• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

STAVITE VIŠAK PRTLJAGE NA KROV

Ako je vaš prtljažni prostor premali, preporučamo da se odlučite za kupnju kvalitetnih krovnih nosača Nordrive. Tvrtka Nordrive nudi kvalitetan krovni program s 5 godina jamstva i velikom nosivošću. Nosači su izrađene po mjeri vašeg vozila, savršeno mu pristaju i sigurni su za uporabu.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJU
KROVNIH NOSAČA

Izrađeno po mjeri vozila

Krovni nosači izrađene su po mjeri vozila, što znači da, zbog savršenog prianjanja, pružaju veću sigurnost prilikom prijevoza tereta na krovu vašeg vozila.

Dodatni prostor u prtljažniku

Ako vam je potreban dodatni prostor u prtljažniku vašeg vozila, teret možete premjestiti na krov. Odaberite kvalitetne krovne nosače koji će vam pružiti sigurnost i bezbrižnost tijekom vožnje. .

Sustav je nadograđen sigurnosnom bravom

Svi sustavi krovnih kutija iz naše internetske trgovine nadograđeni su dodatnom sigurnosnom bravom koja sprječava eventualno otuđenje krovne kutije, odnosno tereta.

Savršena kvaliteta

Krovni nosači iz naše ponude spadaju u višu razinu kvalitete i posjeduju sve potrebne certifikate koji znače veću sigurnost u prometu.

Aerodinamični oblik

Vrlo važan čimbenik pri kupnji krovnih kutija je njihov aerodinamični oblik jer sprječava stvaranje neugodnih zvukova tijekom vožnje.

5-godišnje jamstvo na proizvode Nordrive

Zbog njihove iznimne kvalitete, proizvođač krovnih nosača i kutija Nordrive daje vam 5 godina jamstva na svoje proizvode.

Krovni nosači za
TERETNA I KOMBINIRANA VOZILA

Prilagođene krovne kutije renomiranog proizvođača NORDRIVE odlikuju se iznimnom i robusnom kvalitetom i nosivošću do 200 ili 50 kg po pojedinačnoj šipki nosača. Ujedno pružaju cjelovit i savršeni dizajn odlične izrade, dajući vašem teretnom vozilu elegantan izgled. Iako su krovne kutije za teretna vozila vrlo kompaktne, aerodinamičnog su dizajna i omogućuju udobnu vožnju. Šipke su s gornje strane presvučene gumom protiv klizanja i sa svih strana imaju kanale za pričvršćivanje dodatnog pribora.

Krovni nosači za osobna vozila
bez vodilica

Krovni nosači NORDRIVE za osobna vozila izrađeni su upravo po mjeri vašeg vozila. Ugrađuju se na za to predviđena mjesta koja je odredio proizvođač vozila, savršeno se uklapaju i izrazito su pouzdani za korištenje. Krovni nosači imaju aerodinamični dizajn i omogućuju udobnu i tihu vožnju. Svi krovni nosači tvrtke Nordrive spadaju među najkvalitetnije krovne nosače na tržištu.

KROVNI NOSAČI ZA OSOBNA VOZILA
S VODILICAMA

Ako vaše vozilo na krovu ima ugrađene uzdužne vodilice, potrebne su vam krovni nosači s vodilicama. Prilikom odabira vodite računa o tome ima li vaše vozilo otvorene ili zatvorene krovne vodilice. U praksi to znači da otvorene vodilice dodiruju krov vozila samo u dvije točke, a između njih postoji razmak. U slučaju zatvorenih vodilica, krovni nosač dodiruje krov cijelom dužinom, a između nosača i krova nema razmaka.

KADA SU NAM POTREBNI KROVNI NOSAČI

Prtljažnik vašeg automobila često je premalen i u njega ne možete smjestiti sve skije, daske za surfanje, bicikle i drugu sportsku opremu. U tom slučaju najbolje rješenje je prijevoz na krovu automobila, što znači da treba odabrati kvalitetne krovne nosače koji su posebno prilagođenim vašem tipu vozila.
Kvalitetni krovni nosači Nordrive izrađeni su od tvrdog aluminija i stoga su mnogo lakši od željeznih, a mogu se pohvaliti nosivošću od stotinu kilograma. To je više od dopuštenog opterećenja krova velike većine osobnih automobila!
Spojnice su obložene gumom otpornom na ogrebotine, a krovni nosači Nordrive opremljene su i sigurnosnim sustavom zaključavanja. Postavljanje je jednostavno i ne zahtijeva nikakve posebne alate.
Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se