Tipski tekstilni tepisi

Godine i pređeni kilometri vašeg vozila ne vide se samo na obruču volana, sjedištima i pedalama, već i na podu. On se zbog vlage i prljavštine te ulaženja u automobil cipelama s vremenom pohaba – to se osobito vidi na vozačevoj strani u blizini pedala.

Zato pod automobila zaštitite tipskim tekstilnim tepisima, koji su potpuno prilagođeni unutrašnjosti pojedinačnog modela automobila. Pričvrste se pomoću posebnih čepova, a klizanje po podu sprječava i poseban gel kojim je premazan donji dio.

Tepisi su napravljeni od kvalitetnog polipropilena, bez neugodnih mirisa te su mekani i ugodni na dodir. S njima će unutarnjost vašeg vozila izgledati vrlo fino, a ujedno će biti i zaštićena od raznih oštećenja.

Tekstilni tepisi

Zaštitite pod svog vozila od prljavštine i habanja kvalitetnim tipskim tekstilnim tepisima koji se idealno prilagođavaju unutarnjosti svakog modela automobila.

Tepisi su napravljeni od kvalitetnog i izdržljivog materijala, a zbog svoje posebne strukture jednostavni su i za čišćenje. Naravno, možete ih i odstraniti, a u vozilo se pričvrste pomoću originalnih čepova koji onemogućavaju klizanje i pomicanje. Tako tijekom vožnje ostaju na svom mjestu, a tome potpomaže i poseban premaz protiv proklizavanja na donjoj strani tepiha.

Tepisi su bez neugodnih mirisa i na dodir su ugodni i mekani, a zbog svoje kvalitetne izrade i privlačnog izgleda, unutarnjost vašeg vozila izgleda još ljepše.

Za jesensko-zimsko vrijeme, kada ima više kiše, blata i snijega, preporučujemo upotrebu gumenih tepiha Gledring.

Facebook

Facebook