Tekstilni tipski tepisi

Svim poznata činjenica je, da godine i kilometraža vašeg vozila, ne samo da utječe na volan, sjedala i pedale, ali i na pod. Pod se zbog vlage i prljavštine, te ulaska u automobil s cipelima istroši - osobito uočljivo je, da je na vozačevoj strani u blizini pedala pod najbolje istrošen, što je frekvencija ukrcanja i izlaza iz avtomobila najveća.

Zimi, velika većina nas zbog snijega, velike količine vode i prljavštine, pod automobila zaštiti s gumenimi tepisi, ali u ljeto, ako želite malo osvježiti unutrašnjost, naravno za neko vrijeme stavite gumene tepihe u kut i pohranjeni su  za nadolazeću zimu, a u istom trenutku, zaboravimo, da su utjecaji na unutrašnjost automobila ne mijenjaju tako dramatično - kišnica, blato, smola, igle, sol, pijesak, itd.

Stoga vam u našoj online trgovini nudimo širok spektar tipskih tekstilnih tepiha, koji su pažljivo prilagođeni unutrašnjosti svakog modela automobila. Tepisi imaju mekanu površinu i premazani su posebnim gelom protiv proklizavanja. Privlačnim izgledom i potpunim prijanjanjem osiguravaju lijep interijer automobila.

Proizvedeni su od 100% polipropilena, čepovi za pričvršćivanje pomoću kojih se fiksiraju za dno automobila pružaju veću sigurnost. Njihov zadatak je osigurati tepihe kako ne bi klizili i zapinjali za pedale, što može biti opasno.

Odklikajte na našu web stranicu i provjerite ponudu tipskih tekstilnih tepiha za vaš automobil.

Sretnu vožnju!

 

 

Sorodne objave

Facebook

Facebook