• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

Zaštita prtljažnika BOOTECTOR

Bootector predstavlja savršenu zaštitu za vaš prtljažnik. Štiti podne obloge, bočne pragove i naslone stražnjih sjedala. Dodatni jezičak štiti stražnji dio odbojnika od oštećenja (primjerice pri ulasku i izlasku psa iz automobila).
Zaštita je izrađena od vodootporne plastificirane tkanine, točno po dimenzijama vašeg prtljažnika i nudi potpunu zaštitu prtljažnika svim ekstremnijim korisnicima, posebno vlasnicima kućnih ljubimaca, obrtnicima, sportašima, vrtlarima itd.

ODABERITE VOZILO
  • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
  • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
  • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

POTPUNA zaštita prtljažnika BOOTECTOR

Ako u prtljažniku svog automobila često prevozite svog kućnog ljubimca, sportsku opremu ili druge vrste tereta, tada je kvalitetna zaštita prtljažnog prostora praktički neophodna. Zaštita prtljažnika Bootector pruža sveobuhvatnu zaštitu jer pokriva pod, bočne stranice, razmake i stražnji dio naslona stražnjih sjedala.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJU
ZAŠTITE BOOTECTOR

Savršeno pristajanje

Bootector je izrađen 100 % po mjeri vašeg vozila i u potpunosti prianja po cijelom prtljažniku.

Zaštita cijelog prtljažnika

Bootector štiti cijeli prtljažnik, uključujući bočne stranice i sjedala u vozilu. Pogodan je za sve one koji redovito koriste prtljažnik, posebno za obrtnike, vlasnike pasa i sportaše.

Dodatna zaštita branika

Dodatna zaštita branika omogućuje vašem psu siguran ulazak i izlazak iz prtljažnika ili utovar tereta bez oštećivanja branika.

Brza i jednostavna ugradnja

Zaštita Bootector pričvršćuje se u prtljažnik pomoću samoljepljivih traka, tako da uvijek ostaje u svom prvobitnom položaju.

Jednostavno čišćenje

Zahvaljujući glatkom, vodootpornom tekstilu od kojeg je izrađen, čišćenje zaštite Bootector je vrlo jednostavno jer prljavština ne prodire u strukturu materijala. Bootector možete očistiti u vozilu ili ga izvaditi iz prtljažnika i očistiti izvan vozila.

CJELOVITA ZAŠTITA PRTLJAŽNIKA BOOTERCTOR

Bootector je izrađen po mjeri vašeg prtljažnika i štiti cijeli prtljažnik, uključujući sjedala i bočne strane vozila. Budući da pruža cjelovitu zaštitu, prikladan je za sve one koji redovito i na ekstreman način koriste svoje vozilo, odnosno prtljažnik. Kako je Bootector u potpunosti izrađen po mjerama vašeg automobila, sjedala možete i preklopiti i prekriti prostor između njih jer zaštita Bootector ima zatvarač koji odgovara veličini sjedala.

IDEALNO ZA VLASNIKE PASA

Otvarate li i vi nakon šetnje prtljažnik automobila kako bi vaš kućni ljubimac, sav mokar i blatnjav, uskočio u njega i cijeloga ga uprljao? U tom slučaju, Bootector je idealno rješenje za vas jer će vodootporni materijal zaštite koja savršeno prianja uz prtljažnik u potpunosti zaštititi vaše vozilo, a ni predmeti koji se nalaze u prtljažniku više neće biti prekriveni dlakom.

BOOTECTOR KAO ZAŠTITA BRANIKA

Bootector ima ugrađeni jezičak koji se prevlači preko branika. Uz ovu dodatnu zaštitu, više ne morate brinuti hoće li vaš kućni ljubimac izgrepsti branik vašeg automobila. Dodatni jezičak za branik pogodan je za sve koji redovito koriste prtljažnik i pri tome mogu slučajno teretom udariti o rub branika.

BOOTECTOR ZA PRIJEVOZ
ALATA I OPREME

Zbog svojih karakteristika, zaštita Bootector je idealna i za svakoga tko u svom vozilu prevozi alat ili vrtlarske potrepštine. U slučaju da vam se u prtljažniku otvori pakiranje zemlje, prevrne cvijet ili s cvijeća otpadne lišće, ne morate brinuti hoće li prljavština prodrijeti do originalne tekstilne obloge prtljažnika vašeg automobila i uništiti ju.

BOOTECTOR ZA SVE OBRTNIKE

Obrtnici često koriste svoje vozilo za prijevoz materijala do objekta i pritom nanose štetu svom vozilu. Korištenjem kvalitetne zaštite prtljažnika Bootector učinkovito ćete zaštititi prtljažnik svojeg vozila od vlage, prljavštine i raznih oštećenja. Zaštita za prtljažnik izrađena je od izdržljivog materijala, a dodatno prekriva i stražnji branik te ga štiti od oštećenja uzrokovanih kandžama vašeg kućnog ljubimca ili pri utovaru većih predmeta.
Uz zaštitu Bootector prtljažnik vašeg vozila ostat će čist i neoštećen, što će vam biti od velike pomoći pri eventualnoj prodaji vašeg rabljenog vozila i omogućiti vam da za njega postignete bolju cijenu.
Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se