Uvjeti poslovanja & kolačići

Uvjeti poslovanja

Poduzeće Gledring d.o.o. pruža online usluge svojim kupcima putem svoje internet stranice (withcar.hr) te ovim općim uvjetima određuje međusobne obveze prilikom kupnje putem internetske trgovine.

Cijene i načini plaćanja

Sve cijene su u eurima i sadrže PDV te vrijede od trenutka predaje narudžbe. Nakon predaje narudžbe, kupac dobiva na elektroničku adresu predračun, a nakon plaćanja predračuna počinje teći rok za isporuku.

Plaćanje po predračunu

Ako ste odabrali plaćanje po predračunu, naručenu robu možete platiti nalogom za plaćanje UPN/SEPA.

Plaćanje možete najlakše i najbrže obaviti putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj pošti, banci, Fini u Hrvatskoj.

Obrada narudžbe, preuzimanje i dostava

Gledring d.o.o. svaki radni dan će obraditi primljene narudžbe te ih isporučiti. Kupac će primiti naručenu robu u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Rok isporuke počinje teći od prvog radnog dana u 8 sati, nakon plaćanja naručene robe.

Za pojedine proizvode predviđeni su sljedeći rokovi isporuke:

  • gumeni tepisi i gumeni tepisi za prtljažnike: 5 radnih dana nakon plaćanja
  • tipska sjenila, krovni nosači i dodaci, štitnici za odbojnik, spremnici, nasloni za ruke, korita za prtljažnik: 12 radnih dana nakon plaćanja.

Može doći do izvanrednih situacija kad roba neće biti isporučena u određenom propisanom roku. U tom slučaju kupac će biti pravovremeno obaviješten.

Gledring d.o.o. pri isporuci robe surađuje s poduzećem GLS (General Logistics Systems, Logistične storitve d.o.o.).

Cijena dostave iznosi 4 EUR. Prilikom kupnje dva ili više proizvoda poštarina je besplatna.

Opoziv narudžbe

Kupac može opozvati narudžbu u roku od 12 sati nakon predaje narudžbe putem elektroničke pošte.

Pravo na odustajanje od kupnje

Kupac ima pravo da u roku od 15 dana od dana preuzimanja robe prodavača obavijesti da odustaje od narudžbe, odnosno prekida ugovor. Pri tome, nije obvezan navesti razlog za takvu odluku. Da bi odluka o prekidu bila važeća, mora biti poslana u roku. Jedini trošak koji tereti kupca kod prekida ugovora je trošak vraćanja proizvoda. Kupac mora robu vratiti najkasnije u roku od 30 dana od dana kada je donesena odluka o odustajanju od kupnje. Kupac mora robu vratiti neoštećenu i eventualno u originalnoj ambalaži te u nepromijenjenoj količini.

Povrat iznosa kupnje

Ako je kupac odustao od narudžbe ili ugovora sukladno uvjetima za odustajanje, prodavač mu je dužan vratiti uplaćeni iznos putem transakcijskog računa.

Pravna zaštita

Za ostale uvjete koji nisu navedeni u općim uvjetima poslovanja vrijede odredbe važećeg odgovarajućeg zakonodavstva.

Zaštita podataka

Withcar.hr obvezuje se trajno štititi sve osobne podatke naručitelja/kupca.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama u vezi s uslugom, pošaljite nam poruku na podrska@withcar.hr.

Slanje i potvrda narudžbe znači da se slažete s općim uvjetima poslovanja internetske trgovine.

Poduzeće Gledring d.o.o. nastojat će da internetski sadržaj bude točan i ažuran i nije odgovorna za privremeno nefunkcioniranje stranice, eventualnu netočnost informacija, kao ni za moguću štetu nastalu zbog upotrebe netočnih ili nepotpunih informacija.

Zaštita osobnih podataka

Ponuđač se obvezuje trajno čuvati sve osobne podatke korisnika.

Ponuđač na neodređeno vrijeme pohranjuje IP naslove svih posjetitelja internetske trgovine Withcar.hr (za potrebe osnovnog statističkog tretiranja kupaca po zemljama i bez ikakve druge svrhe), a kod registriranih članova, također, i: ime, prezime, e-adresu, kontakt broj telefona, adresu za dostavu i državu prebivališta. Ponuđač će osobne podatke koristiti isključivo za ispunjenje narudžbe (slanje informativnog materijala, ponude, fakture) i drugu potrebnu komunikaciju. Korištenje osobnih podataka s Onarovog online trgovine je minimalno i ograničeno na potrebe procesa prodaje.

Korisnički podaci ni u kojem slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama.

Korisnik ima mogućnost zatražiti promjenu, brisanje ili dodavanje podataka na zahtjev putem e-maila ili telefonskog broja davatelja usluga.

Kolačići

Korištenjem internetske trgovine Withcar.hr slažete se s korištenjem kolačića na Vašem pregledniku. Kolačići se pohranjuju na Vašem disku i osiguravaju bolje korisničko iskustvo na web stranici (Koje proizvode ste dodali u košaricu, jeste li prijavljeni, koje postavke ste odabrali i sl.)

Kolačići nisu opasni, nisu računalni programi i ne mogu utjecati na djelovanje Vašeg računala.

Za vrijeme pregledavanja web stranice preglednik pohranjuje kolačiće putem kojih nam naš oglašivački partner omogućuje ponovno oglašavanje withcar.hr na drugim web stranicama. Usluga ne prikuplja niti pohranjuje osobne podatke. Odjaviti se možete na Odjava.

Za zaštitu osobnih podataka odgovoran je i sam korisnik, i to na način da je se pobrine za sigurnost svog korisničkog imena i lozinke te odgovarajuću programsku (antivirusnu) zaštitu svog računala.

Komunikacija

Ponuđač će s korisnikom stupiti u kontakt putem sredstava daljinske komunikacije samo ako se korisnik tome izričito ne protivi. Oglasne elektroničke poruke sadržavat će sljedeće elemente:

  • Pošiljatelj će biti jasno vidljiv.
  • Različite akcije, promocije i druge prodajne tehnike bit će označene kao takve. Također, bit će jasno definirani uvjeti sudjelovanja u njima.
  • Način odjave od primanja oglasnih poruka bit će jasno naznačen.
  • Želja korisnika da ne želi primati oglasne poruke bit će izričito poštovana.
Facebook

Facebook