• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

SJENILA ZA AUTO PO MJERI VAŠEG VOZILA

Sjenila za auto izrađena po mjeri najnoviji su izum koji značajno poboljšava uvjete vožnje putnika u automobilu. Postavljaju se na sva bočna i stražnje vjetrobransko staklo. Sjenila za auto snižavaju temperaturu u automobilu do 20 % i značajno smanjuju utjecaj opasnih UV zraka. Vašem vozilu daju elegantan izgled jer izvana izgleda kao da su stakla na prozorima zamračena originalnim folijama. Sjenila ne trebaju proći postupak homologacije, a možete ih postaviti sami u nekoliko minuta uz pomoć čepića za pričvršćivanje koji ne oštećuju vozilo.

ODABERITE VOZILO
  • Besplatni povrat robe uroku od 30 dana
  • Besplatna poštarina U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
  • 100 % sigurna kupnja - sigurno plaćanje
Besplatna poštarina
U slučaju kupnje najmanje dva proizvoda
Besplatni povrat robe
U roku 30 dana
100 % sigurna kupnja
Jamčimo sigurno plaćanje

ZA KOGA SU AUTO SJENILA POSEBNO POGODNA?

Naša sjenila za auto su izrađena po dimenzijama prozora svakog pojedinog vozila. Tako sunčeve zrake nikada neće moći ući u vozilo kroz bočne prozore na kojima su montirana univerzalna sjenila. Vaši suputnici, osobito djeca i kućni ljubimci bit će vam osobito zahvalni jer tijekom vožnje prozore možete držati otvorenima i na taj način prozračivati vozilo, dok sjenila i dalje vrše svoju funkciju. Naša sjenila također daju vozilu elegantan izgled, stoga se mogu sjenila koristiti i kao alternativa originalnim zatamnjenim staklima ako ne želite vršiti promjene na vozilu i tako mu smanjiti tržišnu vrijednost.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA KUPNJU
SJENILA ZA AUTOMOBIL

Zaštita od UV zraka

Naša sjenila štite putnike u automobilu od prodora opasnih i neugodnih UV zraka. Osim savršenog prianjanja, pružaju svu potrebnu zaštitu i sprječavaju ili značajno smanjuju utjecaj UV zračenja.

Zaštita djece i kućnih ljubimaca

Sjenila za auto predstavljaju savršenu zaštitu za djecu i kućne ljubimce i pružaju veću udobnost tijekom vožnje jer omogućavaju prirodno provjetravanje automobila, smanjuju utjecaj UV zraka i na taj način snižavaju temperaturu zraka u vozilu.

Sprječavaju odsjaj

Osim jakog odsjaja sunčevih zraka, naša sjenila za auto sprječavaju i odsjaj prednjih svjetala drugih vozila i na taj način povećavaju sigurnost u prometu.

Sprječavaju znatiželjne poglede

Auto sjenila zaklanjanjem cijelog stražnjeg dijela vozila, sprječavaju znatiželjne poglede, a time i eventualne provale u automobil.

Zaštita od dosadnih insekata

Sjenila za auto ostaju u svom prvobitnom položaju čak i kada su prozori automobila otvoreni, sprječavajući na taj način ulazak insekata u vozilo. Prozori mogu biti otvoreni i tijekom vožnje.

Sjenila smanjuju potrebu za uporabom klima uređaja

Potpuno zatamnjuju stražnji dio vozila i sprječavaju njegovo pregrijavanje. Tako će temperatura zraka u vašem vozilu biti niža čak i za vrućih dana, a smanjit ćete i potrebu za uključivanjem klima uređaja.

SJENILA PO MJERI VAŠEG AUTOMOBILA

Na tržištu ne postoje univerzalna sjenila koja bi savršeno pristajala prozorima svih modela automobila. Stoga proizvodnja sjenila Car Shades počinje preciznim mjerenjima vozila kako bi se savršeno uklopila u najviše standarde. Tvrtka Car Shades nudi sjenila izrađena po mjeri za više od 700 najpopularnijih vozila na tržištu, a taj se broj povećava svakim danom. Na taj ćete način u potpunosti zaštititi cijeli stražnji dio vozila, uključujući i vrata prtljažnika.

