nas prvi put mogli kupiti univerzalne gumene tepihe.

S njima je robna marka Gledring postala poznata i priznata na europskom tržištu, a 2006. godine počeli su ubrzano ulagati u razvoj novih proizvoda te na osnovi vlastita znanja razvili tipske gumene tepihe, odnosno originalne tepihe. Svoje dugogodišnje iskustvo i bogata znanja usmjerili su u razvoj i izradu novog dizajna tipskih gumenih tepiha, koji su zbog inovativne šare atraktivnog izgleda ujedno jednostavni za čišćenje.

Tvrtka Gledring se 2008. godine sa svojim novim programom tipskih gumenih tepiha predstavila na najvećem svjetskom sajmu automobilske dodatne opreme Automechanika u Frankfurtu, a danas osim na tom sajmu izlažu i na drugim takvim događajima, uključujući i sajmove u Dubaiju, Parizu, Istanbulu, Las Vegasu, Londonu…

41452_0

Zahvaljujući svojoj kvaliteti i inovativnosti tepisi Gledring odmah su poželi uspjeh i tvrtki otvorili nove poslovne prilike i zacrtali nove izazove. Danas ponosno mogu tvrditi da su jedan od najboljih proizvođač gumenih tepiha i da su prisutni na svim većim europskim i svjetskim tržištima. Broj zadovoljnih kupaca raste iz dana u dan, što tvrtku

Gledring postavlja među vodeće proizvođače na tom području, a sami svojim najvećim uspjehom smatraju vjerne i zadovoljne stranke koje su sa njima još od samoga početka. Istodobno naglašavaju tradiciju i kvalitetu, jer su tepisi Gledring u potpunosti plod njihovog znanja i tehnologije, skupa s visokotlačnim strojevima, koji su potrebni za proizvodnju, i s posebnom gumenom smjesom od koje su napravljeni.

Tipski, odnosno originalni tepisi Gledring potpuno se prilagođavaju svakom modelu automobila i zbog inovativna dizajna jednostavni su za čišćenje. U Hrvatskoj proizvode Gledring možete naći u svim bolje opremljenim automobilskim salonima, trgovinama s automobilskom dodatnom opremom i u trgovini na internetu:  www.withcar.hr  . Generalni veleprodajni zastupnik za hrvatsko tržište je poduzeće TDS d.o.o.

6

 

Autor: Oliver Marić

]]>
Sat, 02 Apr 2016 11:19:35 +0000 https://www.withcar.hr/blog/nasa-preporuka-gumeni-tepisi-kvalitetnog-proizvodaca-gledring/ https://www.withcar.hr/blog/nasa-preporuka-gumeni-tepisi-kvalitetnog-proizvodaca-gledring/ [email protected] (Withcar.si) Withcar.si
Vožnja u težim uvjetima Blog-3Osnovna načela vožnje u težim uvjetima

Iako će se ovogodišnja zima – barem kalendarski – ubrzo oprostiti, tek je sada u malo većoj mjeri pokazala zube. Zato smo vam pripremili nekoliko savjeta kako voziti u težim vremenskim uvjetima – ne samo po snijegu, veći i po mokroj cesti i u magli. 

Vozilo neka bude besprijekorno

Uvjet za sigurnu vožnju svakako je besprijekorno vozilo. Ali nemojte pažnju namijeniti samo motoru i pogonskom sklopu, već i drugim vitalnim dijelovima. Zimi automobil, naravno, mora imati zimske pneumatike, jer oni zbog posebna sastava gumene smjese ostaju elastični i na nižim temperaturama (ispod 7 stupnjeva Celzija) i zato imaju odgovarajuće prianjanje. Svoje pridonosi i šara na gazećem sloju, osobito lamele koje omogućuju prianjanje i na snijegu i ledu.

