• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

Korita za prtljažnik

Naša korita za prtljažnik savršeno pristaju obliku vašeg prtljažnika. Izrađene su od termoplastičnog materijala male težine i dobrih protukliznih značajki. Visoki rubovi pružaju izvrsnu zaštitu od prolivenih tekućina i prljavštine. Korita za prtljažnik su neophodne za sve one koji često koriste prtljažnik (npr. sportaši, obrtnici, vlasnici kućnih ljubimaca i sl.). Korita za prtljažnik napravljena su po mjeri vašeg automobila.

ODABERITE VOZILO
  • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
  • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
  • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

Korito za prtljažnik ZA SVAKI AUTOMOBIL

U automobilu prevozimo razne stvari i potrepštine. Upravo je prtljažni prostor najčešće pretrpan prtljagom, sportskom ili radnom opremom ili kućnim ljubimcima. U prtljažnik se može sigurno pohraniti sve što bi moglo biti opasno za prijevoz u putničkom prostoru. Ipak, upravo zbog prijevoza raznih predmeta može doći do njihova oštećenja u prtljažniku. Prtljažnici su uglavnom opremljeni tekstilnim oblogama ili tepisima koji se lako mogu oštetiti, istrošiti, čak i uništiti. Kadica za prtljažnik pruža učinkovitu zaštitu za vaš automobil i prtljažnik.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJU
KORITA ZA PRTLJAŽNIK

Savršeno pristajanje

Korita za prtljažnik izrađene su po mjeri vašeg vozila i pružaju odličnu zaštitu prtljažnog prostora.

Visoki rubovi

Visoki rubovi kada za prtljažnik (4cm) nude idealnu zaštitu ako prtljažnik koristite u ekstremnijim uvjetima.

Jednostavno održavanje

Korita za prtljažnik izrađena po mjeri jednostavno se održava, a najlakši i najbrži način čišćenja je visokotlačnim čistačem.
kadica za prtljažnik

Korita za prtljažnik po meri vozila

Gumene čizme za ribolov, blatna i prljava obuća, mokri ogrtač, vesla ili brdski bicikl - svi ti i brojna druga pomagala i sportski rekviziti mogu ozbiljno oštetiti prtljažnik vašeg vozila i uprljati ga do te mjere da ga više nije moguće očistiti. Stoga za zaštitu prtljažnika upotrijebite kvalitetnu kadicu za prtljažnik koja savršeno pristaje u unutrašnjost svakog modela automobila.
Kada za prtljažnik izrađena je od kvalitetne i izdržljive plastike, stoga pruža učinkovitu zaštitu, a može se pohvaliti i dugim vijekom trajanja. U slučaju da želite prodati vaš automobil, jednostavno izvadite korito za prtljažnik i prtljažnik će opet izgledati kao nov!
Zahvaljujući visokim rubovima, kadica za prtljažnik sprječava prolijevanje čak i većih količina tekućina i rasipanje prljavštine, a ujedno štiti i rubove prtljažnika od oštećenja.

Material korita za prtljažnik

Ako u prtljažniku vašeg vozila često prevozite razne predmete, sportsku opremu ili mokru i prljavu obuću, zaštitite ga kvalitetnom kadicom za prtljažnik izrađenom od TPE materijala (termoplastike). Zbog svog standardnog dizajna, odlično se uklapa u prtljažnik automobila i pruža mu učinkovitu zaštitu.
Kadica za prtljažnik je izrađena od kvalitetne i izdržljive gumirane plastike bez mirisa, a zahvaljujući svojim visokim rubovima sprječava prolijevanje čak i većih količina tekućina i rasipanje prljavštine, a ujedno štiti i bočne stranice prtljažnika.
U slučaju da želite prodati vaš automobil, jednostavno izvadite kadicu za prtljažnik će ostati neoštećen i izgledati kao nov!

Jednostavno održavanje

Kadica za prtljažnik izrađena je od specijalnog termoplastičnog materijala odnosno gumirane plastike koja pruža najbolja svojstva takvoj vrsti zaštitne podloge. Takva podloga ne klizi po prtljažniku, ostaje u svom prvobitnom položaju, a izuzetno lako se čisti i održava. U slučaju prolivene tekućine, prljavštine ili razbacanih predmeta, jednostavno izvadite podlogu iz prtljažnika i operite vodom. Ako je potrebno, upotrijebiti deterdžent. Nakon pranja korito jednostavno obrišite, potom vratite u prtljažnik. Vaša je podloga opet spremna za uporabu. Ugradnja i održavanje korita za prtljažnik vrlo je jednostavno jer je zbog posebnog materijala izrade podloga lagana i jednostavno se može podizati i pomicati. Kada za prtljažnik ima visoke rubove koji sprječavaju prolijevanje većih količina tekućina po prtljažniku.

ČIST I OČUVAN AUTOMOBIL UZ POMOĆ KORITA ZA PRTLJAŽNIK

Nakon kupnje novog automobila želimo da ostane očuvan i neoštećen što je dulje moguće. Ipak, za rad, slobodno vrijeme ili bavljenje sportskim aktivnostima potrebna su nam različita pomagala. Stoga svoj automobil možete jednostavno zaštititi koritom za prtljažnik i tako bez brige u njemu prevoziti sva pomagala i opremu, čak i ako je blatna ili mokra.
Kadica za prtljažnik također se pokazala iznimno dobrom i praktičnom za razne obrtnike, servisere i građevinare koji za svoj rad trebaju u automobilu prevoziti raznu radnu opremu i materijale. Tako primjerice soboslikari u prtljažnicima svojih automobila mogu tijekom dana bez ikakvih problema prevoziti boje u većim količinama, pijesak i slične materijale, mehaničari sav potreban alat, a na kraju dana automobil i dalje mogu koristiti kao obiteljski automobil. Korita se jednostavno uklanja i čisti, tako da na kraju radnog dana u prtljažniku nema nikakvih tragova prljavštine.
  • Kada za prtljažnik preporučuje se za upotrebu u slučajevima kada se u prtljažniku prevoze vlažni i mokri predmeti, primjerice skije i pancerice nakon dana provedenog na skijanju, oprema za veslanje ili ronjenje i oprema za ribolov. Redovitim prevoženjem vlažnih ili mokrih predmeta u prtljažniku, vlaga se upija u tekstilnu oblogu na dnu prtljažnika. Često nismo u mogućnosti pravilno osušiti i prozračiti prtljažni prostor, stoga se na tekstilu stvara plijesan neugodna mirisa. To se lako može izbjeći korištenjem podloge za prtljažnik. Zbog specijalnog materijala izrade, vlaga ne može prodrijeti u podlogu, već ostaje na površini pa se može vrlo jednostavno obrisati.
  • Vlasnici kućnih ljubimaca također vrlo rado koriste naša korita za prtljažnik jer nude potrebnu zaštitu od ogrebotina, dlaka i druge prljavštine koja bi se inače nakupljala u prtljažniku. Podloga za prtljažnik nadasve je praktičan dio opreme za sve aktivne pojedince i obitelji. U internetskoj trgovini withcar.si pronaći ćete i tipske kade za prtljažnik koje su prilagođene pojedinačnim markama i modelima automobila. Ovdje možete pronaći odgovarajuću kadu za prtljažnik svakog automobila i tako zadržati svoj prtljažni prostor u automobilu potpuno neoštećen i lijepo očuvan tijekom svih godina korištenja.
Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se