Tipska sjenila za auto

Sebe i svoje putnike u automobilu zaštitite od neposrednih sunčevih zraka kvalitetnim tipskim sjenilima, koja ćete namjestiti na zadnja i bočna stakla. Ona su potpuno prilagođena svakom tipu vozila posebno, a za montažu vam nije potreban nikakav poseban alat. Po želji ih možete bilo kada skinuti

Tijekom vožnje možete otvoriti prozore i tako osigurati dotok svježeg zraka, a sjenila za to vrijeme ostaju na mjestu, djeluju kao zaštitne zavjese i štite od neposrednog sunca. Ujedno sjenila štite od kukaca, a noću i od bliještanja farova vozila iza vas.

Ako vaš automobil ima sjenila, parkiran na suncu će se manje ugrijati. Hlađenje unutarnjosti bit će brže i klima će zato biti manje opterećena, što znači i manju potrošnju goriva.

Senjila

Ako želite da put automobilom bude što ugodniji i udobniji, auto opremite dodatnim tipskim sjenilima. Oni štite od neposrednih sunčevih zraka i smanjuju temperaturu u vozilu.

To znači manje opterećenje klime, manju potrošnju goriva i općenito ugodniji osjećaj u vozilu, a osim toga sjenila se pobrinu i za privlačan izgled vozila sa zatamnjenim staklima. Pričvršćivanje sjenila je jednostavno i bez posebnog alata, po želji ih možete bilo kada odstraniti, a za njih nije potrebna ni homologacija.

Tipska sjenila vas osim od UV zraka štite od kukaca, jer ostanu na svom mjestu i kada su prozori otvoreni, a osim toga sprječavaju pogled u unutarnjost parkiranog vozila. Napravljeni su od kvalitetnog i izdržljivog materijala te jednostavni za čišćenje.

Facebook

Facebook