• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

  • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
  • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
  • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

PERSONALIZIRAJTE I ZAŠTITE NAPLATKE VAŠEG AUTOMOBILA

Zaštitite rubove naplataka vašeg automobila od udaraca i ogrebotina štitnicima Rimblades ili Rimsavers. Osim izvrsne zaštite, štitnici nude i personalizirani izgled vašeg vozila jer možete birati između deset različitih boja. Trend obojenih naplataka trenutno je vrlo popularan u OEM automobilskoj industriji, posebno u slučaju vozila višeg cjenovnog razreda.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJU
ŠTITNIKA NAPLATAKA RIMBLADES

Potpuna zaštita naplataka

Štitnici naplataka Rimblades u potpunosti štite naplatke vašeg vozila i sprječavaju oštećivanje njihovih rubova.

Personalizacija vozila

Proizvod je dostupan u deset različitih boja koje omogućuju potpunu personalizaciju vašeg vozila. Za one koji žele samo zaštitu, predlažemo da se odlučite za crnu ili srebrnu boju.

Originalen i patentirani proizvod

Na tržištu postoji mnogo loših krivotvorina proizvoda Rimblades. Na mrežnoj stranici Withcar.si možete kupiti originalan i patentiran proizvod koji jedini nudi dugi vijek trajanja i kvalitetnu zaštitu.

UNIVERZALNI ŠTITNICI RIMBLADES
ZA SVE VRSTE NAPLATAKA

Štitnici Rimblades izrađeni su na način da odgovaraju naplatcima okruglih i ravnih rubova. Za još bolje prianjanje na naplatke s ravnim rubovima, preporučamo štitnike Rimsavers. Pakiranje uključuje dovoljno trake za zaštitu naplataka veličine do 22"

SAVRŠENO PRISTAJANJE ŠTITNIKA RIMSAVERS
ZA NAPLATKE S RAVNIM RUBOVIMA

Rimsavers je vrhunski proizvod za ravne naplatke jer svojim patentiranim oblikom L pristaje svim naplatcima ravnih rubova. Vodite računa da nastavak naplatka ne dodiruje rub izravno, mora postojati razmak od najmanje 7 mm.

IDEALNA ZAŠTITA

Proizvodi Rimblades i Rimsavers predstavljaju idealnu zaštitu naplataka. Često se događa da prilikom parkiranja vozilom prijeđemo na nogostup ili rubnik i tako oštetimo rub naplatka. S proizvodima tvrke Rimblades u potpunosti ćete zaštititi naplatke vašeg automobila. Idealni su i za prekrivanje ranijih oštećenja.

JEDNOSTAVNA I
BRZA MONTAŽA

Postupak montaže je vrlo jednostavan i možete ga obaviti sami. Prvo provjerite jesu li naplatci suhi i nisu li prethodno očišćeni masnim sredstvima za čišćenje ili voskom (autopraonica i sl.) Pakiranje uključuje alkoholne maramice za čišćenje kojima treba temeljito očistiti površinu koju ćete pomoću ljepila 3M zalijepiti za naplatak, zatim nanesite 3M temeljni premaz za bolje prianjanje ljepila i polako postavite proizvod na naplatak.

Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se