• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

KROVNI NOSAČI ZA TERETNA VOZILA

Tvrtka Nordrive je renomirani proizvođač visokokvalitetnih prilagođenih krovnih nosača za teretna vozila i krovnih dodataka. Odlikuju se velikom nosivošću do 200 kg i 5-godišnjim jamstvom. Kompaktni su, aerodinamičnog dizajna i omogućuju udobnu vožnju.

Odaberite vozilo
  • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
  • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
  • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

KVALITETNA IZRADA KROVNIH KUTIJA

Krovni nosači izrađeni su od izdržljivog aluminija, kvalitetniji su i znatno lakši od sličnih krovnih nosača izrađenih od željeza, a zahvaljujući svojoj nosivosti do 200 kg, mogu izdržati i ekstremna opterećenja. Gornja strana nosača presvučena je gumom protiv klizanja koja sprječava pomicanje tereta po nosaču.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJU
KROVNIH NOSAČA

Kvalitetna izrada

Krovni nosači za teretna vozila Nordrive spadaju u najvišu klasu krovnih nosača dostupnih na tržištu, stoga imaju 5 godina jamstva. Posjeduju sve potrebne certifikate i potvrde o izvršenim testiranjima, što znači da povećavaju sigurnost u prometu, a korisniku omogućuju bezbrižnu vožnju. Kvaliteta uključuje i preciznu izradu krovnih nosača i jednostavnost uporabe.

Velika nosivnost

Krovni nosači Nordrive izrađeni su od izdržljivog aluminija koji može izdržati i ekstremna opterećenja. Stoga je njihova nosivost na šipki 50 kg, što znači da četiri šipke postavljene na krovu vašeg vozila mogu podnijeti opterećenje od 200 kg tereta. Gornja strana šipke presvučena je gumom koja sprječava klizanje tereta.

Savršeno pristajanje

Krovni nosači Nordrive izrađeni su od izdržljivog aluminija koji može izdržati i ekstremna opterećenja. Stoga je njihova nosivost na šipki 50 kg, što znači da četiri šipke postavljene na krovu vašeg vozila mogu podnijeti opterećenje od 200 kg tereta. Gornja strana šipke presvučena je gumom koja sprječava klizanje tereta.

Aerodinamični oblik

Krovni nosači imaju aerodinamični oblik, što je od izuzetnog značaja jer na visokom terenskom vozilu zauzimaju veliki dio površine, stvarajući tako veliki otpor zraka. Aerodinamični dizajn omogućuje tihu vožnju bez glasnih zvukova.

Pribor za krovne nosače

Duž svih osi, krovni nosači Nordrive imaju posebne kanale koji omogućuju ugradnju pribora za lakši i sigurniji prijevoz.

KROVNI NOSAČI ZA
TERETNA VOZILA

Tvrtka Nordrive je renomirani proizvođač visokokvalitetnih krovnih nosača i krovnih dodataka za teretna i osobna vozila. Nosači su izrađeni od izdržljivog aluminija i znatno su lakši od sličnih krovnih nosača izrađenih od željeza, ali s istom nosivošću do 200 kg.

PRECIZNA I
KVALITETNA IZVEDBA

Gornja strana nosača presvučena je gumom protiv klizanja koja sprječava pomicanje tereta po krovnom nosaču. Nosači imaju kanale koji omogućuju ugradnju pribora za lakši prijevoz tereta na krovu kombiniranog vozila. Svi sustavi također su opremljeni sigurnosnom bravom protiv krađe.

IZRAĐENO PO
MJERI VAŠEG VOZILA

Spojnice su prilagođene svakoj vrsti vozila, tako da je ugradnja što je moguće lakša, a istodobno osiguravaju čvrstu vezu između krova i tereta.
Postavljanje sustava za prtljagu jednostavna je zbog izvrsnih tehničkih rješenja i omogućuje montažu bez korištenja dodatnog alata.

DODACI ZA
KROVNE NOSAČE

U našoj internetskoj trgovini nudimo vam i niz različitih dodataka koji se ugrađuju na krovne nosače u za to predviđene kanale i omogućuju brže slaganje tereta na krov. Istodobno, dodaci za krovne nosače povećavaju sigurnost tijekom prijevoza jer je teret sigurno pričvršćen za krov vozila.
  • Mnogi su obrtnici vjerojatno već bili u dilemi kako prevesti teret većih dimenzija. Ako ih ne možete prevesti u unutrašnjosti svog gospodarskog vozila ili kombija, duge ljestve, cijevi ili gipsane ploče postavit ćete na krov vozila. Da biste to učinili, upotrijebite visokokvalitetne tipske krovne nosače koji omogućuju siguran prijevoz tereta i zadovoljavaju sve potrebne standarde. Zbog svog standardnog dizajna, prikladni su za razne modele vozila, jednostavno se postavljaju, pri čemu nije potreban nikakav dodatni alat.
  • Krovni nosači također se mogu pohvaliti velikom nosivošću, stoga omogućuju prijevoz većih količina tereta, što ujedno znači i veću ekonomičnost i manje troškove koji bi nastali u slučaju organiziranja drugog oblika prijevoza. Stoga su praktički neophodne za sve one koji imaju potrebu za prijevozom tereta većih dimenzija.
Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se