Blog-4

U takvim su uvjetima ljetni pneumatici potpuno neučinkoviti! Iako, zakon ih zbilja dozvoljava u kombinaciji s lancima za snijega. Ali, znate li ih staviti? Uz pridržavanje priloženih uputa svakako vam preporučujemo da lance prvo namjestite »za vježbu«. Učenje toga i usavršavanje spretnosti u sunčano je prijepodne i na kućnom dvorištu svakako jednostavnije i udobnije nego u ponedjeljak ujutro na snijegom prekrivenoj uzbrdici...

rsz_blog-5

Zimi redovito dolijevajte i sredstvo za pranje stakla (najbolje je imati rezervu u prtljažniku), jer prljavo staklo dodatno pogoršava vidljivost koja je zbog dužih noći i nižeg položaja sunca već i onako lošija nego ljeti. Provjerite i stanje metlica brisača – dotrajala ili natrgana guma ne može učinkovito obrisati vjetrobransko staklo, a metalni ga dijelovi mogu čak i trajno oštetiti. Popravak ili mijenjanje je, naravno, prilično skupo!

Po snijegu vozite mekano i mirno

Zimskim uvjetima morate prilagoditi i način vožnje – na klizavoj podlozi, snijegu i ledu smanjite brzinu i povećajte sigurnosnu udaljenost, jer se i put kočenja zbog lošijeg prianjanja pneumatika može osjetno produljiti. Izbjegavajte prejaka ubrzanja i kočenja i naglo okretanje volana – kada krećete i ubrzavate, gas dodajte samo do trećine i kočite samo kada je to neophodno. Okretanje volana neka bude meko, jer nagli pokreti mogu dovesti do "plesanja" vozila. Kada smanjujete brzinu, u najvećoj mogućoj mjeri kočite motorom, a kočnicom kočite vrlo nježno. Kod starijih vozila koja nemaju ABS, prejako kočenje dovodi do blokade kotača, što znači i duži zaustavin put, a vozilo također ne možete više upravljati volanom. Kada osjetite da su kotači blokirani, kočnicu malo popustite i kotači će ponovno steći prianjanje.

Blog-1

Ako imate vozilo s pogonom na sva četiri kotača, prianjanje je prilikom kretanja doista bolje, ali to ne znači da je tako i kod kočenja! Suprotno – zbog veće je mase zaustavni put još dulji. To imajte na umu kod vožnje uzbrdo – uzbrdo doista ide lakše, jer snagu na podlogu prenose sva četiri kotača, a ne samo dva, ali prilikom kočenja, odnosno vožnje nizbrdo to vam nimalo ne pomaže!

rsz_blog-2

Oprezno i po mokroj cesti

Zimske službe snijeg očiste u jednom danu, najviše dva, ali mokra i klizava cesta zahtijeva veću mjere opreznosti. Prianjanje pneumatika lošije je nego na suhoj cesti, a svoje dodaju i niske temperature. Ako su one oko nule, onda osobito pazite na poledicu – ona se često pojavljuje prije svega na istaknutim dijelovima cesta, a budite oprezni i na mostovima – oni su naime »u zraku«, stoga hladan zrak hladi kolnik i s donje strane, zbog čega postoji veća mogućnost za nastanak poledice.

Budući da zimi u automobil često ulazite mokrim i prljavim cipelama, tekstilne tepihe radije zamijenite gumenim. Oni se mnogo jednostavnije čiste, a kvalitetni proizvodi mogu se pohvaliti i uzdignutim rubovima koji sprječavaju izlijevanje vode i prljavštine. Nema ništa loše u tome ako takav tepih zaštiti i prtljažni prostor. Zbog vlage u vozilu često dolazi do neugodnih mirisa, a i zarošena stakla je mnogo teže očistiti. Rošenje izazivaju sitne kapi koje se drže prljavštine na unutarnjoj strani stakla. Ako stakla očistite, i rošenja će biti mnogo manje! Zimi vozilo i više puta prozračite – na sunčan i suh dan na sat vremena širom otvorite sva vrata i prtljažnik.

Blog-7

A u magli?

