• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

Plastična zaštita branika

Je li vam se ikada dogodilo da slučajno ogrebete stražnji branik vašeg automobila prilikom unosa prtljage, sportske opreme ili torbi za kupovinu? Naša plastična zaštita pruža potpunu zaštitu branika u takvim situacijama jer je izrađena po dimenzijama vozila i precizno štiti cijeli gornji dio branika. Plastična zaštita branika prikladna je i za prijevoz kućnih ljubimaca u prtljažniku jer prilikom ulaska i izlaska iz vozila mogu stati na branik i izgrepsti ga kandžama.

Odaberite vozilo
  • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
  • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
  • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

Zaštita utovarne površine izrađena po mjeri

Zaštita branika za automobil izrađena je od ABS plastike koja se odlikuje visokom otpornošću na habanje i pruža elegantnu i kvalitetnu zaštitu stražnjeg branika. Zaštita branika izrađena je po mjeri vašeg automobila i vrlo je jednostavna za postavljanje. Donja strana zaštite branika premazana je 3M ljepilom koje služi za pričvršćivanje na branik. Zahvaljujući kvalitetnoj 3M ljepljivoj traci, proizvod će biti čvrsto pričvršćen za vaš automobil. Zaštitu je moguće vrlo jednostavno ukloniti s branika bez njegova oštećenja, a sve što trebate učiniti je dobro zagrijati zaštitu i nježno je ukloniti s branika. Za sve one koji žele još bolju zaštitu, u našoj internetskoj trgovini nudimo i gumene podloge Gledring koje istovremeno pružaju zaštitu prtljažnika i branika.

ZAŠTO SE UDLUČITI ZA KUPNJU
PLASTIČNE ZAŠTITE BRANIKA

Savršeno pristajanje

Plastična zaštita za branik proizvođača RGM izrađena je 100 % po mjeri vašeg vozila i savršeno se prilagođava njegovim dimenzijama.

Vrhunska kvaliteta

Zaštite branika izrađene su od izdržljive ABS plastike i pričvršćuju se na vozilo pomoću 3M ljepljive trake. U njihovoj proizvodnji koriste se najsuvremeniji tehnološki postupci kojima se osigurava vrhunska kvaliteta i performanse proizvoda.

Prekriva postojeće ogrebotine i sprječava nastanak novih

Plastičnom zaštitom branika možete prekriti stare ogrebotine na braniku i zaštititi ga od nastanka novih ogrebotina.

Savršeno rješenje za sve one koji koriste prtljažni prostor svog vozila

Ako ste aktivna osoba i redovito koristite prtljažnik, zaštita branika tvrtke RGM savršeno je rješenje za vas jer izvrsno štiti branik od ogrebotina.

IZRAĐENO PO MJERI VAŠEG AUTOMOBILA

Zaštita branika izrađena je po dimenzijama branika vašeg automobila. Precizan dizajn i izvedba proizvoda omogućuju 100%-tno prianjanje i zaštitu branika od ogrebotina i udubljenja.

VRHUNSKA KVALITETA

Najsuvremenija tehnološka rješenja tvrtke RGM omogućuju preciznu izradu i obradu zaštita branika. Kvalitetna ABS plastika tako je otporna na stvaranje novih ogrebotina i u potpunosti štiti branik od stvaranja udubljenja. Proizvod je proizveden u Velikoj Britaniji i postavlja nove kriterije kvalitete na tržištu, pružajući korisnicima dugotrajan vijek korištenja proizvoda.

PREKRIJTE STARE OGREBOTINE
I ZAŠTITITE BRANIK VAŠEG AUTOMOBILA OD NOVIH

Plastičnom zaštitom branika možete prekriti stare ogrebotine na braniku i tako izbjeći skupe popravke. Većina vozila ima obojene branike koji su izloženi raznim oštećenjima. Korištenjem zaštite branika sprječavate nastanak novih oštećenja i ogrebotina.

ZA SVE AKTIVNE KORISNIKE VOZILA

Koristite li i vi često prtljažnik? Zaštita branika savršeno je rješenje za sve vlasnike kućnih ljubimaca, bicikliste, planinare, obrtnike i sl. Zaštitite stražnji branik svog automobila i krenite u nove avanture bez brige da ćete ga oštetiti.
  • Odaberite vozilo

Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se