• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
 • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
 • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

MEGA SALE: 10% OFF do 31.05.2024

Tekstilni tepisi

Po mjeri vozila

Tekstilni tepisi precizno se uklapaju u unutrašnjost automobila. Čepići za pričvršćivanje ugrađeni u dno automobila pružaju veću sigurnost tijekom vožnje jer sprječavaju pomicanje tepiha ispod pedala. Zahvaljujući inovativnom, mekom materijalu izrade, naši tekstilni tepisi pružit će vam osjećaj ugode tijekom velikog broja prijeđenih kilometara.

ODABERITE VOZILO
 • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
 • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
 • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

MEKOĆA ZA VRHUNSKU UDOBNOST

Tekstilni tepisi su izrađeni od 100%-tnog polipropilena, imaju mekanu površinu, a s donje strane gel protiv klizanja. Tekstilni tepisi po mjeri vozila svojim atraktivnim izgledom i savršenim prianjanjem dodatno uljepšavaju unutrašnjost automobila.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJU
TEKSTILNIH TEPISA

Savršeno pristajanje

Tekstilni tepisi izrađeni su točno po mjeri i odgovaraju svakom modelu vozila. Svi tepisi za automobile imaju ugrađene čepiće za dodatnu sigurnost.

Kvalitetni tepisi za automobile

Naši tekstilni tepisi izrađeni su od kvalitetnog, 100%-tnog polipropilena. Izrazito su izdržljivi, mekani i ne propuštaju tekućinu. Naši tepisi za automobile kvalitetne su izrade, elegantnog izgleda i mekani na dodir.

Jednostavno čišćenje i održavanje

Naši tekstilni tepisi za automobil jednostavni su za održavanje. U većini slučajeva dovoljno je koristiti samo usisivač. U slučaju tvrdokornijih mrlja, tepihe treba oprati šamponom, isprati vodom i zatim usisati.

Sigurna ugradnja

Tekstilni tepisi za automobil ne klize i ne miču se tijekom vožnje, a rubovi im se ne uvijaju. Sigurna ugradnja vrši se pomoću sigurnosnih čepića koji sprječavaju pomicanje tekstilnog tepiha ispod pedala automobila i time povećavaju sigurnost tijekom vožnje.

SAVRŠENO PRISTAJANJE

Naš cilj je osigurati savršeno uklapanje svih naših artikala u program s naglaskom na proizvode gdje je kontakt s putnicima još veći. Tekstilni tepisi izrađeni su prema standardima automobilske industrije, stoga zadovoljavaju uvjete usklađenosti i sigurnosti zbog ugrađenih čepića za pričvršćivanje.

JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE

Zbog strukture materijala (gustog tkanja) od kojeg su izrađeni, naši tekstilni tepisi za automobile omogućuju jednostavno čišćenje usisavačem za prašinu. Možete ih oprati i sredstvom za čišćenje tekstila ili im priuštiti dubinsko čišćenje. U svakom slučaju, izgled tepiha bit će besprijekoran.

SIGURNA UGRADNJA

Naši tekstilni tepisi za automobil opremljeni su sigurnosnim čepićima koji sprječavaju uvlačenje tepiha ispod pedala. To je osobito važno kod tekstilnih tepiha jer su lagani i vrlo lako se pomaknu iz svog početnog položaja.

DVIJE RAZINE KVALITETE

Tekstilni tepisi za neke modele vozila mogu se naručiti u još luksuznijoj izvedbi Lux koja je povezana s imidžom i unutrašnjošću modela vozila. Takvi tepisi su na ljestvici težine označeni višom gramažom, 800g/m2. Za svaki tekstilni tepih odnosno model vozila, kvaliteta materijala se određuje unaprijed, tako da ne postoji mogućnost izbora između kvalitete. U oba slučaja je riječ o najkvalitetnijim materijalima na tržištu.
 • Godište i kilometraža vašeg vozila ne vide se samo na upravljaču, sjedalima i pedalama, već i na podu. S vremenom, pod vašeg automobila se zbog vlage i prljavštine te ulaženja u automobil troši, što je posebno vidljivo na vozačevoj strani u blizini pedala. Stoga je potrebno zaštititi pod automobila standardnim tekstilnim tepisima koji savršeno prianjaju unutrašnjosti svakog modela automobila. Pričvršćuju se uz pomoć posebnih čepića, dok se klizanje po podu automobila sprječava i premazivanjem donjeg dijela tepiha posebnim gelom.
 • Tepisi su izrađeni od kvalitetnog polipropilena, ugodnog su mirisa, mekani i ugodni na dodir. S našim tepisima, unutrašnjost vašeg vozila dobit će potpuno novi izgled, a ujedno će biti zaštićena od raznih oštećenja.
 • Zaštitite pod u kabini vašeg vozila od prljavštine i habanja pomoću visokokvalitetnih standardnih tekstilnih tepiha koji čvrsto prianjaju uz unutrašnjost svakog modela automobila.
  Izrađeni su od kvalitetnog i izdržljivog materijala, a zahvaljujući posebnoj strukturi materijala izrade, jednostavno su i za čišćenje. Naravno, u svakom trenutku možete ih i ukloniti jer su pričvršćeni pomoću originalnih čepića koji sprječavaju njihovo pomicanje i klizanje. Tijekom vožnje uvijek su na svom mjestu, čemu pomaže i donja strana tepiha, premazana posebnim gelom protiv klizanja.
 • Naši su tepisi bez mirisa i ugodni na dodir, a zbog svoje kvalitetne izrade i atraktivnog izgleda, unutrašnjost vašeg automobila čine još posebnijom.
  Tijekom jesensko-zimskog razdoblja s više kiše, blata i snijega, preporučujemo uporabu gumenih tepiha Gledring.
 • ODABERITE VOZILO

Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se