Magla je često pratitelj zimskih i ranih proljetnih dana i predstavlja lošiju vidljivost tijekom vožnje. Tada vožnju odgovarajuće prilagodite uvjetima i smanjite brzinu. Zbog magle ćete potencijalnu zapreku ispred sebe kasnije primijetiti te će vam tako ostati i manje vremena za odgovarajuće reagiranje i kočenje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koristite maglenke ako ih imate! Ako ste u koloni zadnji, uključite zadnju maglenku, jer će vas tako vozači koji vas sustignu mnogo brže primijetiti. Kada vas sustigne drugo vozilo, maglenku isključite, jer njezina jaka svjetlost osljepljuje vozača iza vas. Za bolju vidljivost uključite i prednje maglenke, jer njihov jak svjetlosni snop prodire dublje u zavjesu magle, a unatoč tomu ne zasljepljuje vozače iz suprotnoga smjera.

 

]]>
Mon, 22 Feb 2016 17:52:25 +0000 https://www.withcar.hr/blog/voznja-u-tezim-uvjetima/ https://www.withcar.hr/blog/voznja-u-tezim-uvjetima/ [email protected] (Withcar.si) Withcar.si
Idemo na skijanje Prilikom zamjene sezone, prolazeći zimskom razdoblju i uz to vezanu zamjenu vremena, pobrinemo za svoj ormar, papuče zamijenjaju zimske cipele, jaknu debela puhovka, u džepove stavimo rukavice, uši zaštitimo kapom, vrat šalom itd., ali često zaboravljamo, da navedene promjene, kao što su povećanje unosa vode, blata, snijega, soli, prljavštine i slično uz zimsko vrijeme neizmjerno rastu, as njima i tako promijeni se utjecaj na naš auto.

Da bi zaštitili svoj automobil i kako bi se izbjegli svim smetnjama i skupim dubinskim čišćenjem, zaštite ga tipskim gumenim tepisima GLEDRING, koji su proizvedeni točno po mjerama automobila i zbog visokih rubova nude najbolju podnu zaštitu za vaš automobil. Njihovi su rubovi napravljeni tako da spriječe razlijevanje vode, a inovativni oblik u stilu profila automobilskog pneumatika je osim privlačnog oblika i jednostavan za čišćenje. Napravljeni su od najkvalitetnije gume te su zato bez neugodnih mirisa, a posebni čepovi ih čvrsto drže na svom mjestu i tako sprječavaju zapinjanje za pedale.

Govoreći o sigurnosti na cestama, treba napomenuti da velika većina ide na skijanje u blizini Alpa, Dolomita ili sigurno u viša područja, gdje su vremenski uvjeti puno više nepredvidljivi, zacijelo ne želite ostati zakopani još prije nego što stignete do skijališta. Snježna idila i velike količine snijega koji su pravi raj za skijanje, s druge strane mogu izazvati brojne probleme vozačima. S kvalitetnim lancima za snijeg HILFER na kotačima gotovo da nema prepreka, a namještanje lanca je jednostavno i ne zahtijeva nikakvo posebno znanje ili alat. Lanci za snijeg Hilfer najprodavaniji su lanci u Evropi tijekom posljednjih 15 godina, a u našoj on-line trgovin www.withcar.hr može se ih pronaći najjeftinije online.

Međutim, ako idete na skijanje s cijelom obitelji, uskoro ćete naći da u vašem automobilu će ponestati prostora za svu potrebnu prtljagu, pogotovo za par pari skija. Što učiniti s njima? Naravno, na krov! U tu svrhu, odaberite kvalitetne krovne nosače Nordrive. Nosači su prilagođeni svakom modelu vozila posebno, a njihova montaža osigurava čvrstu vezu s krovom vozila.

Untitled

Ako vam, također pored skija, nedostaje prostora za dodatnu prtljagu, možete na krov instalirati krovnu kutiju istog proizvođača, koja je proizvedena od otporne ABS plastike s posebnim premazom protiv ogrebotina. Kutije su otporne na udarce i UV zrake, omogućavaju i sigurno zaključavanje s dvije kopče, što će tijekom vašeg odmora, voditi brigu o sigurnosti skija.

