• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

Tipske zaštitne mreže

Tvrtka Travall u ponudi ima standardne pregradne mreže koje se precizno prilagođavaju dimenzijama vašeg vozila. Pregradna mreža odvaja putnički prostor od prtljažnika ili dijeli prtljažni prostor na dva dijela, tako da u jednom dijelu možete prevoziti svog kućnog ljubimca, a u drugom prtljagu. Mreže su izrađene od kvalitetnog aluminija i presvučene praškastom plastičnom prevlakom, što ih čini otpornim na mehanička oštećenja. Montaža/demontaža je jednostavna i možete ju obaviti sami, bez korištenja dodatnih alata, i to u samo pet minuta.

Odaberite vozilo
  • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
  • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
  • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

POVEĆAJTE SIGURNOST U PROSTORU ZA PUTNIKE

Pregradna mreža idealna ja zaštita putničkog prostora, koja u slučaju sudara, sprječava ulazak tereta u kabinu. Tvrtka Travall je vodeći proizvođač zaštitnih mreža koji se u svojoj proizvodnji pridržava najviših sigurnosnih standarda. Mreže su izrađene od kvalitetnog aluminija i presvučene praškastom plastičnom prevlakom, što ih čini otpornim na mehanička oštećenja.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJU
PREGRADNE MREŽE

Izrađeno po mjeri vašeg automobila

Pregradne mreže izrađene su 100 % po mjeri vašega vozila. Ugrađuju se na za to predviđenim točkama koje je odredio proizvođač vozila, stoga se savršeno uklapaju u unutrašnjost.

100% veća sigurnost

U slučaju sudara, pregradna mreža spriječit će ulazak sadržaja prtljažnika u putnički prostor, čime će se povećati sigurnost putnika u vašem automobilu.

Jednostavna i brza ugradnja

Mreže se postavljaju na prethodno određenim točkama koje je predvidio proizvođač automobila. Montaža je brza i jednostavna, bez potrebe za ikakvim intervencijama u vozilo (bušenje, lijepljenje) ili uporabe alata, tako da ih možete postaviti sami, brzo i lako.

SAVRŠENO
PRISTAJANJE

Tvrtka Travall proizvodi najkvalitetnije zaštitne mreže za pse po mjeri vozila. Zaštitne mreže se toliko precizno uklapaju u unutrašnjost vozila, da je tvrtka Travall postala vodeći proizvođač takve vrste proizvoda u cijeloj automobilskoj industriji. Stoga, ako kupite pregradnu mrežu u salonu automobila, dobit ćete mrežu koju je proizvela tvrtka Travall.

KVALITETNA
IZRADA

Mreže su izrađene od kvalitetnog i laganog aluminija koji može izdržati sve vrste opterećenja. Da bi izdržao veća opterećenja, materijalu je dodano željezo u prahu, čime se postiže 100%-tna zaštita u slučaju sudara. Mreže savršeno pristaju unutrašnjosti vozila i neophodne su za sve one koji redovito koriste svoj prtljažnik. Pregradne mreže već su dugi niz godina prodajni hit u skandinavskim zemljama gdje se stavlja veliki naglasak na sigurnost u prometu.

JEDNOSTAVNA I
BRZA MONTAŽA

Pregrade mreže se ugrađuju u točkama koje je prethodno odredio proizvođač vozila. Za ugradnju nije potreban nikakav alat niti intervencija u vozilu, stoga ju možete postaviti i sami, u samo nekoliko trenutaka. Svako pakiranje sadrži upute za montažu.
Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se