• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

Zaščitne podloge za teretna vozila

Velik broj dostavnih i vozila s dva sjedala nema dodatni zaštićeni teretni prostor, a ako i postoji, uglavnom je samo obojen i ne pruža zaštitu od ogrebotina, prljavštine i udubljenja. Tijekom vožnje neizbježna su razna oštećenja koja uzrokuju koroziju, širenje prljavštine i uništavanje dna prtljažnika.

ODABERITE vozilo
  • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
  • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
  • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

KVALITETNA I UČINKOVITA ZAŠTITA

Naša zaštitna podloga pruža učinkovitu zaštitu od ogrebotina i prljavštine te dodatno ublažava klizanje predmeta unutar prtljažnika. Uz sve to, teret se ipak može pomicati. Za razliku od drugih rješenja, primjerice spojnih ploča itd., intervencija sa zaštitom prtljage je minimalna jer je podloga pričvršćena na postojeće spojnice na podu vozila.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJU
ZAŠTITNE PODLOGE ZA TERETNA VOZILA

Iznimna čvrstoća PE plastike

Podloga je izrađena od blago fleksibilne tvrde plastike jer je namijenjena za lakše premještanje tereta. Plastika je otporna na većinu kemikalija.

Debljina 4mm

Gustoća i debljina plastike omogućuju dug vijek trajanja transportnog dijela kombija. Naša podloga će bez problema podnijeti i teške i oštre predmete

Jednostavna ugradnja

Podloga se lako razvlači unutar prostora za teret i pričvršćuje vijcima u točno određenim točkama u svakom kombiju. Također je opremljena otvorima za pričvršćivanje.

Zaštita od korozije

Ogrebotine i udubljenja uzrokuju brzo stvaranje hrđe. Plastična podloga štiti tovarni prostor vašeg vozila od uništenja i raspadanja čak i nakon višegodišnje uporabe.

Mala težina

Zaštitna podloga teži samo nekoliko kilograma (ovisno o vrsti vozila), što je izvrsna specifična težina s obzirom na površinu koju prekriva. To ne utječe na nosivost teretnog vozila.

ZAŠTITA OD KOROZIJE

Teretni prostor brojnih kombija i dvosjeda samo je obojen i ni na koji način nije zaštićen od ogrebotina ili nakupljanja prljavštine. Stoga se boja tijekom prijevoza neizbježno oštećuje, što često dovodi do korozije. Naša zaštitna podloga za teretni prostor učinkovito štiti dno prtljažnika od ogrebotina i prljavštine, čak ima i blagi protuklizni učinak. Uz sve to, teret je ipak moguće pomicati i gurati po podlozi. Za razliku od teških šperploča koje se mogu naknadno ugraditi, opterećenje vozila s plastičnom podlogom je minimalno.

Otporna podloga

Naša zaštita prtljažnika također je otporna na kemikalije i sve vrste tekućina. Plastična podloga pruža dovoljnu zaštitu od prolijevanja jer se njezina površina prilagođava rubovima teretnog prostora. Budući da plastična nema rubova, u slučaju prolijevanja veće količine tekućine potrebno je pripaziti samo na dno prtljažnika ispod podloge.

Jednostavna montaža

Zaštita teretnog prostora pakirana je u foliju i presavijena u rolu. Prilikom montaže jednostavno rastegnite podlogu u prtljažniku i pričvrstite je na predviđena mjesta za zavrtanje. U kombijima obično već postoje otvori s čepićima koje treba odvrnuti i naviti kroz podlogu s već izrađenim otvorima. Podloga nakon ugradnje izgleda kao originalni dio teretnog prostora.
Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se