Idemo na skijanje

Prilikom zamjene sezone, prolazeći zimskom razdoblju i uz to vezanu zamjenu vremena, pobrinemo za svoj ormar, papuče zamijenjaju zimske cipele, jaknu debela puhovka, u džepove stavimo rukavice, uši zaštitimo kapom, vrat šalom itd., ali često zaboravljamo, da navedene promjene, kao što su povećanje unosa vode, blata, snijega, soli, prljavštine i slično uz zimsko vrijeme neizmjerno rastu, as njima i tako promijeni se utjecaj na naš auto.

Da bi zaštitili svoj automobil i kako bi se izbjegli svim smetnjama i skupim dubinskim čišćenjem, zaštite ga tipskim gumenim tepisima GLEDRING, koji su proizvedeni točno po mjerama automobila i zbog visokih rubova nude najbolju podnu zaštitu za vaš automobil. Njihovi su rubovi napravljeni tako da spriječe razlijevanje vode, a inovativni oblik u stilu profila automobilskog pneumatika je osim privlačnog oblika i jednostavan za čišćenje. Napravljeni su od najkvalitetnije gume te su zato bez neugodnih mirisa, a posebni čepovi ih čvrsto drže na svom mjestu i tako sprječavaju zapinjanje za pedale.

Govoreći o sigurnosti na cestama, treba napomenuti da velika većina ide na skijanje u blizini Alpa, Dolomita ili sigurno u viša područja, gdje su vremenski uvjeti puno više nepredvidljivi, zacijelo ne želite ostati zakopani još prije nego što stignete do skijališta. Snježna idila i velike količine snijega koji su pravi raj za skijanje, s druge strane mogu izazvati brojne probleme vozačima. S kvalitetnim lancima za snijeg HILFER na kotačima gotovo da nema prepreka, a namještanje lanca je jednostavno i ne zahtijeva nikakvo posebno znanje ili alat. Lanci za snijeg Hilfer najprodavaniji su lanci u Evropi tijekom posljednjih 15 godina, a u našoj on-line trgovin www.withcar.hr može se ih pronaći najjeftinije online.

Međutim, ako idete na skijanje s cijelom obitelji, uskoro ćete naći da u vašem automobilu će ponestati prostora za svu potrebnu prtljagu, pogotovo za par pari skija. Što učiniti s njima? Naravno, na krov! U tu svrhu, odaberite kvalitetne krovne nosače Nordrive. Nosači su prilagođeni svakom modelu vozila posebno, a njihova montaža osigurava čvrstu vezu s krovom vozila.

Untitled

Ako vam, također pored skija, nedostaje prostora za dodatnu prtljagu, možete na krov instalirati krovnu kutiju istog proizvođača, koja je proizvedena od otporne ABS plastike s posebnim premazom protiv ogrebotina. Kutije su otporne na udarce i UV zrake, omogućavaju i sigurno zaključavanje s dvije kopče, što će tijekom vašeg odmora, voditi brigu o sigurnosti skija.

Za sveobuhvatnu zaštitu i šlag na tortu, pobrinite se i za prtljažnik automobila, da možete u njemu bez stida prevoziti mokre pancerice i drugu opremu, ili bez brige pustiti svoje mokre kućne ljubimce, tako da ga zaštitite tipskim koritom za prtljažnik, koji se potpuno prilagođavaju obliku vašeg prtljažnika. Prtljažno korito se može pohvalit s visokim rubovima i zato sprječava razlijevanje većih količina vode i prljavštine, a ujedno od oštećenja štiti i rubove prtljažnog prostora. Korita su napravljena od kvalitetne i izdržljive plastike, zato nude učinkovitu zaštitu i lako se mogu pohvaliti dugim vijekom trajanja. Kada budete automobil prodavali kao rabljeni, jednostavno ga izvadite i prtljažnik će izgledati kao nov!

Sve to može se naći u našoj online trgovini www.withcar.hr, gdje je također dostupan širok raspon drugih proizvoda za vaše vozilo, svi proizvodi su na lageru i može biti isporučeni u roku od dvadeset i četiri sata nakon narudžbe. Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-maila info@withcar.hr, putem Facebook stranice ili nas nazovite na besplatni broj 016 70 01 39, gdje ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja.

Sorodne objave

Facebook

Facebook