• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
 • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
 • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

 • TVRTKA WITHCAR

Mladi smo, stručni i entuzijastični tim internetske trgovine Withcar koja djeluje u okviru slovenske proizvodne tvrtke Gledring d.o.o., osnovane davne 1949. godine. Naša misija je pružiti vam sveobuhvatno iskustvo internetske kupnje prilikom odabira i narudžbe dodatne opreme izrađene po mjeri vašeg automobila.

Withcar izbrana popolnost

Povijest

Naša priča

 • Osnivanje tvrtke Gledring d.o.o.

  Početak proizvodnje gumenih proizvoda s naglaskom na izvrsnoj kvaliteti, što je i danas naša osnovna smjernica u poslovanju.

  Gledring ustanovitev

  1949

 • Početak proizvodnje gumenih tepiha

  Prijelomni trenutak u našem poslovanju bio je početak proizvodnje univerzalnih gumenih tepiha za osobna vozila, u čemu smo bili prvi u Sloveniji i tako osigurali dobar imidž tvrtke u području automobilske industrije. To je pridonijelo i činjenici da je s godinama naziv naše tvrtke postao sinonim za gumene tepihe koje većina naših kupaca jednostavno naziva "gledrinzi"..

  Zagon proizvodnje gumi tepihov

  1988

 • Pokretanje internetske trgovine Withcar

  Novo vrijeme sobom je donijelo nove mogućnosti plasiranja proizvoda na tržište putem internetske prodaje. Dolaskom mladih i školovanih ljudi u tvrtku stvoreni su uvjeti za pokretanje prve internetske trgovine u Sloveniji s odabranim proizvodima prilagođenim svakom vozilu. Tijekom godina, robna marka Withcar dokazala se kako kroz svoju inovativnu i bogatu lepezu proizvoda, tako i kroz izvrsnu korisničku podršku. Osim u Sloveniji, tvrtka Withcar poznata je internetska trgovina diljem Europe.

  Ustanovitev spletne trgovine Withcar.si

  2012

 • Pogled u budućnost

  Zajedno, tvrtke Gledring i Withcar čine mnogobrojni, prodoran i uspješan tim stručnjaka koji oduševljava svoje kupce u više od 50 zemalja svijeta. Gledring preko svoje veleprodajne mreže, Withcar preko internetske prodaje. Stoga su naši vlastiti proizvodi, gumeni tepisi i gumene podloge, kao i proizvodi naših dobavljača koje nudimo u internetskoj trgovini te internetska platforma na najvišoj razini. Naša vizija je težiti savršenstvu, što je ujedno i naš najveći cilj u budućnosti.

  Pogled v prihodnost

  2020

PROIZVODI

ROBNE MARKE

Gumeni tepisi za automobil

Tepisi za automobil izrađeni po mjeri su naš vlastiti proizvod i predstavljaju najveći dio našeg proizvodnog programa. Gumeni tepisi Gledring izrađeni su od visokokvalitetne prirodne gume, a odlikuju se savršenim prianjanjem i atraktivnim dizajnom, zbog čega su jednostavni za čišćenje i imaju natprosječno dugi vijek trajanja. Zbog svih ovih značajki, naši gumeni tepisi su 2018. godine primili prestižnu nagradu za kvalitetu i dizajn europskog časopisa Auto Bild.

Gumi tepihi za avto Provjeri ponudo
Korito za prtljažnik

Korito za prtljažnik naše robne marke Gledring precizno je izrađena po dimenzijama prtljažnika, tako da ga hermetički zatvara i sprječava ulazak prljavštine i tekućina. Naša podloga olakšava čišćenje, sprječava klizanje tereta po prtljažniku i oštećenja donjeg dijela prtljažnog prostora. Prva smo tvrtka koja je uvela i patentirala podlogu za prtljažnik Multimat (Doggymat), koja omogućuje siguran ulazak i izlazak kućnih ljubimaca i utovar prtljage u prtljažnik bez oštećenja branika.

Gumi tepihi za avto Provjeri ponudo
Tekstilni tepisi

Naši tekstilni tepisi prilagođeni su dimenzijama vašeg automobila. U našoj internetskoj trgovini nudimo tekstilne tepihe dva razreda kvalitete, 600g/m3 i 850g/m3, koji su tvornički određeni prema vrsti vozila i između njih ne možete birati. U oba slučaja radi se o materijalu vrhunske kvalitete koji je, zahvaljujući svom gustom tkanju, jednostavan za čišćenje. Tekstilni tepisi za automobil proizvod su koji je potreban svakom vozaču i uvelike pridonosi zaštiti putničkog dijela vozila.

