• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
 • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
 • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

Gumeni auto tepisi Gledring

Auto tepisi su proizvod tvrtke Gledring.

Gumeni tepisi za automobil proizvod su tvrtke Gledring. Izrađeni su točno prema dimenzijama automobila, a njihovi visoki rubovi pružaju najbolju zaštitu za vaše vozilo. Gumeni tepisi opremljeni su originalnim čepovima za pričvršćivanje koji sprječavaju njihovo slobodno pomicanje ili pomicanje ispod pedala u automobilu, što može biti vrlo opasno.

ODABERITE VOZILO
 • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
 • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
 • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

EKOLOŠKI MATERIJALI GUMENIH TEPIHA GLEDRING

Materijali koji se koriste u proizvodnji auto tepiha Gledring su ekološki prihvatljivi. Stoga su gumeni tepisi ugodnog mirisa i bez ikakvih otrovnih primjesa. Udovoljavaju svim europskim direktivama i važećim zakonima koji se odnose na automobilsku industriju. Naši gumeni tepisi posjeduju sve potrebne certifikate, uključujući EKO certifikat. Tepisi Gledring izrađeni su od prirodne mekane gume koja omogućuje njihovo snažno prianjanje na pod automobila ispod vozačevog sjedala.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJU
GUMENIH TEPIHA GLEDRING

Savršeno pristajanje

Gumeni tepisi Gledring izrađeni su sa savršenom preciznošću i u potpunosti se uklapaju u vaše vozilo. Mjere auto tepiha Gledring autorsko su djelo jer tvrtka sama dizajnira njihove oblike i za njih odgovara.

Nagrađeni proizvod

Tvrtka Gledring je za svoje gumene tepihe dobila prestižnu nagradu za kvalitetu i dizajn uglednog njemačkog časopisa Auto Bild, koji već tradicionalno postavlja visoke standarde kvalitete.

Jednostavno čišćenje

Gumeni tepisi Gledring prilagođeni su brzom i jednostavnom održavanju pomoću namjenskog EKO sredstva za suho čišćenje ili visokotlačnim čistačem. Čišćenje tepiha nikada nije bilo tako jednostavno.

Briga za okoliš

Tvrtka Gledring je inovativna visokotehnološka tvrtka koja neprestano teži poboljšanjima koja pomažu u brizi za okoliš.

Slovenska kvaliteta

Gumeni tepisi Gledring proizvedeni su u Sloveniji i još od 1949. godine postavljaju visoke standarde kvalitete na svjetskom tržištu. Danas je svako četvrto europsko vozilo opremljeno auto tepisima Gledring.

SAVRŠENO PRISTAJANJE
TEPIHA ZA AUTOMOBILE

 • Tepisi Gledring izrađeni su po mjeri vašeg vozila. Naši gumeni tepisi savršeno pristaju vozilu jer su pažljivo prilagođeni svakom pojedinom modelu, a zahvaljujući svojoj preciznoj izradi pružaju potpunu zaštitu.
 • Ako na podu vašeg automobila postoje originalni čepići za pričvršćivanje, isti su ugrađeni i u tepihe Gledring. Sigurnosni čepići iznimno su važni jer sprječavaju klizanje tepiha ispod pedala vozila i na taj način omogućuju sigurnu vožnju. Radi sigurnosti tijekom vožnje, provjerite jesu li vaši gumeni tepisi opremljeni sigurnosnim čepićima za pričvršćivanje.
 • Gumeni tepisi Gledring odlikuju se preciznom izradom, što omogućuje njihovo savršeno prianjanje i pruža sigurnost tijekom vožnje. Tvrtka Gledring je na tržištu poznata kao iznimno precizan proizvođač tepiha za automobile jer sama vrši sva potrebna mjerenja kako bi vašem vozilu pružila najveću moguću zaštitu. Stoga auto tepisi Gledring prianjaju bolje od originalnih tepiha u vozilu.

GUMENI TEPISI GLEDRING
NAGRAĐENI PROIZVOD

Najveći europski časopis Auto Bild dodijelio je tvrtki Gledring prestižnu nagradu za kvalitetu i dizajn gumenih tepiha za automobile. Nagrada časopisa Auto Bild odražava inovativnost, dizajn i visokokvalitetnu izradu gumenih tepiha Gledring, što prepoznaju mnogobrojni korisnici širom svijeta. Tvrtka Gledring određuje trendovske smjernice u cijeloj automobilskoj industriji, jer je prva proizvela dizajnerske gumene tepihe za auto koji nisu četvrtastog oblika i prilagođeni su jednostavnom čišćenju. Tvrtki su i dalje na prvom mjestu njihovi zadovoljni kupci u više od 52 države širom svijeta. Djelatnici tvrtke smatraju nagradu časopisa Auto Bild velikom čašću jer su njihov trud nagradili i stručnjaci iz područja automobilske industrije.

JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE

 • Inovativan dizajn gumenih tepiha Gledring nije namijenjen samo ljepšem i suvremenijem izgledu automobila, već je prilagođen i lakšem čišćenju. Linije gumenih tepiha dizajnirane su tako da nema oštrih unutarnjih rubova s kojih je nemoguće u potpunosti ukloniti prljavštinu, pri čemu se istovremeno zadržava jednaka količina prljavštine i tekućine kao i kod klasičnih tepiha četvrtastog oblika.
 • Tvrtka Gledring je za čišćenje svojih tepiha proizvela EKO sredstvo za suho pranje tepiha Gledring bez upotrebe vode. Jednostavno nanesite sredstvo za čišćenje na tepihe i krpom od mikrofibre slijedite linije na tepihu. Na taj će način vaši tepisi uvijek biti čisti čak i ako nemate pristup vodi. U isto vrijeme, sredstvo za čišćenje impregnira i štiti tepihe Gledring.
 • Za sve ekstremne korisnike koji na gumene tepihe nanose puno blata i prljavštine prikladno je i čišćenje pod visokim tlakom jer se tako željeni rezultat postiže već u nekoliko minuta. Blato i prljavština uklanjaju se čišćenjem pod visokim tlakom u tvornički dizajniranim utorima gumenog tepiha Gledring, koji sprječavaju i prskanje prljavštine.
 • Za sve ekstremne korisnike koji na gumene tepihe nanose puno blata i prljavštine prikladno je i čišćenje pod visokim tlakom jer se tako željeni rezultat postiže već u nekoliko minuta. Blato i prljavština uklanjaju se čišćenjem pod visokim tlakom u tvornički dizajniranim utorima gumenog tepiha Gledring, koji sprječavaju i prskanje prljavštine.

BRIGA ZA OKOLIŠ

 • Briga za okoliš znači i izrada visokokvalitetnih gumenih tepiha za automobile. Tijekom robotske simulacije, pokazalo se da je vijek trajanja gumenih tepiha Gledring 40 % dulji od vijeka trajanja prosječnog gumenog tepiha. To znači ga gumeni tepisi Gledring ostaju u vašem vozilu znatno dulje, bez potrebe za njihovom zamjenom.
 • Tepisi Gledring izrađeni su od prirodne mekane gume bez regenerata i štetnih primjesa. To je razlog zbog kojeg guma Gledring, pored svih potrebnih certifikata za prodaju na tržištima širom svijeta, posjeduje i EKO certifikat, što znači da se može koristiti i u prehrambenoj industriji. Gumeni materijal za izradu gumenih tepiha Gledring stoga je zaštićen i jedinstven na automobilskom tržištu.
 • Budući da su naši gumeni tepisi izrađeni od prirodnog kaučuka, mogu se reciklirati jer se odbačeni proizvod ili proizvodni otpad melje i potom koristi u proizvodnji drugih proizvoda koji su također primjereni za životinje, djecu i uporabu u prehrambenoj industriji. Tvrtka Gledring jedna je od rijetkih tvrtki na tržištu koja u svoje smjese ne dodaje mljevene otpadne automobilske gume.
 • Pitka voda dragocjen je izvor života i treba je štedjeti! U svrhu brige za okoliš, tvrtka Gledring je razvila namjensko EKO sredstvo za suho čišćenje gumenih tepiha Gledring na bazi vode, s manje od 5 % dodanog silikona. Stoga za čišćenje tepiha Gledring nema potrebe za suvišnim trošenjem dragocjene pitke vode.

