Tipska korita za prtljažnik

Gumene ribarske čizme, blatnjava i prljava obuća, mokra pelerina, vesla ili brdski bicikl – svi ti i brojni drugi rekviziti i sportska oprema mogu oštetiti prtljažnik vašeg vozila te ga isprljati do te mjere da se više ne može očistiti. Zato za zaštitu upotrijebite kvalitetno tipsko korito koje se potpuno prilagođava obliku pojedinačnog modela.

Zaštitno korito je napravljeno od kvalitetne i izdržljive plastike, zato nudi učinkovitu zaštitu i lako se može pohvaliti dugim vijekom trajanja. Kada budete automobil prodavali kao rabljeni, jednostavno ga izvadite i prtljažnik će izgledati kao nov!

Prtljažno korito se može pohvalit s visokim rubovima i zato sprječava razlijevanje većih količina vode i prljavštine, a ujedno od oštećenja štiti i rubove prtljažnog prostora.

Korito

Ako u prtljažniku svog vozila često prevozite razne predmete, sportsku opremu ili bilo kakve mokre i prljave cipele, onda ga zaštitite kvalitetnim TPE (termoplast) koritom. On se zbog tipskog koncepta dobro prilagođava prtljažniku pojedinačnog modela automobila te ga zato učinkovito štiti, jer visok rub sprječava razlijevanje vode i prljavštine po prtljažniku.

Korito je napravljeno od kvalitetne i izdržljive gumirane plastike koja nema neugodan miris, a visoki rubovi sprječavaju izlijevanje i većih količina vode i ujedno štite bočni dio prtljažnika. Kada auto budete prodavali, korito samo odstranite, a prtljažnik će ostati neoštećen i izgledat će poput novog!

Facebook

Facebook