• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

Zašto so mi potrebni lanci?

Premda su zimi obično dovoljne zimske gume, u obaveznu zimsku opremu razboritog i odgovornog vozača spadaju i lanci za snijeg. Neophodni su u teškim zimskim uvjetima i značajno povećavaju sigurnost tijekom vožnje po skliskim i zaleđenim cestama. Ako zimi često odlazite na skijanje u inozemstvo ili morate na put bez obzira na vremenske uvjete, lanci su gotovo obavezni!

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA
KUPNJU LANACA ZA SNIJEG?

Jednostavna i brza montaža

Naši lanci za snijeg omogućuju brzo i lako postavljanje klasičnog sustava jer je pouzdan u uporabi.

Za sve dimenzije guma

Uporabom kompletnog programa lanaca za snijeg pokrivamo sve dimenzije osobnih, teretnih i vozila s pogonom na sva četiri kotača. Naš program ne uključuje lance za radne strojeve poput traktora, bagera i sl.

Kompaktno pakiranje

Svi lanci za snijeg isporučuju se u kompaktnom pakiranju prikladnom za skladištenje.

Lanci za osobna vozila

Lanci za snijeg renomiranog proizvođača Hilfer izrađeni su od kvalitetnog čelika s posebnim legurama, što povećava otpornost na oštećenja i produljuje njihov vijek trajanja. Prosječni vozač može ih jednostavno postaviti za manje od pet minuta, i to bez korištenja dodatnih alata i pomicanja vozila.

Lanci za teretna vozila i VOZILA S POGONOM NA SVA ČETIRI KOTAČA

U sklopu programa za teretna i vozila s pogonom na sva četiri kotača možete birati između dvije kategorije lanaca iz naše internetske trgovine. Za sve one koji redovito koriste lance za snijeg, preporučamo lance za SUV i kombi vozila. U ponudi je i akcijski program lanaca za snijeg za vozila s pogonom na sva četiri kotača. U slučaju poteškoća prilikom odabira lanaca za snijeg, obratite se našoj službi za podršku korisnicima.

Postavljanje snežnih verig

Lance čuvajte na pristupačnom mjestu u automobilu, a ne ispod hrpe prtljage. Za njihovo postavljanje dobro će vam doći i par zaštitnih rukavica. Svakako slijedite jednostavan savjet - prvo postavite lance na automobil radi vježbe, u dvorištu ii garaži, kad za to budete imali dovoljno vremena.
Postavljanje lanaca nekog hladnog jutra u ponedjeljak, po snježnoj oluji, uz rub ceste ili kad žurite na posao samo po sebi je dovoljno neugodno, još više ako ne znate točno što biste trebali učiniti.
Prilikom registracije ostvarujete
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Prilikom registracije ostvarujete pri prvoj kupnji!
Registrirajte se