SLOVENSKI KVALITETA

Gumeni tepisi Gledring proizvedeni su u Sloveniji i još od 1949. godine postavljaju visoke standarde kvalitete na svjetskom tržištu. Danas je svako četvrto europsko vozilo opremljeno tepisima Gledring.
 • Gumeni tepisi Gledring prepoznatljivi su po svom jedinstvenom dizajnu. Naši tepisi za automobile ne poznaju nakupljanje prljavštine uzduž svojih izbočenih rubnih linija. Lako se održavaju jer su njihove linije dizajnirane tako da omogućuju jednostavno čišćenje. Tvrtka Gledring je razvila posebno sredstvo za suho pranje tepiha Gledring. Tepisi za automobile bit će ponovno čisti, a za njihovo čišćenje ne trebate vodu niti visokotlačni čistač. Naši gumeni tepisi prikladni su za uporabu tijekom cijele godine jer pružaju izvrsnu zaštitu automobila u svim godišnjim dobima.
 • Gumeni tepisi Gledring predstavljaju učinkovitu zaštitu za unutrašnjost vašeg vozila. Vlaga, prljavština i blato lako prodiru u pod automobila, a gumeni tepisi mogu se lako ukloniti i očistiti. Budući da su naši tepisi standardni proizvodi dizajnirani po mjerama unutrašnjeg prostora svakog pojedinačnog modela vozila, savršeno se uklapaju i pružaju učinkovitu zaštitu od prljavštine. Rubovi gumenih tepiha za automobil izrađeni su tako da sprječavaju prolijevanje vode po unutrašnjosti vozila. Inovativan i privlačan dizajn u stilu profila automobilske gume omogućuje i jednostavno čišćenje i održavanje.
  Tepisi Gledring izrađeni su od najkvalitetnije gume, stoga su bez neugodnog mirisa. Posebni čepići čvrsto ih drže na mjestu i sprječavaju klizanje ispod pedala u automobilu.
 • Zbog svog oblika, gumeni tepisi za auto Gledring omogućuju jednostavno čišćenje. Nemaju oštre kutove, stoga svu nakupljenu prljavštinu možete brzo i jednostavno ukloniti pomoću krpe i sredstva za čišćenje. U slučaju veće količine prljavštine kao što je prikazano u videu, možete koristiti postupak čišćenja pod visokim tlakom i na taj način bez dodatnih napora vratiti gumenom tepihu njegov prvotni izgled. Tepihe možete jednostavno očistiti i Gledringovim sredstvom za suho čišćenje na bazi vode.
  Slovenski proizvođač gumenih tepiha Gledring inovator je na području brzog i jednostavnog čišćenja tepiha za automobile. Zbog jednostavnosti čišćenja i izvrsne zaštite, gumeni tepisi Gledring prikladni su za uporabu u svim godišnjim dobima.
 • Gumeni tepisi za auto Gledring, koji zadovoljavaju najviše standarde kvalitete, zaštite okoliša i sl., pružaju učinkovitu zaštitu poda u kabini vašeg automobila od vlage, prljavštine, snijega i bljuzgavice. Izrađeni su od kvalitetne gume koja ne sadrži štetne vari, ugodna su mirisa i ne klize. Gumeni tepisi za auto Gledring mogu se pohvaliti svojim atraktivnim dizajnom automobilskih guma bez oštrih rubova, što im daje vrlo privlačan izgled i omogućuje lakše čišćenje. Tepisi Gledring dostupni su za više od 500 modela automobila i savršeno se uklapaju u unutrašnjost svakog od njih. Pričvršćuju se pomoću originalnih čepića, čime se sprječava njihovo pomicanje i doprinosi većoj sigurnosti tijekom vožnje. Naši gumeni tepisi iznimne su kvalitete i izdržljivosti, stoga predstavljaju pravi izbor za vaš automobil. Osim tepiha, tvrtka Gledring proizvodi i vrhunske podloge za prtljažnik.
 • Tvrtka Gledring je razvila posebno sredstvo za suho pranje i dodatnu impregnaciju tepiha. Tepisi za auto Gledring tako će ponovno zasjati u vašem vozilu. Čak i u slučaju jačeg zaprljanja, gumene tepihe Gledring možete brzo i učinkovito očistiti pomoću posebnog sredstva za suho pranje. Zahvaljujući dodatnoj impregnaciji, redovitom uporabom našeg sredstva za čišćenje vaši će tepisi ponovno izgledati kao novi.
  Eko sredstvo za čišćenje izrađeno je na bazi vode (H2O) i ne sadrži jake deterdžente niti kemikalije, stoga je ekološki prihvatljivo. Sadržaj sredstva za čišćenje od 500 ml dostatan je za više od 25 čišćenja cijelog kompleta gumenih tepiha Gledring.
 • Tepisi za auto Gledring izrađeni su od kvalitetne gume, ugodna su mirisa i ne klize. U njihovoj proizvodnji poštuju se najviši standardi kvalitete, ekološki i drugi standardi.
  Strojevi za proizvodnju tepiha plod su slovenskog znanja, a u tvrtki Gledring svaki tepih prije završne obrade prolazi postupak temeljitog ispitivanja u skladu s najstrožim kriterijima i standardima.
  U Gledringu svi autotepisi hr prije završne obrade prolaze postupak temeljitog ispitivanja u skladu s najstrožim kriterijima i standardima. Uz pomoć posebnog uređaja simulira se njihova uporaba u svakodnevnom životu kako bi se poboljšala otpornost na habanje, klizanje i druga svojstva. Stoga je tvrtka Gledring vodeći proizvođač tepiha za automobile za osobna i laka gospodarska vozila. Tvrtka Gledring može se pohvaliti dugom tradicijom proizvodnje koja datira još od 1949. godine, bogatim znanjem i stečenim iskustvom, što se odražava i na kvalitetu proizvoda. Gumeni tepisi Gledring sinonim su za slovensku kvalitetu na svjetskom tržištu.
Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se