• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

KROVNI NOSAČI ZA OSOBNA VOZILA S VODILICAMA

Krovni nosači Nordrive savršeno pristaju na standardne vodilice nosivosti do 100kg i idealno su rješenje za prijevod dodatnog tereta. Zbog svoje kvalitete, imaju 5-godišnje jamstvo.

Odaberite vozilo
  • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
  • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
  • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

UPORABA KROVNIH NOSAČA

Gornja strana nosača presvučena je gumom protiv klizanja koja sprječava pomicanje tereta po nosaču. U svrhu što boljeg prianjanja, spojnice su podesive, a kontakti obloženi gumom kako ne bi ostavili ogrebotine ili tragove na vodilicama. Ugradnja sustava za prtljagu jednostavna je zbog izvrsnih tehničkih rješenja i omogućuje postavljanje bez korištenja dodatnog alata.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJU
KROVNIH NOSAČA

Kvalitetna izrada

Krovni nosači za osobna vozila Nordrive spadaju u najvišu klasu krovnih kutija dostupnih na tržištu, stoga imaju i petogodišnje jamstvo kvalitete.

Jednostavna i brzo postavljanje

Tipski krovni nosači Nordrive jednostavno se i brzo postavljaju, bez potrebe za dodatnim alatom. Ugrađuju se na propisanim točkama koje je prethodno odredio proizvođač vozila.

Savršeno pristajanje

Čeljusti krovnih nosača Nordrive izrađeni su po mjeri vašeg vozila i nude potpuno i, prije svega, 100 % sigurno pristanjanje.

Aerodinamički oblik

Aerodinamičnog su oblika, što je iznimno važno zbog stvaranja dodatnog otpora na krovu vozila, što može stvarati snažnu buku tijekom vožnje. S krovnim nosačima Nordrive vaša će vožnja biti udobna i tiha.

Krovni dodaci

Tvrtka Nordrive nudi vam i kvalitetan krovni pribor - krovne kutije, nosače za bicikle i još mnogo toga.

Krovni nosači za otvorene vodilice

Na slici možete vidjeti primjer prtljažne šipke za otvorene vodilice, koja je prilagođena na način da svojom snažnom čeljusti čvrsto obuhvati krovnu vodilicu. Krovni nosači za otvorene vodilice spadaju u polu-tipski program jer su čeljusti i veličine još uvijek prilagođene dimenzijama vašeg vozila odnosno krovnim vodilicama, što pruža 100%-tno i sigurno prianjanje.

Krovni nosači za zatvorene vodilice

Na slici su prikazani krovni nosači za zatvorene, odnosno ugrađene krovne vodilice. Vodilice dodiruju krov vozila cijelom dužinom. Spojnice krovnih šipki izrađene su po mjeri za vaše vozilo, tako da nude 100%-tno i pouzdano prianjanje. Ugrađuju se na za to predviđenim točkama koje je prethodno odredio proizvođač vozila.

Kvalitetna izrada

Krovni nosači za osobna vozila Nordrive spadaju u najvišu klasu krovnih nosača dostupnih na tržištu, stoga imaju 5 godina jamstva. Krovni nosači tvrtke Nordrive posjeduju sve potrebne certifikate za prodaju na svjetskom tržištu, uključujući i TÜV certifikat. Tvrtka Nordrive je renominirani proizvođač visokokvalitetnih krovnih nosača i krovnih dodataka za osobna vozila. Nosači su izrađeni od izdržljivog aluminija i znatno su lakši od sličnih krovnih nosača izrađenih od željeza, ali s istom nosivošću do 100 kg.

Aerodinamički oblik krovnih nosača

Prilikom odabira krovnih nosača, osim kvalitete važan je i faktor otpora koji omogućuje udobnu i tihu vožnju bez neugodnih zvukova koje tijekom vožnje stvaraju krovne kutije. Krovni nosači Nordrive aerodinamičkog su oblika i predstavljaju savršeni izbor za sve one koji redovito koriste krovne nosače. Osim toga, udaljenost između krovnog nosača i krova vozila prilično je mala, što ne stvara dodatnu visinu vozila, a time i otpor zraka. Ako želite kvalitetne krovne nosače i udobnu, prije svega tihu vožnju, odlučite se za krovne nosače tvrtke Nordrive.

Velika nosivnost

Prtljažne šipke izrađene su od tvrdog metala ili aluminija, stoga mogu podnijeti i opterećenja do 100 kg, a njihove spojnice dizajnirane su tako da čvrsto spajaju kutiju i krov vašeg vozila. Stoga krovni nosači ostaju u čvrstom položaju čak i pri velikim opterećenjima, čime se sprječava eventualno oštećenje tereta ili prtljage i krova vašeg automobila.

Krovni pribor

Nordrive je također poznati proizvođač krovnih dodataka kao što su krovne kutije, nosači za bicikle i sl. Na sve svoje proizvode nude jamstvo od 5 godina, što svjedoči o njihovoj kvaliteti. Kvalitetna krovna kutija jedan je o najvažnijih elemenata za siguran prijevoz tereta na krovu vozila jer ga učinkovito drži u njegovom prvobitnom položaju čak i pod velikim opterećenjima.
Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se