• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

KROVNI NOSAČI BEZ VODILICA

Tvrtka Nordrive je renomirani proizvođač visokokvalitetnih krovnih nosača izrađenih po mjeri osobnog vozila i krovnih dodataka. Krovni nosači izrađeni su po mjeri vašeg osobnog vozila bez vodilica. Odlikuju se velikom nosivošću do 100 kg i 5-godišnjim jamstvom. Krovni nosači Nordrive visoke su kvalitete, aerodinamičnog dizajna i omogućuju udobnu vožnju.

Odaberite vozilo
  • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
  • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
  • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

Uporaba krovnih nosača

Gornja strana nosača presvučena je gumom protiv klizanja koja sprječava pomicanje tereta po nosaču. Svi sustavi opremljeni su i sigurnosnom bravom protiv krađe. Spojnice su prilagođene svakoj vrsti vozila, tako da je ugradnja što je moguće lakša, a istodobno osiguravaju čvrstu vezu između krova i tereta. Ugradnja sustava za prtljagu jednostavna je zbog izvrsnih tehničkih rješenja i omogućuje postavljanje bez korištenja dodatnog alata.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJO
KROVNIH NOSAČA

Kvalitetna izrada

Krovni nosači za osobna vozila Nordrive spadaju u najvišu klasu krovnih nosača dostupnih na tržištu, stoga nude i petogodišnje jamstvo kvalitete.

Jednostavno i brzo postavljanje

Tipski krovni nosači Nordrive jednostavno se i brzo postavljaju, bez potrebe za dodatnim alatom. Ugrađuju se na propisanim točkama koje je prethodno odredio proizvođač vozila.

Savršeno pristajanje

Krovni nosači Nordrive izrađeni su po mjeri vašeg vozila i nude potpuno i sigurno prianjanje.

Aerodinamični oblik

Aerodinamičnog su oblika, što je iznimno važno zbog stvaranja dodatnog otpora na krovu vozila, što može stvarati snažnu buku tijekom vožnje. S krovnim nosačima Nordrive vaša će vožnja biti udobna i tiha.

Krovni pribor

Tvrtka Nordrive nudi vam i kvalitetan krovni pribor - krovne kutije, nosače za bicikle i još mnogo toga.

IRAĐENO PO MJERI VOZILA

Krovni nosači Nordrive za osobna vozila izrađeni su 100 % po mjeri vašeg vozila i nude savršeno, i prije svega, sigurno prianjanje. Prianjanje krovnih nosača je toliko savršeno da oduševljava svakog korisnika. Krovni nosači prikladni su za sve vrste vozila koja nisu opremljena krovnim vodilicama. Dizajnirani su tako da ih možete jednostavno postaviti na za to predviđena mjesta na krovu vašeg vozila i po želji ih ukloniti u bilo kojem trenutku.

JEDNOSTAVA I
BRZO POSTAVLJANJE

Tipski krovni nosači Nordrive jednostavno se i brzo postavljaju, bez potrebe za dodatnim alatom. Ugrađuju se na propisanim točkama koje je prethodno odredio proizvođač vozila. Svako pakiranje sadrži upute za jednostavno postavljanje, tako da ih možete brzo i pouzdano postaviti sami kod kuće. Montaža i demontaža su jednostavne, bez potrebe za korištenjem posebnog alata.

KVALITETNA
IZRADA

Krovni nosači za osobna vozila Nordrive spadaju u najvišu klasu krovnih nosača dostupnih na tržištu, stoga nude i petogodišnje jamstvo kvalitete. Krovni nosači tvrtke Nordrive posjeduju sve potrebne certifikate za prodaju na svjetskom tržištu, uključujući i TÜV certifikat. Tvrtka Nordrive je renominirani proizvođač visokokvalitetnih krovnih nosača i krovnih dodataka za osobna vozila. Nosači su izrađeni od izdržljivog aluminija i znatno su lakši od sličnih krovnih nosača izrađenih od željeza, ali s istom nosivošću do 100 kg.

AERODINAMIČNI OBLIK
KROVNIH NOSAČA

Prilikom odabira krovnih nosača, osim kvalitete važan je i faktor otpora koji omogućuje udobnu i tihu vožnju bez neugodnih zvukova koje tijekom vožnje stvaraju krovni nosači. Krovni nosači Nordrive aerodinamičnog su oblika i predstavljaju savršeni izbor za sve one koji redovito koriste krovne nosače. Osim toga, udaljenost između krovnog nosača i krova vozila prilično je mala, što ne stvara dodatnu visinu vozila, a time i otpor zraka. Ako želite kvalitetne krovne nosače i udobnu, prije svega tihu vožnju, odlučite se za krovne nosače tvrtke Nordrive.

KROVNI
DODACI

Tvrtka Nordrive je također poznati proizvođač krovnih dodataka kao što su krovne kutije, nosači za bicikle i sl. Na sve svoje proizvode nude jamstvo od 5 godina, što svjedoči o njihovoj kvaliteti. Kvalitetna krovna kutija jedan je o najvažnijih elemenata za siguran prijevoz tereta na krovu vozila jer ga učinkovito drži u njegovom prvobitnom položaju čak i pod velikim opterećenjima.
Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se