Uživajte otvorenih prozora!

 

Ugodne temperature u proljeću, možete iskoristiti, tako da otvaranjem bočnih prozora učinkovito ohladite kabinu svog vozila i poboljšate blagostanje tijekom putovanja, ali od jakih vjetrova možete sebe i putnike zaštititi kvalitetnim zračnim odbojnika.

 

 

Danas, klima uređaj je gotovo neizostavni dio opreme za novi automobil, ali neki vozači su još uvijek povučeni koristiti klima uređaj. Osim slijedeći načela sigurnog i zdravog korištenje klima uređaja, neki stručnjaci vjeruju da je, pri umjerenim temperaturama, bolje otvoriti bočne prozore i time omogućiti pristup svježeg zraka.

U starijim vozilima bez klimatizacije, otvaranja bočnih prozora zapravo je jedini način da se ohladi kabinu dok se vozite. Vožnja s otvorenim bočnim prozorima može biti neka vrsta uživanja, ali pazeći da nalet vjetra nije prejak i usmjeren izravno na vas ili putnika u vozilu, jer riskirate prehlade i bol u vratu.

Dakle, opremite vaš automobil s visoko kvalitetnim tipskim zračnim odbojnika, koje proizvodi Portugalski proizvođač DGA i tipski su izrađeni, te se prilagođavaju vašem vozilu. Time je poboljšana udobnost putnika prilikom vožnje jer s otvorenim prozorima stvaramo prirodno kruženje zraka bez prodiranja vjetra u vozilo te je tako smanjena potreba za uključivanjem klima-uređaja. Tipske deflektore zraka karakterizira jednostavna i brza instalacija bez upotrebe posebnih alata i izrađeni su od visoko kvalitetne i izdržljive prozirne plastike, koja je otporna na oštećenja i ogrebotine.

Zračni odbojniki spriječavaju ulazak padalina u vozilo, tako da se možete otvorenih bočnih prozora voziti i u kišnom vremenu bez upotrebe klima uređaja tako da bi se spriječilo zamagljivanje prozora.

Zračni odbojniki također pomognu, da se osjećate bolje tijekom vožnje i smanjuju potrebu za korištenjem klima uređaja, što posljedično znači uštedu goriva i niže troškove. Tipski zračni deflektori DGA, su dostupni za veliku većinu modela automobila, mogu se naći na www.withcar.hr, gdje možete također birati između široke palete drugih dodataka za vaše vozilo.

 

Za više informacija možete nazvati besplatni broj telefona 16 70 01 39, i prijateljski savjetnici rado će odgovoriti na sva pitanja.

Sorodne objave

Facebook

Facebook