• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

PREGRADNE MREŽE

Tvrtka Travall u ponudi ima standardne pregradne mreže koje se precizno prilagođavaju dimenzijama vašeg vozila. Pregradna mreža odvaja putnički prostor od prtljažnika ili dijeli prtljažni prostor na dva dijela, tako da u jednom dijelu možete prevoziti svog kućnog ljubimca, a u drugom prtljagu. Pregradna mreža može se ugraditi u vozilo samo ako je u njemu već ugrađena mreža.

Odaberite vozilo
  • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
  • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
  • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

PODIJELITE PROSTOR ZA PRTLJAGU NA DVA DIJELA

Pregradne mreže neophodne su za sve one koji u prtljažniku prevoze svoje kućne ljubimce, veći teret ili jednostavno žele podijeliti prtljažnik na dva dijela.
Mreže su izrađene od kvalitetnog aluminija i presvučene praškastom plastičnom prevlakom, što ih čini otpornim na mehanička oštećenja.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJU
PREGRADNE MREŽE

Izrađeno po mjeri vašeg automobila

Pregradne mreže izrađene su 100 % po mjeri vašega vozila. Ugrađuju se na za to predviđenim točkama koje je odredio proizvođač vozila, stoga se savršeno uklapaju u unutrašnjost. Pregradna mreža može se montirati samo na već postojeću pregradnu mrežu u prtljažniku!

100 % veća sigurnost

Pregradna mreža dijeli prtljažnik na dva dijela, tako da u slučaju sudara štiti vašeg kućnog ljubimca od mogućih udaraca prtljage pohranjene u prtljažniku.

Jednostavna i brza ugradnja

Mreže se postavljaju na prethodno određenim točkama koje je predvidio proizvođač automobila. Montaža je brza i jednostavna, bez potrebe za ikakvim intervencijama u vozilo (bušenje, ljepljenje) ili uporabe alata, tako da ih možete postaviti sami, brzo i lako.

Ne treba vam kavez za vašeg kućnog ljubimca

U slučaju korištenja pregradne mreže više vam nije potreban kavez za vašeg kućnog ljubimca. Naša pregradna mreža pruža mu potpunu zaštitu, a ujedno povećava prostor za kretanje unutar prtljažnika.

SAVRŠENO
PRISTAJANJE

Tvrtka Travall proizvodi najkvalitetnije zaštitne mreže za pse po mjeri vozila. Zaštitne mreže se toliko precizno uklapaju u unutrašnjost vozila, da je tvrtka Travall postala vodeći proizvođač takve vrste proizvoda u cijeloj automobilskoj industriji. Stoga, ako kupite pregradnu mrežu u salonu automobila, dobit ćete mrežu koju je proizvela tvrtka Travall.

PODIJELITE PRTLJAŽNIK
NA DVA DIJELA

Pregradna mreža dijeli prtljažnik na dva dijela, tako da vaš kućni ljubimac ima svoj vlastiti siguran prostor u koji ne može prodrijeti prtljaga, čime se povećava sigurnost njegova prevoženja u vozilu.

KVALITETNA
IZRADA

Mreže su izrađene od kvalitetnog i laganog aluminija koji može izdržati sve vrste opterećenja. Da bi izdržao veća opterećenja, materijalu je dodano željezo u prahu, čime se postiže 100%-tna zaštita u slučaju sudara. Mreže savršeno pristaju unutrašnjosti vozila i neophodne su za sve one koji redovito koriste svoj prtljažnik. Pregradne mreže već su dugi niz godina prodajni hit u skandinavskim zemljama gdje se stavlja veliki naglasak na sigurnost u prometu.

JEDNOSTAVNA I
BRZA MONTAŽA

Pregradne mreže pričvršćuju se na točke koje je unaprijed odredio proizvođač vozila. Za ugradnju nije potreban nikakav alat niti intervencija u vozilu, stoga ju možete postaviti i sami, u samo nekoliko trenutaka. Svako pakiranje sadrži upute za montažu. Pregradna mreža može se montirati samo na već postojeću pregradnu mrežu u prtljažniku.
Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se