Za sveobuhvatnu zaštitu i šlag na tortu, pobrinite se i za prtljažnik automobila, da možete u njemu bez stida prevoziti mokre pancerice i drugu opremu, ili bez brige pustiti svoje mokre kućne ljubimce, tako da ga zaštitite tipskim koritom za prtljažnik, koji se potpuno prilagođavaju obliku vašeg prtljažnika. Prtljažno korito se može pohvalit s visokim rubovima i zato sprječava razlijevanje većih količina vode i prljavštine, a ujedno od oštećenja štiti i rubove prtljažnog prostora. Korita su napravljena od kvalitetne i izdržljive plastike, zato nude učinkovitu zaštitu i lako se mogu pohvaliti dugim vijekom trajanja. Kada budete automobil prodavali kao rabljeni, jednostavno ga izvadite i prtljažnik će izgledati kao nov!

Sve to može se naći u našoj online trgovini www.withcar.hr, gdje je također dostupan širok raspon drugih proizvoda za vaše vozilo, svi proizvodi su na lageru i može biti isporučeni u roku od dvadeset i četiri sata nakon narudžbe. Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-maila [email protected], putem Facebook stranice ili nas nazovite na besplatni broj 016 70 01 39, gdje ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja.

]]>
Sun, 24 Jan 2016 15:33:35 +0000 https://www.withcar.hr/blog/idemo-na-skijanje/ https://www.withcar.hr/blog/idemo-na-skijanje/ [email protected] (Withcar.si) Withcar.si
Kako pripremiti vozilo za zimu? Pobrinite se za vaš automobil još prije zime - njegovo unutrašnjost zaštitite od vlage i prljavštine, za skijanje odaberite kvalitetnu krovnu kutiju i ne zaboravite svoje lance za snijeg!

Unutrašnjost zaštitite tipskimi gumenimi tepisi Gledring koji su proizvedeni točno po mjerama automobila i zbog visokih rubova nude najbolju podnu zaštitu za vaš automobil. Tepisi su prepoznatljivi zbog jedinstvenog dizajna koji onemogućava sakupljanje prljavštine na izbočenim linijama tepiha. Pranje i održavanje je jednostavno - potrebna vam je voda i spužvica. Zaštitite i prtljažnik, tako da možete u njega bez problema staviti mokre pancere i drugu opremu. Gumeni tepih za prtljažnik je zbog tipske izrade dobro prilagođen prtljažniku pojedinačnog modela automobila, a zbog visokih rubova nema straha da bi se preko prelila voda. Proutklizna guma pruža sigurnost protiv nekontroliranog pomicanja tereta po tepihu.

Untitled

Ako idete na skijanje s cijelom obitelji, prtljažnik vjerojatno neće biti dovoljno -skije moraju na krov! U tom slučaju, odaberite kvalitetne krovne nosače Nordrive, koji su prilagođeni svakom pojedinom automobilu. Skije ili drugu opremu možete staviti i u kvalitetnu krovnu kutiju Nordrive, koja je proizvedena od otporne ABS-plastike i opremljena visokokvalitetnim okvirima koji omogućavaju jednostavno otvaranje i zatvaranje. Imaju protuprovalnu bravu.

Dodatna oprema svakog odgovornog vozača uključuje i lance za snijeg. Odaberite lance za snijeg Hilfer, koji se odlikuju jednostavnu i brzu instalaciju.  Osim brojnih dimenzija su dostupni i lanci s karikama veličine 8 mm kao i lanci s 16 mm karikama, koji su prikladni za vozila na pogon na sva četiri kotača.

Sve to možete naći na www.withcar.hr, također možete odabrati i iz niza druge dodatne opreme i pribora za vaše vozilo. Za više informacija nazovite nas na besplatni broj 016 70 01 39 i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

]]>
Mon, 23 Nov 2015 11:21:01 +0000 https://www.withcar.hr/blog/kako-pripremiti-vozilo-za-zimu/ https://www.withcar.hr/blog/kako-pripremiti-vozilo-za-zimu/ [email protected] (Withcar.si) Withcar.si
Lanci za snijeg Hilfer Lanci za snijeg su neophodni za sve koji si ne mogu priuštiti da zimi ostanu u snijegu. I vrlo kvalitetni zimski pneumatici ne mogu iskopati vozilo iz dubokoga snijega, zato su lanci dio obvezne opreme svakog odgovornog vozača.

U našoj online trgovini možete jih pronaći najpovoljniji online, također možete naći i 20% popusta na lancima za 4x4 pogon.

