• Besplatna poštarina - prilikom kupnje najmanje dva proizvoda
  • Besplatan povrat robe - u roku od 30 dana
  • 100% sigurna - kupnja i plaćanje
0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

0 Košarica
0.00 EUR

Nedavno dodani artikli

Nemate artikala u vašoj košarici.

FEATURED

Više od 65 godina tradicije i kvalitete u službi komfora u automobilu

Sjećate li se kada ste prije 28 godina kupili prve neuništive univerzalne gumene tepihe Gledring? Baš one koje i danas imate u svom automobilu? Za to se vrijeme, naime, štošta promijenilo, ali kvaliteta i ciljevi tvrtke Gledring ostaju na istoj visini. Proizvodnju gumenih tepiha započela je 1988., kada ste kod nas prvi put mogli kupiti univerzalne gumene tepihe.

Continue reading

FEATURED

Blog-3Osnovna načela vožnje u težim uvjetima

Iako će se ovogodišnja zima – barem kalendarski – ubrzo oprostiti, tek je sada u malo većoj mjeri pokazala zube. Zato smo vam pripremili nekoliko savjeta kako voziti u težim vremenskim uvjetima – ne samo po snijegu, veći i po mokroj cesti i u magli.  Continue reading

FEATURED

Prilikom zamjene sezone, prolazeći zimskom razdoblju i uz to vezanu zamjenu vremena, pobrinemo za svoj ormar, papuče zamijenjaju zimske cipele, jaknu debela puhovka, u džepove stavimo rukavice, uši zaštitimo kapom, vrat šalom itd., ali često zaboravljamo, da navedene promjene, kao što su povećanje unosa vode, blata, snijega, soli, prljavštine i slično uz zimsko vrijeme neizmjerno rastu, as njima i tako promijeni se utjecaj na naš auto. Continue reading

FEATURED

Pobrinite se za vaš automobil još prije zime - njegovo unutrašnjost zaštitite od vlage i prljavštine, za skijanje odaberite kvalitetnu krovnu kutiju i ne zaboravite svoje lance za snijeg!

Continue reading

FEATURED

Lanci za snijeg su neophodni za sve koji si ne mogu priuštiti da zimi ostanu u snijegu. I vrlo kvalitetni zimski pneumatici ne mogu iskopati vozilo iz dubokoga snijega, zato su lanci dio obvezne opreme svakog odgovornog vozača. Continue reading

FEATURED

U mjesecima koji dolaze, vaš prtljažnik če biti izložen svim vremenskim uvjetima. Ali ako ste uz to i obrtnik, sportaš ili vlasnik kućnih ljubimaca, koji često upotrebljavaju prtljažnik, onda znate  što to znači za vaš prtljažnik.  Continue reading

FEATURED

Kvaliteta GLEDRING tepiha datira u godinu 1949., kada je slovensko obiteljsko poduzeće GLEDRING, počelo sa proizvodnju gumenih proizvoda. U 27 godina otkako su počeli proizvoditi gumene tepise za automobile, razvili su više od 400 modela tepiha, tako da su među najvećih tvrtki u tom segmentu.

Continue reading

FEATURED

Svim poznata činjenica je, da godine i kilometraža vašeg vozila, ne samo da utječe na volan, sjedala i pedale, ali i na pod. Pod se zbog vlage i prljavštine, te ulaska u automobil s cipelima istroši - osobito uočljivo je, da je na vozačevoj strani u blizini pedala pod najbolje istrošen, što je frekvencija ukrcanja i izlaza iz avtomobila najveća.
Continue reading

FEATURED

Također dočekali smo i onaj dio godine kada možemo zamijeniti cipele za papuče i radne hlače za kupaće kostime. Nakon godišnjeg rada, još kako je lijepo na godišnji odmor i uz to mnogo sitnica koje dolaze s visoko predviđenim dopustom. Prije pristaništa do konačnog odredišta uz more, u planinama ili jezera, čeka nas vrijeme, što se ga obično najmanje veselimo – vožnja.

Continue reading

FEATURED

Dolaze mjeseci, kada se temperature kreću i preko 30 stupnjeva celzijusa. Toplina se može smanjiti klima uređajem, ali su putnici u vozilu osim povišene temperature, izloženi jakom suncu i UV zračenju. Postoji način da se bolje zaštite.

Continue reading

Uz registraciju primate kod za
-5%na sve proizvode
pri prvoj kupnji! Registrirajte se
-5%na sve proizvode
Uz registraciju primate kod za pri prvoj kupnji!
Registrirajte se