Funkcionalnost sjenila

Prednost sjenila izrađenih po mjeri u odnosu na univerzalna sjenila prije svega je u njihovoj širokoj funkcionalnosti. Naša sjenila zatamnjuju cijeli stražnji dio automobila i tako snižavaju temperaturu zraka u vozilu, što posljedično smanjuje potrebu za korištenjem klima uređaja. Sprječavaju odsjaj prednjih svjetala drugih vozila, ulazak insekata u vozilo i, što je najvažnije, smanjuju utjecaj opasnih UV zraka. Sjenila Car Shades savršen su izbor za sve one koji cijene mirnu i udobnu vožnju bez dodatnog stresa.

NE PODLIJEŽU HOMOLOGACIJI

Prednost sjenila Car Shades je u tome što ne podliježu homologaciji jer omogućuju dobru vidljivost iz vozila i, ako je potrebno, mogu se ukloniti u vrlo kratkom vremenu. Trošak homologacije je visok i sam postupak oduzima puno vremena, stoga su sjenila Car Shade savršen izbor za sve one koji žele zatamniti stakla svog automobila radi postizanja elegantnog izgleda.

Jednostavna instalacija

Sjenila se odlikuju brzom montažom i demontažom. Uz pomoć posebnih čepića koji se postavljaju između okvira vrata automobila bez potrebe za ikakvim dodatnim radnjama, sjenila se montiraju na vaše vozilo u samo nekoliko trenutaka. Postoje tri različita načina montaže prilagođenih određenom modelu automobila. Uklanjanje sjenila je također jednostavan postupak jer se vrši jednostavnim izvlačenjem iz njihovog položaja, nakon čega ih možete spremiti u priloženu vrećicu za odlaganje.

SJENILA NAGRAĐENA MNOGOBROJNIM NAGRADAMA

Naša su sjenila značajno poboljšala uvjete putovanja automobilom, što ponajprije mogu osjetiti vaši najosjetljiviji putnici, primjerice djeca i vaši kućni ljubimci, budući da im više ne smeta prodiranje sunčevih zraka, previsoka temperatura u vozilu ili pretjerana uporaba klima uređaja tijekom vožnje. Upravo to je razlog zbog čega sjenila Car Shades svake godine dobivaju brojne nagrade iz svijeta djece i vlasnika kućnih ljubimaca.
  • Zaštitite sebe i svoje suputnike u automobilu od izravnih sunčevih zraka kvalitetnim standardnim sjenilima koje ćete postaviti na stražnje i bočne stražnje prozore. Sjenila se precizno uklapaju u svaku određenu vrstu vozila, a za njihovu ugradnju nije vam potreban nikakav poseban alat. Ako želite, možete ih odstraniti u bilo kojem trenutku.
  • Tijekom vožnje možete otvoriti prozore kako biste osigurali dotok svježeg zraka; sjenila ostaju u svom prvobitnom položaju i funkcioniraju kao zaštitne zavjese koje vas štite od izravnog sunčevog zračenja. Istodobno, sprječavaju ulazak insekata, a noću pružaju zaštitu od odsjaja prednjih svjetala vozila koja se nalaze iza vas. Ako je vaš automobil opremljen sjenilima, parkiran na suncu manje će se zagrijavati. Unutrašnjost automobila će se brže ohladiti, klima uređaj će biti manje opterećen, što znači i manju potrošnju goriva.
  • Ako želite da putovanje automobilom bude što ugodnije i udobnije, opremite ga dodatnim standardnim sjenilima koja štite od izravnih sunčevih zraka i snižavaju temperaturu u vozilu. To znači manje opterećenje klima uređaja u automobilu, manju potrošnju goriva i općenito ugodniji osjećaj tijekom vožnje. Osim toga, zatamnjena stakla pružaju automobilu i mnogo privlačniji izgled.
  • Postavljanje sjenila je jednostavno i ne zahtijeva nikakve posebne alate; sjenila se po želji mogu ukloniti u bilo kojem trenutku i ne podliježu homologaciji. Osim od UV zraka, standardna sjenila štite vas i od insekata jer ostaju u svom prvobitnom položaju čak i pri otvorenim prozorima, čime ujedno sprječavaju neželjene poglede u unutrašnjost parkiranog automobila. Izrađena su od kvalitetnog i izdržljivog materijala i jednostavna su za čišćenje.
Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se