Tekstilni tepihi za avto Provjeri ponudo
Sjenila za avto

Tijekom sunčanih dana sjenila za auto vrlo su važni suputnici koji povećavaju sigurnost tijekom vožnje i čine ju manje zamornom. Kada vozilo nije u pokretu, smanjuju njegovo brzo pregrijavanje. Sve navedene značajke ovog proizvoda utječu na prijevoz putnika, osobito djece i kućnih ljubimaca. U našoj internetskoj trgovini nudimo sjenila dva renomirana proizvođača, CarShades i Laitovo. Oba proizvođača nude jednaku funkcionalnost i udobnost tijekom vožnje sa sjenilima izrađenim po mjeri za vaš automobil.

Senčniki za avto Provjeri ponudo
Cerade Wagner | Cerada protiv tuče EVO II

Cerada za zaštitu od tuče i drugih vremenskih utjecaja izrađena je pod vlastitom robnom markom Wagner. Cerada protiv tuče najsuvremenija je cerada na tržištu jer savršeno štiti cijelo vozilo. Cerada Wagner Evo II lako se i brzo postavlja na automobil. Pakiranje uključuje i vreću za lakšu pohranu cerade. Cerada protiv tuče predstavlja i odličnu zaštitu od smole i češera koji otpadaju s visokog drveća u auto kampovima.

Tekstilni tepihi za avto Provjeri ponudo
Krovni nosači za osobna vozila

Ponuda iz našeg programa uključuje i krovne nosače robne marke Nordrive, sa ili bez klizača. Krovni nosači Nordrive imaju 5-godišnje jamstvo kvalitete, nosivosti su 100 kg i imaju aerodinamičan oblik. Svi sustavi nadograđeni su sigurnosnom bravom i profilom za pričvršćivanje kotača bicikla, nosača za skije itd., kompatibilnim s drugim proizvođačima krovnih nosača i dodatnog pribora. Proizvodi renomirane robne marke Nordrive vrlo jednostavno se postavljaju i uklanjaju te omogućuju sigurno i brzo pričvršćivanje tereta na krov automobila.

Strešni nosilci Nordrive - osebna vozila Provjeri ponudo
Krovni nosači za teretna vozila

Talijanski proizvođač Nordrive u svojoj ponudi ima najsuvremenije i najkvalitetnije krovne nosače za teretna vozila. Nosači za teretna vozila mogu izdržati ekstremna opterećenja do 200 kg (ako postoje četiri šipke), a zbog svoje kvalitete imaju i 5-godišnje jamstvo. Budući da se postavljaju na visoka kombinirana vozila, iznimno je važno da budu aerodinamičnog oblika, tako da omogućuju tihu vožnju. Šipke su s gornje strane obložene gumom, što dodatno sprječava klizanje tereta koji prevozite na krovu.

Strešni nosilci Nordrive - tovorna vozila Provjedi ponudo
Bočni vjetrobran

Zračni odbojnici tvrtke DGA izrađeni su po dimenzijama vozila i omogućuju vožnju s otvorenim prozorima, bez propuha u automobilu. Time se osigurava prirodna cirkulacija zraka i veća udobnost tijekom vožnje. Zračni odbojnici su visokokvalitetne izrade i oblikovani na način da se mogu vrlo lako postaviti na automobil bez korištenja dodatnih čepova za pričvršćivanje. Zahvaljujući svom obliku, odbojnici na automobilu ne izgledaju kao strani predmet jer se poravnavaju s okvirom vrata te vam, osim praktičnosti, pružaju i eleganciju vozila prestižnih robnih marki.

Strešni nosilci Nordrive - osebna vozila Provjedi ponudo
Plastična zaštita branika

Plastična zaštita branika proizvođača RGM najtrajnija je i najkvalitetnija zaštita branika na tržištu. Zahvaljujući iznimnoj kvaliteti izrade, zaštita branika savršeno se prilagođava dimenzijama vašeg automobila. Neizostavan je dio dodatne opreme, posebno za one koji redovito koriste prtljažnik, pri čemu ne moraju brinuti hoće li oštetiti stražnji branik automobila. Proizvod je pogodan i za obrtnike, sportaše i vlasnike kućnih ljubimaca.

Plastična zaščita odbijača Provjeri ponudo
Nosači za bicikle

U našoj internetskoj trgovini pronaći ćete krovne nosače dva proizvođača, tvrtke GreenValley i Nordrive. Krovni nosač za bicikle GreenValley EasyRider smatra se jednim od najkvalitetnijih proizvoda na tržištu. Osim kvalitete, zahvaljujući patentiranom dizajnu, nudi i jednostavno postavljanje bicikla na krov automobila samo jednom rukom. Novost u našem programu je nosač bicikla GreenValley SmartRider s kukom, koji zbog svoje nosivosti i prilagođene čeljusti hvataljke omogućuje i prijevoz električnih bicikala (e-bicikala).

Strešni nosilci Nordrive - osebna vozila Provjeri ponudo

 


Imate li dodatnih pitanja?

Često postavljana pitanja Kontaktirajte nas
 • Odaberite svoje vozilo

Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se