• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

Zašto so mi potrebni lanci?

Premda su zimi obično dovoljne zimske gume, u obaveznu zimsku opremu razboritog i odgovornog vozača spadaju i lanci za snijeg. Neophodni su u teškim zimskim uvjetima i značajno povećavaju sigurnost tijekom vožnje po skliskim i zaleđenim cestama. Ako zimi često odlazite na skijanje u inozemstvo ili morate na put bez obzira na vremenske uvjete, lanci su gotovo obavezni!

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA
KUPNJU LANACA ZA SNIJEG?

Jednostavna i brza montaža

Naši lanci za snijeg omogućuju brzo i lako postavljanje klasičnog sustava jer je pouzdan u uporabi.

Za sve dimenzije guma

Uporabom kompletnog programa lanaca za snijeg pokrivamo sve dimenzije osobnih, teretnih i vozila s pogonom na sva četiri kotača. Naš program ne uključuje lance za radne strojeve poput traktora, bagera i sl.

Kompaktno pakiranje

Svi lanci za snijeg isporučuju se u kompaktnom pakiranju prikladnom za skladištenje.

Lanci za osobna vozila

Lanci za snijeg renomiranog proizvođača Hilfer izrađeni su od kvalitetnog čelika s posebnim legurama, što povećava otpornost na oštećenja i produljuje njihov vijek trajanja. Prosječni vozač može ih jednostavno postaviti za manje od pet minuta, i to bez korištenja dodatnih alata i pomicanja vozila.

Lanci za teretna vozila i VOZILA S POGONOM NA SVA ČETIRI KOTAČA

U sklopu programa za teretna i vozila s pogonom na sva četiri kotača možete birati između dvije kategorije lanaca iz naše internetske trgovine. Za sve one koji redovito koriste lance za snijeg, preporučamo lance za SUV i kombi vozila. U ponudi je i akcijski program lanaca za snijeg za vozila s pogonom na sva četiri kotača. U slučaju poteškoća prilikom odabira lanaca za snijeg, obratite se našoj službi za podršku korisnicima.

Postavljanje snežnih verig

Lance čuvajte na pristupačnom mjestu u automobilu, a ne ispod hrpe prtljage. Za njihovo postavljanje dobro će vam doći i par zaštitnih rukavica. Svakako slijedite jednostavan savjet - prvo postavite lance na automobil radi vježbe, u dvorištu ii garaži, kad za to budete imali dovoljno vremena.
Postavljanje lanaca nekog hladnog jutra u ponedjeljak, po snježnoj oluji, uz rub ceste ili kad žurite na posao samo po sebi je dovoljno neugodno, još više ako ne znate točno što biste trebali učiniti.
Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se