• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

Tipski bočni vjetrobran

Zračni odbojnici sprječavaju ulazak kiše i snijega kroz otvorene prozore automobila. Također povećavaju udobnost putnika tijekom vožnje jer se otvaranjem prozora omogućuje prirodna cirkulacija zraka, bez stvaranja propuha i istodobno smanjuje potreba za korištenjem klima uređaja.

Odaberite vozilo
  • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
  • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
  • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

Udobnost tijekom vožnje S OTVORENIM PROZORIMA

Značajno doprinose smanjenju zamagljivanja bočnih prozora, čime se poboljšava preglednost i povećava sigurnost tijekom vožnje. Zračni odbojnici standardne su konstrukcije, tako da točno odgovaraju vašem vozilu. Univerzalni zračni odbojnici proizvod su portugalske tvrtke DGA.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJU
BOČNIH VJETROBRANA

Savršeno pristajanje

Zračni odbojnici proizvođača DGA izrađeni su po mjeri vašeg vozila i u potpunosti su prilagođeni njegovim dimenzijama.

Savršena ugradnja na vozilo

Zračni odbojnici proizvođača DGA jedini su odbojnici na tržištu za čije postavljanje nisu potrebni nikakvi dodatni nastavci ili zahvati. U potpunosti se prilagođavaju ventilacijskim kanalima na prozorima vašeg automobila.

Prirodna klima

Omogućuju vožnju s otvorenim prozorima, bez propuha u automobilu. Time se osigurava ulazak svježeg zraka u automobil i smanjuje potreba za korištenjem klima uređaja. Naši zračni odbojnici omogućuju vožnju s otvorenim prozorima čak i po kišnom vremenu, bez straha da ćete se smočiti.

Veća sigurnost u vozilu

Zračni odbojnici povećavaju sigurnost tijekom vožnje jer smanjuju zamagljivanje bočnih prozora, čime se povećava preglednost.

Elegantan izgled

Dizajn zračnih odbojnika DGA napravljen je tako da ne strše iz automobila i ne izgledaju kao strani predmet, već se elegantno uklapaju u svako vozilo, i dalje vršeći svoju prvobitnu funkciju.

PRIRODNA
KLIMA U VOZILU

Zračni odbojnici sprječavaju zamagljivanje prozora i prodiranje kiše ili snijega u unutrašnjost vozila. Omogućuju vožnju s otvorenim prozorima, pri čemu se vozilo ventilira na prirodan način, a smanjuje se i potreba za korištenjem klima uređaja. Dizajn zračnih odbojnika omogućuje pranje u automatskim praonicama automobila, a njihov aerodinamični oblik smanjuje utjecaj udara vjetra tijekom vožnje po autocesti.

KVALITETNA
IZRADA

Zračni odbojnici tvrtke DGA izrađeni su od izdržljive akrilne plastike prema standardu TÜV (ISO 9001: 2000 i TIS 18001), a lijepe se pomoću ljepila 3M. Riječ je o najkvalitetnijim zračnim odbojnicima na tržištu koji se savršeno uklapaju u vaš automobil.

SAVRŠENO
PRISTAJANJE

Zračni odbojnici izrađeni su po mjeri svakog vozila i u potpunosti su prilagođeni njegovim dimenzijama. Zbog svog savršenog pristajanja, zračni odbojnici tvrtke DGA se brzo i jednostavno postavljaju u kanale vrata vozila bez potrebe za korištenjem montažnih čepića ili alata.

ELEGANTNA
IZRADA

Zračni odbojnici proizvođača DGA daju vašem vozilu elegantan izgled jer se poravnavaju s okvirom vrata na vozilu, ne izgledaju kao strani predmet, a još uvijek obavljaju svoju funkciju.

Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se