Tipski gumeni tepisi

Tipski gumeni tepisi Gledring učinkovita su zaštita za unutrašnjost vašeg vozila. Vlaga, prljavština, blato – od svega toga mogu nastati tvrdokorne mrlje u pod automobila, a gumene tepihe možete lako izvaditi i očistiti.

Budući da je riječ o tipskim proizvodima, namijenjenim svakom modelu vozila posebno, potpuno se prilagođavaju oblicima unutrašnjosti i učinkovito je štite od prljavštine. Njihovi su rubovi napravljeni tako da spriječe razlijevanje vode, a inovativni oblik u stilu profila automobilskog pneumatika je osim privlačnog oblika i jednostavan za čišćenje.

Tepisi Gledring su napravljeni od najkvalitetnije gume te su zato bez neugodnih mirisa, a posebni čepovi ih čvrsto drže na svom mjestu i tako sprječavaju zapinjanje za pedale.

Jednostavno čišćenje gumenih tepiha Gledring

Gumeni tepisi Gledring zbog svog su oblika prilagođeni jednostavnom čišćenju.

Gumeni tepisi nemaju oštre kutove te krpom i sredstvom za čišćenje brzo možete odstraniti svu prljavštinu sa gumenih tepiha.

U slučaju veće prljavštine, možete se, kao što prikazuje videosnimka, poslužiti visokotlačnim čišćenjem i gumenom tepihu vratiti prvobitan izgled bez dodatnog napora.

Slovenski proizvođač gumenih tepiha Gledring inovator je na području brzog i jednostavnog čišćenja tepiha.

Zbog mogućnosti jednostavnog čišćenja i odlične zaštite, gumeni su tepisi Gledring primjereni za sva godišnja doba.

Gumeni tepisi kvaliteta

Gumeni tepisi Gledring napravljeni su od kvalitetne gume koja nema neugodan miris i ne kliza, a također su se prilikom proizvodnje tepiha pridržavali najviših kvalitativnih, ekoloških i drugih standarda.

Strojevi za njihovu izradu plod su slovenskog znanja, a u tvrtki Gledring svaki tepih prije konačne izrade temeljito ispitaju u skladu s najstrožim kriterijima i standardima. Pomoću posebnog uređaja simuliraju njegovu uporabu u svakodnevnom životu te tako optimiziraju obradu, klizanje i druga svojstva, zato su tepisi Gledring vodeći na tržištu gumenih tepiha za osobna i laka gospodarska vozila.

Tvrtka Gledring može se pohvaliti dugom tradicijom još od 1949. godine, bogatim znanjem i brojnim iskustvima, što se odražava i u kvaliteti njihovih proizvoda.

Poduzeće Gledring za svoje je gumene tepihe razvilo namjensko sredstvo za čišćenje za suho pranje te za dodatnu impregnaciju gumenih tepiha Gledring.

Prilagođeno sredstvo za čišćenje za suho pranje omogućava brzo i učinkovito čišćenje gumenih tepiha Gledring u vašem vozilu bez korištenja vode, čak i u slučaju tvrdokornih mrlja.

Zahvaljujući dodatnoj impregnaciji, uz redovnu će primjenu sredstva za čišćenje vaši gumeni tepisi izgledati kao novi.

Eko sredstvo za čišćenje je na bazi vode (H2O) i ne sadrži grube deterdžente ili kemikalije, stoga nije štetno ni za čovjeka ni za okoliš.

Čitav sadržaj od 500 ml dovoljan je za više od 25 pranja kompleta gumenih tepiha Gledring.

Gumi tepihi

Od vlage, prljavštine, snijega i bljuzgavice pod kabine vašeg vozila učinkovito štite gumeni tepisi Gledring koji ispunjavaju najviše kvalitativne, ekološke i druge standarda. Napravljeni su od kvalitetne gume koja ne sadrži štetne tvari, a osim toga tepisi imaju i ugodan miris te ne klizaju.

Tepisi Gledring mogu se pohvaliti privlačnim dizajnom automobilskog pneumatika, nemaju oštre rubove, što uz odličan izgled pridonosi i jednostavnom čišćenju. Tipski tepisi Gledring na raspolaganju su za više od 500 modela osobnih vozila te se tako potpuno prilagođavaju unutarnjosti automobila. Pričvršćuju se pomoću originalnih čepova koji sprječavaju pomicanje i pridonose većoj sigurnosti.

Gumeni tepisi su visokokvalitetni i izdržljivi tako da će oni biti pravi izbor za Vaš automobil, a Gledring također proizvodi vrhunske kadice za prtljažnik.

Facebook

Facebook