• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

  • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
  • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
  • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

ZAŠTITITE PUTNIKE
U VAŠEM VOZILU

Naše zaštitne mreže za prtljažnik ne samo da sprječavaju ulazak vašeg kućnog ljubimca u kabinu, nego imaju i bitnu sigurnosnu značajku. U slučaju eventualnog sudara, mreža će spriječiti ulazak predmeta iz prtljažnog prostora u putničku kabinu i na taj način zaštititi putnike i vozača u automobilu.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJU
PREGRADNE MREŽE

Izrađeno po mjeri vašeg automobila

Pregradne mreže izrađene su 100 % po mjeri vašeg vozila. Ugrađuju se na za to predviđenim točkama koje je odredio proizvođač vozila.

100% veća sigurnost

U slučaju sudara, pregradna mreža spriječit će ulazak sadržaja prtljažnika u putnički prostor, čime će se povećati sigurnost putnika u vašem automobilu.

Jednostavna i brza ugradnja

Mreže se postavljaju na prethodno određenim točkama koje je predvidio proizvođač automobila. Montaža je brza i jednostavna, bez potrebe za ikakvim intervencijama u vozilo (bušenje, lijepljenje) ili uporabe alata, tako da ih možete postaviti sami, brzo i lako.

ZAŠTITNA MREŽA

Zaštitna mreža posjeduje brojna važna svojstva koja pružaju dodatnu sigurnost tijekom vožnje. Sprječava ulazak vašeg kućnog ljubimca u putnički prostor, a u slučaju sudara i prodiranje prtljage u putnički prostor i, posljedično, ozljeđivanje putnika. U slučaju sudar bit će zaštićeni i vaši kućni ljubimci jer ih sila udara ne može izbaciti u putnički prostor vašeg automobila.

PREGRADNA MREŽA

Pregradna mreža može se montirati na već postojeću pregradnu mrežu u prtljažniku jer ima ugrađene statički preračunate točke za montažu. Funkcija pregradne mreže je odvajanje prtljage od vašeg kućnog ljubimca, a time i pružanje dodatne sigurnosti tijekom prijevoza jer u slučaju sudara prtljaga ostaje u svom prvobitnom položaju. Dobra značajka pregradne mreže je i ta što vam za prijevoz vašeg kućnog ljubimca nije potreban zatvoreni kavez, što znači da mu omogućujete više prostora za kretanje tijekom prijevoza.
Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se