• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

Pokrivalo za automobil Prestige

Ove višeslojne i vodootporne cerade predstavljaju alternativu našim ceradama protiv tuče jer pružaju potpunu zaštitu u svim godišnjim dobima.
Materijali od kojih su izrađene osmišljeni su na način da omogućuju ventilaciju vozila pokrivenog ceradom kako u izrazito toplim i sušnim vremenskim uvjetima, tako i tijekom vlažnih i hladnih dana.
Cerada Prestige prvenstveno je namijenjena dugotrajnom skladištenju vozila.

Odaberite vozilo
  • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
  • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
  • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

UPORABA CERADE PRESTIGE

S vremenom, pokriveno vozilo može oštetiti vlaga koja se skuplja ispod cerade, uzrokujući stvaranje plijesni ili raspadanje unutarnjeg sloja cerade.
Cerada Prestige može izdržati takve uvjete i, zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima od kojih je izrađena, pruža zaštitu nepokretnim vozilima tjednima i mjesecima. Bez obzira na vrijeme i oborine.

Zašto je cerada Prestige
DOBRA ZAŠTITA ZA VAŠE VOZILO?

Savršeno pristajanje

Cerada Prestige je polu-standardni proizvod koji nudi izvrsno i visokokvalitetno prianjanje vašem vozilu.

5-slojna zaštita

Specijalni 5-slojni materijal pruža vašem vozilu potpunu vodootpornu zaštitu i sprječava zadržavanje vlage ispod cerade. Cerada Prestige je namijenjena i dugotrajnom skladištenju vozila.

Meko podstavljena unutarnja strana

Meko podstavljena unutarnja strana cerade Prestige sprječava nastanak ogrebotina kada je automobil prekriven, osobito kad puše vjetar.

Prozračni materijali

Posebna vrsta tekstila od kojeg je izrađena cerada prozračan je, što znači da unatoč dužem razdoblju skladištenja i kišnim danima, ispod cerade se ne zadržava vlaga koja se može pretvoriti u plijesan

Sigurnosne kopče

Cerada Prestige ima posebne sigurnosne kopče koje sprječavaju otpuhivanje cerade s vozila za vjetrovitog vremena.

Izrađeno po
mjeri vozila

Cerade Prestige izrađene su po modelu vozila i nude dobro pristajanje. Jaka elastika pričvršćuje se za rub branika, a po sredini je dodana i kopča koja zadržava ceradu na vozilu čak i u slučaju jakog vjetra.

Kvalitetna izrada
i materijal

Cerada Prestige izrađena je od pet slojeva materijala. Prvi vanjski sloj prvenstveno pruža zaštitu od vanjskih vremenskih utjecaja. Drugi sloj služi kao potpora vanjskom sloju. Treći sloj čini osnovu za ventilaciju cerade. Četvrti sloj osigurava vodootpornost, a posljednji bogatu i meku unutarnju zaštitu automobila.
Cerada Prestige neophodna je za sve one koji žele držati vozilo pokriveno dulje vrijeme, bez obzira na vanjske vremenske uvjete. Prikladna je za ljubitelje skupljih, klasičnih i vozila koja se koriste samo povremeno. Cerada je lagana i lako se prenosi.

Jednostavno i
brzo postavljanje

Ceradu možete postaviti i sami. Počinjete pričvršćivanjem cerade na lijevi i desni rub prednjeg branika. Nakon što je cerada postavljena na prvi branik, prebacite je preko automobila do drugog branika i ponovite postupak. Po sredini se nalazi sigurnosna traka protiv vjetra koju treba pričvrstiti kopčom.
Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se