• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
 • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
 • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

AKCIJA -10%

GUMENE KADICE ZA PRTLJAŽNIK GLEDRING

Najkvalitetnija kadica na tržištu

Gumena kadica za prtljažnik Gledring najnovija je i prva višenamjenska podloga za prtljažnik na tržištu. Proizvedena je u Sloveniji i u potpunosti je plod znanja djelatnika tvrtke Gledring. Gumeno korito za prtljažnik odlikuje se vrhunskim dizajnom izrađenim prema najnovijim trendovima u automobilskoj industriji i visokom kvalitetom, o čemu svjedoči i 5-godišnje jamstvo. Kadica za prtljažnik izrađena je upravo po dimenzijama vašeg automobila i pokriva cijeli prtljažni prostor.

ODABERITE VOZILO
 • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
 • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
 • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

Gumena kadica za prtljažnik

Gumena kadica za prtljažnik marke Gledring izrađena je od najotpornijeg materijala na tržištu, Rubbasola, koji ima sve karakteristike gume i ne spada u plastični materijal kakvog poznajemo u proizvodnji podloga za prtljažnik (TPE,PVC i sl.). Rubbasol je materijal koji posjeduje savršene karakteristike jer je mekan, visoke kvalitete i ne klizi, tako da prtljaga ostaje na mjestu i ne klizi unutar prtljažnog prostora. Rubbasol posjeduje sve potrebne certifikate, certificiran je i za uporabu u prehrambenoj industriji, stoga je više nego prikladan za prijevoz vaših kućnih ljubimaca.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJU
GUMENE KADICE GLEDRING

Savršeno pristajanje

Gumene kadica z prtljažnik Gledring izrađena je po mjeri vašeg vozila i prtljažnog prostora. Podloga Gledring odlikuje se savršenim prianjanjem jer su njeni rubovi naslonjeni na stranice prtljažnika i hermetički se zatvaraju.

Nagrađeni proizvod

Tvrtka Gledring je za svoje gumene podloge dobila prestižnu nagradu za kvalitetu i dizajn uglednog njemačkog časopisa Auto Bild, koji već tradicionalno postavlja visoke standarde kvalitete.

Jednostavno čišćenje

Kada za prtljažnik Gledring vrlo učinkovito zadržava prljavštinu i tekućine, a zahvaljujući inovativnom dizajnu omogućuje jednostavno i brzo čišćenje.

Multifunkcionalnost

Podloga za prtljažnik Gledring je prva i jedina višenamjenska podloga za prtljažnik na tržištu. U slučaju da se odlučite za kupnju dodatnog tepiha Doggy mat, možete u potpunosti zaštititi svoje vozilo na različite načine.

Slovenska kvaliteta

Kadice za prtljažnik proizvode se u Sloveniji. Tradicija proizvodnje gumenih tepiha za automobile tvrtke Gledring seže još u davnu 1949. godinu. Svoje znanje stečeno tijekom više desetljeća uspjeli su upotrijebiti u proizvodnji zaštita za prtljažnike, rezultat čega je prva višenamjenska podloga za prtljažnik.

SAVRŠENO PRISTAJANJE KADICE ZA PRTLJAŽNIK

 • Tepih za prtljažnik Gledring izrađen je po mjeri prtljažnika vašeg automobila, što osigurava njeno savršeno pristajanje. Tvrtka Gledring sama vodi računa o dimenzijama svojih proizvoda i ne kopira ih iz već postojećih linija proizvoda. Na taj način svojim korisnicima uvijek nude najbolje pristajanje proizvoda na tržištu.
 • Zbog svog 100%-tnog prianjanja, gumena podloga za prtljažnik Gledring predstavlja potpunu zaštitu prtljažnog prostora u vašem automobilu. Možete ju nadograditi i tepihom Doggy mat koji pruža dodatnu zaštitu stražnjeg branika vozila i preklopljenih sjedala. Podloga ima ugrađeni 3L sustav za potpuno zadržavanje prljavštine. L1 je mreža za zadržavanje tekućine i prljavštine. L2 je prvi donji rub koji sprječava izlijevanje tekućine do ruba podloge. L3 je visoki rub čija je zadaća sprječavanje izlaska prljavštine iz podloge. Između L2 i L3 nalazi se odvodni kanal koji dodatno sprječava razlijevanje tekućina i izlazak prljavštine.
 • Kod tepiha za prtljažni prostor izrađenih od plastike (PVC, TPE), prtljaga klizi po prtljažniku jer nema snažnog prianjanja podloge. Gumeno korito za prtljažnik Gledring, s druge strane, nudi snažno prianjanje tereta, sprječavajući njegovo klizanje po prtljažniku, što može biti vrlo opasno tijekom vožnje.

NAGRAĐENA GUMENA KADICA GLEDRING

Zbog svog inovativnog dizajna i kvalitetne izrade, gumena kadica za prtljažnik Gledring dobila je prestižnu nagradu časopisa Auto Bild. Osim zadovoljstva korisnika, ovaj je proizvod dobio i stručnu potvrdu kvalitete od strane časopisa Auto Bild, vodećeg njemačkog magazina o automobilima koji već tradicionalno postavlja visoka mjerila kvalitete i inovativnosti proizvoda. Osim zbog svoje kvalitete i multifunkcionalnosti, podloga za prtljažnik tvrtke Gledring nagrađena je i zato što savršeno pristaje vozilu i nudi potpunu zaštitu i elegantan izgled.

JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE

Kadice za prtljažnik Gledring imaju prilagođeni dizajn, zahvaljujući kojem se jednostavno i brzo čiste. Dizajn unutarnje mreže kadica je bez oštrih unutarnjih linija s kojih bi inače bilo nemoguće ukloniti nakupljenu prljavštinu. Osim toga, struktura kadice za prtljažnik je glatka, što se postiže dobrom obradom materijala, stoga se prljavština ne zadržava u porama podloge. Tako za čišćenje Gledringove podloge za prtljažnik možete koristiti sve raspoložive metode čišćenja, uključujući namjensko sredstvo za suho pranje Gledring ili visokotlačni čistač.

MULTIFUNKCIONALNOST

 • Uz svaku kadicu za prtljažnik Gledring može se kupiti i višenamjenski tepih Doggy mat koji pruža potpunu zaštitu vašem vozilu. Jednostavnim pričvršćivanjem na sigurnosne čepiće, višenamjenski tepih Doggy mat može se koristiti za zaštitu branika ili preklopljenih sjedala. Uz ovo dodatno višenamjensko rješenje, kada za prtljažnik Gledring predstavlja savršeni izbor za sve one koji redovito i intenzivno koriste prtljažni prostor.
 • Dodatni višenamjenski tepih Doggy mat može se čepićima pričvrstiti na prtljažnik i služi kao zaštita stražnjeg branika vozila. Na taj način zaštitit ćete branik prilikom utovara tereta. Osim toga, vašem kućnom ljubimcu omogućujete siguran ulazak i izlazak iz vozila bez klizanja po braniku. Višenamjenski tepih možete koristiti i za sjedenje na braniku prilikom obuvanja, tako da ne morate brinuti o tome hoćete li zaprljati donji dio odjeće ako dodirnete uprljani branik ili korito za prtljažnik.
 • Višenamjenski tepih Doggy mat vrlo je koristan i kao zaštita preklopljenih stražnjih sjedala. Okrenite tepih na drugu stranu podloge za prtljažnik i pričvrstite ga na sigurnosne čepiće koji se nalaze na koritu za prtljažnik. Zahvaljujući tepihu Doggy mat možete sigurno prevoziti veće terete koji zahtijevaju više prostora u prtljažniku automobila, bez straha od zaprljanja sjedala. Ovo je neophodna funkcija za sve one koji redovito koriste prtljažnik. Sportaši će ga rado koristiti prilikom prijevoza sportske opreme (skije, bicikli itd.), jednako tako i obrtnici (alat, drva i sl.). Multifunkcionalnost ovog našeg proizvoda nudi veliki izbor mogućnosti korištenja, a na vama je da ih sami odredite.

SLOVENSKA KVALITETA

Gumene kadice za prtljažnik Gledring proizvod je slovenske tvrtke Gledring. Prilikom izrade kadice za prtljažnik upotrijebili smo svo svoje stečeno znanje o izradi gumenih tepiha za automobile i tako proizveli prvu višenamjensku podlogu za zaštitu vašeg prtljažnika. Zbog svoje funkcionalnosti, precizne izrade i elegancije, naša gumena podloga postala je najprodavaniji i nezaobilazni dio automobilske dodatne opreme širom svijeta.
 • Kadice za prtljažnik Gledring u svakom slučaju odražava razvoj i viziju tvrtke Gledring, od smjernica za dizajn do dvostrukog ruba podloge, sve s ciljem jednostavnog čišćenja i zadržavanja prljavštine i tekućina na površini podloge za prtljažnik. Korištenjem naše kadice za prtljažnik, predmeti unutar prtljažnog prostora ostaju u svom prvobitnom položaju, bez ljuljanja, drobljenja ili poskakivanja tijekom vožnje, pri čemu je cijeli prostor u potpunosti iskorišten. Sljedeći videozapis jasno prikazuje inovativnost našeg višenamjenskog tepiha koji će vam biti od velike koristi prilikom prijevoza većih predmeta, bicikala, skija ili kućnih ljubimaca. Također olakšava praktičnu uporabu branika za sjedenje ili obuvanje tijekom boravka na skijanju ili planinarenju. Kadice za prtljažnik izvrstan je izbor za svakoga tko cijeni estetiku i praktičnost. Visoki rubovi kade za prtljažnik pružaju savršenu zaštitu vašeg prtljažnog prostora, dok njezini unutarnji dijelovi sprječavaju prolijevanje tekućine po prtljažniku.
 • Materijal Rubbasol, od kojeg su izrađene kadice za prtljažnik, razvila je tvrtka Gledring razvilo i predstavlja materijal budućnosti jer se odlikuje vrhunskom kvalitetom, ima svojstva gume, ugodnog je mirisa i ne sadrži neželjene kemikalije. Proizvod posjeduje sve potrebne certifikate za prodaju na svjetskom i OEM tržištu: REACH, PAH, ispitivanje zapaljivosti, gorljivosti, ispitivanje mirisa, čak i certifikat prehrambene industrije, što znači da se materijal Rubbasol od kojeg su izrađene podloge može koristiti čak i u prehrambene svrhe. Materijal je neklizajući pa sprječava klizanje prtljage po prtljažniku. Kadice za prtljažnik Gledring nudi vam i dodatni inovativni tepih Doggy mat koji pruža potpunu zaštitu stražnjeg branika, a posebno se preporučuje svima koji redovito koriste prtljažnika, vlasnicima kućnih ljubimaca, sportašima, obrtnicima i sl. Tvrtka Gledring proizvodi i visokokvalitetne gumene tepise koji savršeno odgovaraju dimenzijama vašeg automobila.
Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se