Kada zimi odlazite na skijanje, zacijelo ne želite ostati zakopani još prije nego što stignete do skijališta. Snježna idila i velike količine snijega koji su pravi raj za skijanje, s druge strane mogu izazvati brojne probleme vozačima.

S kvalitetnim lancima za snijeg na kotačima gotovo da nema prepreka, a namještanje lanca je jednostavno i ne zahtijeva nikakvo posebno znanje ili alat.

]]>
Tue, 10 Nov 2015 10:38:41 +0000 https://www.withcar.hr/blog/lanci-za-snijeg-hilfer/ https://www.withcar.hr/blog/lanci-za-snijeg-hilfer/ [email protected] (Withcar.si) Withcar.si
Tipska korita za prtljažnik U mjesecima koji dolaze, vaš prtljažnik če biti izložen svim vremenskim uvjetima. Ali ako ste uz to i obrtnik, sportaš ili vlasnik kućnih ljubimaca, koji često upotrebljavaju prtljažnik, onda znate  što to znači za vaš prtljažnik. 

Korita za prtljažnik su idealno rješenje za svakoga tko želi zaštititi teretni pod svog automobila. Ako niste sigurni da li je potrebna zaštita, pogledajte vrlo pragmatično - tekstilni pod je vašeg prtljažnika puno u uporabi? Prevozite u prtljažniku kućne ljubimce, kakve tekućine ili kišobran nakon uporabe?

Pogledajte video:

Tipska korita za prtljažnik potpuno se prilagođavaju obliku vašeg prtljažnika. Proizvedena su od termoplastičnog materijala kojeg odlikuje mala težina i dobra protuklizna svojstva.

Visoki rubovi nude odličnu zaštitu protiv razlivenih tekućina i prljavštine.

Tipska korita za vaš auto mogu se naći na: https://www.withcar.hr/ponuda/tipska-korita-za-prtljaznik

]]>
Sat, 10 Oct 2015 10:23:45 +0000 https://www.withcar.hr/blog/tipska-korita-za-prtljaznik/ https://www.withcar.hr/blog/tipska-korita-za-prtljaznik/ [email protected] (Withcar.si) Withcar.si
Gumeni tipski tepisi Kvaliteta GLEDRING tepiha datira u godinu 1949., kada je slovensko obiteljsko poduzeće GLEDRING, počelo sa proizvodnju gumenih proizvoda. U 27 godina otkako su počeli proizvoditi gumene tepise za automobile, razvili su više od 400 modela tepiha, tako da su među najvećih tvrtki u tom segmentu.


Vožnja automobila pokreće pritiskom na pedala i nezaobilaznim kontaktom stopala s podnim oblogama i zaštitu. Možda samo mi ovako razmišljamo - ali lijepi i čisti tepisi prije vožnje, napravijo vožnju malo više udobnu. GLEDRING tepisi izrađeni od kvalitetne 100% SBR gume bez aditiva imaju jedinstven dizajn koji omogućuje lako čišćenje, čak i sa visokotlačnim čistačem. Tako tepisi stvarno najbolje poslužiju vama i ne vi njima, jer se mogu od prljavštine potpuno očistiti u roku od nekoliko minuta.

Nekako je općenito prihvaćeno da je tijekom zime zbog snijega i velike količine prljavštine, pod automobila zaštićen gumenim prostirkama, ali zaboravljamo da se utjecaji na unutrašnjosti automobila ne mijenjaju drastično tijekom ljeta. U automobilu je puno iglica, pijesaka, soli, i mi također više puta izlazimo i ulazimo u vozilo.

Zato GLEDRING tepisi sa svojim jedinstvenim dizajnom, koji dobro zadržava vodu i suhe prljavštine, idealni su u svim vremenskim uvjetima i godišnjim dobima. Tepisi su izrađeni po mjerama i za više od 400 modela automobila, tako da se savršeno uklapaju i odlični su za zaštitu od vlage, prašine i prljavštine.

Gumene tepihe jednostavno namjestite ispod sjedala te ih pričvrstite čepovima (ako su predviđeni u vozilu). U vozilima gdje su priloženi samourezni čepovi, iste namjestite u pod vozila (ne oštećuju tepih) i na njih pričvrstite tepihe.

