O nama

Withcar

withcar hq

Withcar.hr je online trgovina s dodatnom opremom napravljenom po mjeri za vaše vozilo. Ovdje ćete na jednom mjestu naći brojne proizvode renomiranih proizvođača na svjetskom i europskom tržištu .

Najponosniji smo na vlastitu proizvodnju po mjeri napravljenih gumenih tepiha Gledring, a u našu ponudu spada više raznih proizvoda iz kategorije dodatna oprema za automobile.

Gumeni tepisi za auto

Auto tepisi su naš najvažniji dio proizvodnje. Kod nas su napravljeni vrhunski gumeni tepisi za auto. Tepisi Gledring su slovenska robna marka.

Tekstilni tepisi za auto

Tekstilni tepisi za auto proizvod su koji je potreban svakom vozaču i koji izuzetno poveća zaštitu putničkoga dijela vozila.

Korito za prtljažnik

Korito za prtljažnik olakšava čišćenje, sprječava klizanje tereta i sprječava oštećenja na donjem dijelu prtljažnog dijela vozila.

Sjenila za auto Privacy

Tijekom sunčanih dana sjenila za auto vrlo su važan suputnik za sigurnu vožnju koja i mnogo manje umara. A dok vozilo stoji, smanjuju brzo pregrijevanje vozila.

 

Cerada za auto Wagner

Navlaka protiv tuče ili drugih nepovoljnih vremenskih utjecaja napravljena je u okviru programa robne marke Wagner. Njihova se cerada za auto jednostavno namješta i čisti.

Univerzalni krovni nosači Nordrive

Renomirana robna marka Nordrive nudi izuzetno jednostavnu montažu, demontažu i sigurno i brzo pričvršćivanje tereta na krovne uzdužne nosače osobnog vozila.

U našoj ćete ponudi naći zaštitne i pregradne mreže Travall, bočne vjetrobrane DGA, zaštitu za naplatke Rimblades i drugu ponudu.

Osim kvalitetnih proizvoda odlikuje nas cjelovita podrška, stručna pomoć kupcima (i preko telefonskog broja 016 70 01 39) te kvalitetna logistika, jer putem službe za isporuku GLS izabrane proizvode u prosjeku dostavimo već u roku od 24 sata od preuzimanja narudžbe.

Facebook

Facebook