Kadica za prtljažnik u svakom automobilu

U automobilu prevozimo razne predmete, čak i one koji nam ne trebaju. Često prtljaga, sportska ili radna oprema, kao i kućni ljubimci, oštećuju prtljažnik. Sve što bi moglo biti opasno za prijevoz u putničkoj kabini, moglo bi se sigurno staviti u prtljažnik. Međutim, zbog prijevoza raznih stvari može doći i do oštećenja prtljažnika koji je prekriven tekstilom te se može brzo oštetiti ili čak uništiti. Kadica za prtljažnik, međutim, pruža učinkovitu zaštitu našem automobilu i prtljažniku. Gumena kadica dizajnirana je za transport različitih materijala (tekućina, prljavštine, raznog tereta itd.), kao i raznih dodataka poput posebne sportske opreme (bicikl, klizaljke, skije itd.) i radne opreme. Korištenjem gumene kadice izbjegavamo trošenje tekstila u prtljažniku. Kadica za prtljažnik štiti naš prtljažnik od prljavštine, polimernih tekućina i ogrebotina.

Jednostavna za održavanje

Kadica za prtljažnik izrađena je od posebnog termoplastičnog materijala, ili gumirane plastike, koja pruža najbolje osobine zaštitnog korita. Ova kadica ne klizi i ne pomiče se, a iznimno je laka za čišćenje i održavanje. U slučaju teških stvari i prljavštine, kadicu za prtljažnik jednostavno je izvaditi iz automobila i oprati vodom i, prema potrebi, deterdžentom. Nakon pranja jednostavno je obrišite dok ne bude suha, a zatim je ponovno postavite u prtljažnik. Održavanje prtljažnika u slučaju gumene kadice vrlo je jednostavno.

Zbog posebnog materijala može se lagano podizati i premještati. Kadica za prtljažnik ima visoke rubove koji sprječavaju da tekućine prođu kroz prtljažnik.

Čist i očuvan auto uz pomoć kadice za prtljažnik

Pri kupnji novog automobila, obično ga želimo zadržati što je dulje moguće novim i neoštećenim. Ipak, aktivni ljudi trebaju različite alate za svoj rad, slobodno vrijeme ili sportsku aktivnost. Automobil može lako biti zaštićen kadicom za prtljažnik u kojoj prevozite svu opremu, suhu ili vlažnu.

Kadica za prtljažnik služi različitim obrtnicima za usluge ili radove za koje je potrebna posebna radna oprema i materijal. U kadici za prtljažnik soboslikari često prevoze veće količine boja, graditelji također prevoze pijesak i slične prljave materijale, mehaničari alate i slično, ali na kraju dana, automobil se i dalje može koristiti kao obiteljski. Kadicu je lako postaviti i očistiti, nakon čega ste spremni za sljedeći radni dan.

<
Korito

Ako u prtljažniku svog vozila često prevozite razne predmete, sportsku opremu ili bilo kakve mokre i prljave cipele, onda ga zaštitite kvalitetnim TPE (termoplast) koritom. On se zbog tipskog koncepta dobro prilagođava prtljažniku pojedinačnog modela automobila te ga zato učinkovito štiti, jer visok rub sprječava razlijevanje vode i prljavštine po prtljažniku.

Korito je napravljeno od kvalitetne i izdržljive gumirane plastike koja nema neugodan miris, a visoki rubovi sprječavaju izlijevanje i većih količina vode i ujedno štite bočni dio prtljažnika. Kada auto budete prodavali, korito samo odstranite, a prtljažnik će ostati neoštećen i izgledat će poput novog!

 

Zaštita od vlage i plijesni

Gumena kadica za prtljažnik preporučuje se u slučajevima kada se prevozi vlažan ili mokar teret kao što su skije i pancerice nakon završetka skijaškog dana, oprema za veslanje ili ronjenje te oprema za ribolov. Kada redovito prevozimo mokre ili vlažne dijelove u prtljažniku, vlažnost se apsorbira u tekstilnu podlogu na dnu prtljažnika. Često nemamo mogućnosti očistiti i osušiti prtljažni prostor pa je ispuštanje mirisa iz tekstila neizbježno. To se može jednostavno izbjeći korištenjem kadice za prtljažnik. Zbog njezinog posebnog materijala vlaga na njoj se ne apsorbira, već ostaje na površini, gdje se može jednostavno obrisati i osušiti.

Čak i vlasnici kućnih ljubimaca su vrlo entuzijastični korisnici kadice za prtljažnik jer ona nudi potrebnu zaštitu od ogrebotina, dlaka i drugih ostataka u prtljažniku. Kadica za prtljažnik je iznimno praktična za sve aktivne pojedince, kao i za aktivne obitelji. U web trgovini withcar.hr naći ćete kadicu po mjeri po markama i modelima automobila. Za svaki automobil možete pronaći odgovarajući kadicu za prtljažnik i tako očuvati prtljažnik svog vozila tijekom godina korištenja.

Tvrtka Gledring također proizvodi Premium Rubasol kadice za prtljažnik.

Facebook

Facebook