• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

CERADA PROTIV TUČE - 4 x POBOLJŠANA CERADA EVO II

Cerada protiv tuče EVO II je savršeni izbor za sve one koji žele zaštititi svoje vozilo od tuče i drugih vremenskih uvjeta. Gusti sloj zaštitne pjene koja štiti vaše vozilo od tuče po cijeloj dužini dodatno je ojačana na dijelovima koji su najviše izloženi tuči. Modifikacija cerade za automobile uključuje bočne zaštite, dodatno središnje pričvršćenje cerade, otvor za protok zraka i sprječavanje zadržavanja vlage, kao i torbu za jednostavniju pohranu presavijene cerade protiv tuče.

Odaberite vozilo
  • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
  • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
  • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

NOVO! 4X POBOLJŠANA CERADA PROTIV TUČE

Proizvođač Wagner je 2019. godine svojim auto ceradama protiv tuče dodao nekoliko novih značajki koja dodatno poboljšavaju zaštitu vozila i doprinose još boljem korisničkom iskustvu. Cerada za auto EVOII stoga je najkvalitetnija cerada protiv tuče na tržištu. Modifikacija cerade za automobile uključuje pričvršćivanje u tri točke, dodatnu zaštitu na bočnim stranama vozila za pokrivanje veće površine te otvor koji omogućuje ventilaciju cerade i sprječava zadržavanje vlage. Osim torbe za pohranu, pakiranje sadrži i dodatnu torbu za lakšu pohranu cerade protiv tuče.
Torbe su dostupne u četiri različite veličine: M, L, XL i XXL. U donjoj tablici potražite ceradu za auto protiv tuče koja odgovara vašem automobilu.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJU CERADE - PROTIV TUČE WAGNER EVO II

Dodatna bočna zaštita

Cerada protiv tuče je nadograđena dodatnom bočnom zaštitom koja značajno pridonosi zaštiti bočnih strana vozila u slučaju tuče.

Dodatno središnje pričvršćivanje

Pričvršćivanje na prednji i stražnji branik + središnje pričvršćivanje.

Otvor protiv kondenzacije

Otvori na pokrivalu za auto koji osiguravaju protok zraka ispod cerade za auto (sprječavaju kondenzaciju).

Torba za lakše skladištenje

Pakiranje uključuje i torbu za lakšu pohranu cerade za auto.

Dodatna bočna zaštita CERADI PROTIV TUČE

Proizvođač Wagner nadogradio je svoje dugogodišnje iskustvo u izradi cerada protiv tuče novom generacijom cerada za auto EVO II koje vašem automobilu pružaju znatno bolju zaštitu od tuče od prethodne serije ili bilo koje druge navlake za ceradu na tržištu. Vrlo važna preinaka je dodatna bočna zaštita vozila od tuče. Problem nastaje upravo kod bočnih strana vozila, i to između spoja dviju površina koje tvore kut. Ako komad leda udari spoj, može deformirati lim, što znači da će vozilu biti potreban popravak limarije.

Dodatno trostruko SREDIŠNJE PRIČVRŠĆIVANJE

U slučaju jakog vjetra često se događa da zrak uđe ispod cerade za automobile i otpuše ju. Stoga je tvrtka Wagner, uz klasično pričvršćivanje prednjeg i stražnjeg branika, inačici cerade protiv tuče EVO II dodala i središnji sigurnosni pojas koji sprječava otpuhivanje cerade za auto s automobila. U praksi, sustav funkcionira izuzetno dobro, što su 2019. godine potvrdili i korisnici.

Otvor protiv kondenzacije - za dužu uporabu

Otvor za kondenzaciju vrlo je važna značajka dodana tijekom izmjene jer sprječava zadržavanje vlage ispod vozila i omogućuje brže i lakše sušenje cerade za auto čak i kada je postavljena na vozilu. Stoga je naša cerada protiv tuče namijenjena i duljem skladištenju vozila. Ipak, preporučamo postavljanje cerade protiv tuče na suho vozilo; u protivnom, odstranite je s automobila i dobro osušite prije sljedeće uporabe.

Torba za jednostavno skladištenje

Pakiranje uključuje i veliku i izdržljivu torbu za lakše skladištenje cerade za automobile. Do sada je presavijenu ceradu za automobil bilo jako teško vratiti u originalnu torbu za skladištenje jer je, čak i u presavijenom stanju, bila prevelika da bi stala u torbu. Zato je tvrtka Wagner ceradi dodalo izdržljivu torbu dizajniranu za neograničeno korištenje. Ceradu za auto možete sklopiti i sami spremiti u torbu, tako što ćete ju tri puta presavinuti po širini, zatim po duljini. Tako ćete ju lako spremiti u dodatnu torbu za pohranu.
  • Tuča ne samo da nanosi štetu usjevima, već može i ozbiljno oštetiti vašeg limenog ljubimca. Naravno, najbolja zaštita od tuče je garaža, ali ako je nemate, od velike koristi je i posebna torba za pohranu cerade protiv tuče. Izrađena je od višeslojnog materijala, stoga učinkovito štiti površinu vozila od jake tuče. Dostupna je u nekoliko standardnih veličina, stoga je prikladna za različite vrste i veličine vozila. Ceradu za auto akcija jednostavno raširite preko automobila i pričvrstite ju pomoću posebnih traka koje sprječavaju oštećivanje vašeg vozila u slučaju vremenskih nepogoda. Popravak čak i manjih oštećenja može biti prilično zahtjevan i znači nepotreban trošak; čak i ako ga pokriva osiguravajuće društvo, i dalje negativno utječe na vrijednost vozila.
Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se