ZAŠTITA STRAŽNJEG BOKA

PRIČVRŠĆIVANJE U TRI TOČKE

OTVOR ZA VLAGU

MEKANA TORBA ZA POHRANJIVANJE CERADE

Cerada štiti automobil od tuče, kiše, smole sa drveća i ostalih vremenskih utjecaja, kako u ljetnom, tako i u zimskom razdoblju.

Materijal od kojeg je proizvedena cerada obložen je debelim zaštitnim slojem koji štiti izložene dijelove automobila od oštećenja koja nastaju zbog udaraca.

Ceradu jednostavno i brzo namjestite na automobil. Elastične trake omogućavaju dobro pričvršćivanje cerade na automobil, što je vrlo važno tijekom snažnih naleta vjetra.

Pokrivalo

Vreće možete naći u 4 različite veličine: M, L, XL I XXL. U tablici ispod možete naći vreću koja je prikladna za vaš automobil.

 

Tuča ne stvara štetu samo na poljoprivrednim proizvodima, već može jako oštetiti i vaš automobil. Najbolja je zaštita, naravno, garaža, ali ako je nemate, vrlo je korisna i posebna vreća za zaštitu protiv tuče. Ona je napravljena od višeslojnog materijala i zato površinu vozila učinkovito štiti i od veće tuče, a na raspolaganju je u više standardnih veličina te tako odgovara raznim tipovima i veličinama vozila.

Vreću protiv tuče jednostavno razgrnite preko svog vozila i pričvrstite je posebnim trakama. Time ćete spriječiti da ta vremenska nepogoda ošteti vaše vozilo.

Popravljanje i manjih oštećenja može biti prilično zahtjevno i predstavlja nepotreban trošak, pa čak i kada popravak pokriva osiguravajuće društvo, to ipak negativno utječe na vrijednost vozila.

Facebook

Facebook