Vožnja bez topline i UV zraka? Nema problema!

Dolaze mjeseci, kada se temperature kreću i preko 30 stupnjeva celzijusa. Toplina se može smanjiti klima uređajem, ali su putnici u vozilu osim povišene temperature, izloženi jakom suncu i UV zračenju. Postoji način da se bolje zaštite.

Tipska sjenila su dizajnirana posebno za svaki automobil (dostupno za oko 700 modela), tako da se njihov oblik savršeno prilagođava stražnjim prozorima. Top tekstilna vlakna spriječavaju ulazak štetnih UV zraka, a time i smanjuju temperaturu u automobilu za 20%, koja ima pozitivan utjecaj na dobrobit putnika. Smanjena upotreba klima uređaja, smanjuje potrošnju goriva, što više nije potrebno koristiti prekomjernu klimu i prije vožnje, ohladiti automobil. Tipska sjenila su posebno pogodan proizvod za vruće ljetne dane, kada je temperatura visoka, ali možemo jih poslužiti i kao foliju za zatamnjenje prozora, jer ima iste karakteristike, samo da za sjenila ne trebate homologacije.

Tipska sjenila su na stakla priterjena s izvrsnom sistemom koji omogućuje vožnju otvorenih prozora, bez da bi sjenila ispala iz automobila, i također se možete osloboditi muha i neugodnog zvuka vjetra u automobilu. Odličan patent omogućuje vrlo jednostavnu instalaciju i nakon česte ugradnje, ostajaju isti kao novi.

Pogledajte si demo video naših sjenila: https://www.youtube.com/watch?v=rGnMHjBqbXU

Sjenila su pogodna za zaštitu djeca na stražnjim sjedalima, ali budući da sjenila dolaze na sve stražnje prozore, ohladit će i vaše kućne ljubimce, također i zamagle sadržaj prtljage u prtljažniku, tako da se možete odpraviti na dužim putovanjima bez brige. Sjenila također odražavaju močna svjetla noću, tako da vas automobil iza vas neće moći zaslijepiti.

Sjenila za vaš automobil možete kupiti na: www.withcar.hr

Sorodne objave

Facebook

Facebook