Kupite svoj komplet klikom na ovaj link.

]]>
Tue, 15 Sep 2015 15:15:53 +0000 https://www.withcar.hr/blog/gumeni-tipski-tepisi/ https://www.withcar.hr/blog/gumeni-tipski-tepisi/ [email protected] (Withcar.si) Withcar.si
Tekstilni tipski tepisi Svim poznata činjenica je, da godine i kilometraža vašeg vozila, ne samo da utječe na volan, sjedala i pedale, ali i na pod. Pod se zbog vlage i prljavštine, te ulaska u automobil s cipelima istroši - osobito uočljivo je, da je na vozačevoj strani u blizini pedala pod najbolje istrošen, što je frekvencija ukrcanja i izlaza iz avtomobila najveća.

Zimi, velika većina nas zbog snijega, velike količine vode i prljavštine, pod automobila zaštiti s gumenimi tepisi, ali u ljeto, ako želite malo osvježiti unutrašnjost, naravno za neko vrijeme stavite gumene tepihe u kut i pohranjeni su  za nadolazeću zimu, a u istom trenutku, zaboravimo, da su utjecaji na unutrašnjost automobila ne mijenjaju tako dramatično - kišnica, blato, smola, igle, sol, pijesak, itd.

Stoga vam u našoj online trgovini nudimo širok spektar tipskih tekstilnih tepiha, koji su pažljivo prilagođeni unutrašnjosti svakog modela automobila. Tepisi imaju mekanu površinu i premazani su posebnim gelom protiv proklizavanja. Privlačnim izgledom i potpunim prijanjanjem osiguravaju lijep interijer automobila.

Proizvedeni su od 100% polipropilena, čepovi za pričvršćivanje pomoću kojih se fiksiraju za dno automobila pružaju veću sigurnost. Njihov zadatak je osigurati tepihe kako ne bi klizili i zapinjali za pedale, što može biti opasno.

Odklikajte na našu web stranicu i provjerite ponudu tipskih tekstilnih tepiha za vaš automobil.

Sretnu vožnju!

 

 

]]>
Sat, 15 Aug 2015 17:03:25 +0000 https://www.withcar.hr/blog/tekstilni-tipski-tepisi/ https://www.withcar.hr/blog/tekstilni-tipski-tepisi/ [email protected] (Withcar.si) Withcar.si
Kako napraviti vožnju na more udobnu? Također dočekali smo i onaj dio godine kada možemo zamijeniti cipele za papuče i radne hlače za kupaće kostime. Nakon godišnjeg rada, još kako je lijepo na godišnji odmor i uz to mnogo sitnica koje dolaze s visoko predviđenim dopustom. Prije pristaništa do konačnog odredišta uz more, u planinama ili jezera, čeka nas vrijeme, što se ga obično najmanje veselimo – vožnja.

Unatoč svim užitkom na odmoru, vožnja do cilja za mnoge može biti noćna mora. Činjenica je da će mnogi od vas naići na duge zastoje i toplinu, sa puno prtljage do posljednjog mjesta u stilu migracijskog servisa.

U svakom slučaju, doći čete na cilj, ali također lišavajući udobnost i ugodan doživljaj u prvom kontaktu s automobilom, koji će biti na odmoru vaš glavni pratilac.

U online trgovini Withcar.hr, možete naći dosta proizvoda koji značajno pomažu, da bude vaš odmor bezbrižan i vožnja udobna.

Krovna kutija poznatog britanskog brenda Nordrive, će biti savršen izbor za olakšanje prtljažnog prostora i stražnjih sjedala. Volumen kutije možete odabrati sami (330l, 430l i 530l) ovisno o količini prtljage. Također možete birati između 5 različitih boja i najbolje ju prilagoditi svom automobilu.

Uz našu veliku ponudu krovnih nosača, također možete biti sigurni da višak prtljage nikad neće biti problem. Naša ponuda uključuje nosače, koje se instalira na krov kao i poprečne nosače, koji se instalira na postojeće krovne tračnice.

Duge vožnje tijekom ljeta, naravno, ne idu bez klime, ali klima nije baš najbolje rješenje za dugu i intenzivnu uporabu. Uz visoko kvalitetna tipska sjenila, putnici u automobilu se može zaštititi od svjetlosti i UV zraka. Također su idealno rješenje protiv svih kradljivaca koji na parkiralištu traže dragocjenosti u avtomobilu. Sjenila opskurnu pogled i istovremeno smanjuju temperaturu u automobilu i do 20%. Prema nekoliko stranaka, to je super kvalitetan proizvod. Možete ih pogledati ovdje.

Tako ćete neizbježno prometno gužvu preživjeti u ugodnoj hladovini i zaštiti od sunca i puno lakše čekati zaslužan skok u more.
Pobrinite se i za zaštitu unutrašnjosti automobila. Velika prednost tipskih gumenih tepiha GLEDRING je, da se uzimaju van i samo jih isperete vodom. Jednostavno čišćenje će ukloniti pijesak, lišće i iglice, pa čak i smolu - znamo da može biti prava tuga.

Ne zaboravite također pratiti naših akcija, koje su ažurirane jednom tjedno u donjem desnom kutu web stranice. Možda čete pronaći upravo ono što će učiniti vožnju ugodniju i na taj način dodatno uljepšati ionako lijepe tjedne u godini.

Breskrben odmor želi vam tim Withcar.hr.

]]>
Tue, 14 Jul 2015 20:53:09 +0000 https://www.withcar.hr/blog/kako-napraviti-voznju-na-more-udobnu/ https://www.withcar.hr/blog/kako-napraviti-voznju-na-more-udobnu/ [email protected] (Withcar.si) Withcar.si
Vožnja bez topline i UV zraka? Nema problema! Dolaze mjeseci, kada se temperature kreću i preko 30 stupnjeva celzijusa. Toplina se može smanjiti klima uređajem, ali su putnici u vozilu osim povišene temperature, izloženi jakom suncu i UV zračenju. Postoji način da se bolje zaštite.

Tipska sjenila su dizajnirana posebno za svaki automobil (dostupno za oko 700 modela), tako da se njihov oblik savršeno prilagođava stražnjim prozorima. Top tekstilna vlakna spriječavaju ulazak štetnih UV zraka, a time i smanjuju temperaturu u automobilu za 20%, koja ima pozitivan utjecaj na dobrobit putnika. Smanjena upotreba klima uređaja, smanjuje potrošnju goriva, što više nije potrebno koristiti prekomjernu klimu i prije vožnje, ohladiti automobil. Tipska sjenila su posebno pogodan proizvod za vruće ljetne dane, kada je temperatura visoka, ali možemo jih poslužiti i kao foliju za zatamnjenje prozora, jer ima iste karakteristike, samo da za sjenila ne trebate homologacije.

Tipska sjenila su na stakla priterjena s izvrsnom sistemom koji omogućuje vožnju otvorenih prozora, bez da bi sjenila ispala iz automobila, i također se možete osloboditi muha i neugodnog zvuka vjetra u automobilu. Odličan patent omogućuje vrlo jednostavnu instalaciju i nakon česte ugradnje, ostajaju isti kao novi.

Pogledajte si demo video naših sjenila: https://www.youtube.com/watch?v=rGnMHjBqbXU

Sjenila su pogodna za zaštitu djeca na stražnjim sjedalima, ali budući da sjenila dolaze na sve stražnje prozore, ohladit će i vaše kućne ljubimce, također i zamagle sadržaj prtljage u prtljažniku, tako da se možete odpraviti na dužim putovanjima bez brige. Sjenila također odražavaju močna svjetla noću, tako da vas automobil iza vas neće moći zaslijepiti.

Sjenila za vaš automobil možete kupiti na: www.withcar.hr

]]>
Mon, 06 Jul 2015 08:32:13 +0000 https://www.withcar.hr/blog/voznja-bez-topline-i-uv-zraka-nema-problema/ https://www.withcar.hr/blog/voznja-bez-topline-i-uv-zraka-nema-problema/ [email protected] (Withcar.si) Withcar.si